IDEÁLNÍ MUŽ NA SEX

10.4.2024 14:53 · 1 328 zhliadnutí Hrisnilide

Ideální muž na sex
Neustále se mě někdo ptá, jak má vypadat pořádné péro a jakou má muž mít výdrž, aby uspokojil ženu. A celkově, jak to mají ženy rády. Tak na to poslední neodpovím, každá to chce jinak. A také se to s věkem mění. Péro je ale důležité. Musí stát hodně nahoru, pod úhlem 45°. A co je hlavní, musí držet pevně. Když ho chytnu, zatlačím mu ho dolů a pustím, tak musí vystřelit zase nahoru a dolů to musí jít jen trochu a hodně těžko.. To mají spíš mladší, záleží na testosteronu a dobrém prokrvení. Muž musí mít to péro prostě úplně tvrdé, jako kus dřeva. Musí mu v tom pulzovat, jak se to překrvuje a hezky poskakovat pořád nahoru. To má potom tak nalitý žalud, že když se obnaží, tak už nejde ani přetáhnout zpět. Mě šíleně vzrušuje, když nahý chlap chodí, péro má v tom úhlu hodně nahoru, stále mu to poskakuje a lítá při chůzi ze strany na stranu. Ten pohled fakt miluji.
A když to chytnu do ruky a cítím to pulzování, tak se to jeho vzrušení do mě přenáší a jsou to fantastické pocity. Muž musí být hlavně plně vzrušený, jakmile potřebuje stimulaci aby mu úplně stál, tak je všechno špatně. Takové to různé "přihoňování", aby byl tvrdý, to je muž k sexu absolutně nevhodný.
V haleriích a na videích tady je vidět, že poustu mužů má slabou erekci. Dokonce panuje mezi muži názor, že žena si ho musí umět postavit. Nesmysl. Muž musí mí plné vzrušení už jenom z přítomnosti nahé ženy. Musí mít chuť, touhu, musí mu stát. Jakmile tohle není, tak je to špatné. Musí být např. nahý a mít třeba půl hodiny-hodinu plnou erekci, když si jen budeme povídat, aniž by byla nějaká sexuální aktivita. . Určitě někdo namítne, že to nejde. Opravdu jde. Že to nejde zrovna někomu, to možné je. A jaký sex? Každý to má jinak. Někdo ho nemá vůbec, že... těch je víc než dost, někdo chce jemný, někdo tvrdý, někdo něco mezi tím. Já mám ráda, když muž je muž činu, Dominantnější, mající však IQ.
A protože slintání do ucha už mám odbyté, tak mám raději živočišnější formy. Když si muž bere. Když přiráží hezky divoce, prudce a moc se neptá. Když přitahuje za vlasy, trochu zmáčkne pod krkem, když švihne přes prdel, přes pusu, když přitahuje za hlavu a mrdá hluboko do krku. Zkrátka, když to umí divoce a výkřiky ho ještě víc nabudí a on přidá. Tak to je potom skvělý sex, ze kterého já mám skvělé pocity. Moc romantické to sice není, dělá mi to však dobře. A o to při sexu jde.