Každá žena je krásná!

3.4.2024 05:39 · 1 040 zhliadnutí Tiferet

Asi každý z nás vnímá krásu jinak. Tak nějak cítím, že je to v pořádku, že to ta příroda za nás skvěle vyřešila.

A tak jak jsem přesvědčená, že na každou nemoc roste někde bylina, tak pro každého muže či ženu byla stvořena bytost, která se bude líbit, bude vonět a povahově sedět jako prdel na hrnec. Najít jí, je ovšem životní hrou, která přináší potřebné lekce.

Jsou ženy, jejichž krása vyzařuje určitá tajemství...

Nedávno jsem jela tramvají a naproti mně si sedla zhruba padesátiletá žena. Byla nádherná!
Kolem blankytně modrých očí měla vejířky vrásek od smíchu, jinak měla až alabastrovou pleť a vyzařovala takový klid a něhu! Představila jsem si jí v bílé košili u plátna, jak jí vykukuje jedna bradavka a zaujatě maluje obraz. Nebo třeba ladně drží mezi nohama harfu a procítěně vybrnkává nějakou příjemnou melodii. Nemohla jsem od ní odtrhnout oči a pořád jsem jí nenápadně sledovala. V jejím výrazu se odrážela pořád malá nadšená holka, a i když ústa byla klidná, tak oči zářily jako korálky.

Pak jsou ženy s duší ďáblice. Už od pohledu je jasný, že by si ho tam zasloužily, a že to nebudou žádný neviňátka. Umí provokovat, umí probodnout pohledem, umí se nosit, jsou divoké a nespoutané... A nemusíme chodit ani nikam daleko, protože zrovna tady se najde spoustu žen, které mají profilovku (nebo galerie) fakt sexy, dokážou skvěle na sebe upozornit a zvednout nejedno péro. Vyvolávají v mužích ty nejtajnější představy a nechtěně se stávají aktérkami jejich pornosnů.

Pak jsou tzv. šedé myšky. Nenechte se mást, protože i tyhle ženy jsou krásné. Většinou jim trvá, než vnitřně rozkvetou, ale v náruči svého pana Božského se tomu prostě neubrání. Vždycky si říkám, jaký má asi výraz po orgasmu někde, kde to miluje a s někým koho miluje?

Za svůj život jsem potkala spoustu nádherných žen. A to v oblasti modelingu, běžně na ulici, i na úplně opačné straně vesmíru v oblasti esoteriky plné lesan. A vím, že některé ženy jsou krásné už jen tím, že se probudí, a některé tomu musí trochu pomoct pravidelným tuningem. Já patřím bohužel do té druhé skupiny, ale nijak se tím netrápím, beru to jako nezbytnou nutnost, abych neděsila.

Co mě ale poslední dobou trochu znepokojuje, je to, co se děje na Instagramu, v médiích i v reálném životě. Z celkem hezké slečny se stává dle mého samozřejmě subjektivního názoru, umělé "cosi". A to hlavně díky napíchaným rtům, nepřirozeným smetákům na očích, obřím prsům a dlouhatánským nehtům. Kačer Donald by valil voči a moje babička by se obracela v hrobě.

Je tohle všechno ještě symbol ženskosti?
Není to škoda?

Narodí se krásná žena, pro někoho přesně taková, jakou si přeje... Má svoje kouzlo. A s každým zásahem tato jedinečnost odchází jako pára a vytrácí se navždy. Je otázkou, zda ten, pro kterého byla stvořena, jí vůbec pozná a jestli jí bude ještě chtít. Však co, jistě se najde jiný, kterému to vadit nebude a nabídka splní účel poptávky, ale přijde mi to jako věčná škoda.

Vůbec se neodvažuji odsuzovat někoho, kdo má obří nos, má na něm bradavici, odstávají mu uši nebo šilhá, má malinká prsa a taková plastika mu změní život, potažmo sebevědomí. Ale dobrovolně zničit vše, co mě dokonale odlišuje od ostatních?

Vždycky přemýšlím, proč se to mužům líbí, protože by to jinak ty ženy nedělaly, že? Tady mi asi musíte poradit. Napadá mě jen, že taková žena působí dostupnějším a vyzývavějším dojmem. Mám rty, který tě vycucnou do bezvědomí. Mám kozy, který tě přidusí tak, jak žádné jiné... A co si budeme... Některým samečkům tohle zjištění zkrátka stačí...

Škoda, že jsme trochu pozapomněli, že ta největší krása vychází zevnitř. Mám to na sobě za ty roky fakt otestovaný. Pokud se cítím příšerně, přesně tenhle odraz mi zrcadlo nabízí. Když jsem šťastná, vyrovnaná a naplněná, tak i v teplákách si připadám přitažlivá.

A to je přesně ten důvod, proč některá na první pohled "obyčejná" žena může zářit na kilometry daleko a naproti tomu rajdička vybroušená do posledního detailu, může působit prázdně a chladně.

Takže co z toho vyplývá?
Holky nenechme se přesvědčit nějakými trendy, že to umíme líp než příroda, která vždycky stvoří dokonalost i s těmi nedokonalostmi.

Šukejte a rozmazlujte se. Vypíná to pleť a dodává to jiskru v oku!

Každá žena je krásná! Jen se nemá líbit všem! To by v tom hledání ideálního partnera, pro kterého jsme byli stvořeni, byl pěknej hokej! 😉