Najdu svojí opici (jeskynní)

16.4.2024 04:48 · 537 zhliadnutí away

Vzpomínám na pravěk, na dobu, když jsem byl ještě mladý, padesátiletý kluk a bydlel v jeskyni se zarostlými spolubydlícími. Pak jsem si tu jeskyni pronajal a bydlel v ní se sexy prehistorickou opicí, která mi nakonec zdrhla s nějakým opičákem z Mydlovar.

Byla to hezká jeskyně. Měla schody do patra, kde jsme odhazovali bobří kožichy a milovali se pod ohnivou loučí. Byla tam i postel, pod ní krabice plná kondomů ze zvířecích střev, také vibrátor z kamene a spousta smíchu.

Pamatuji si na první sex. Konal se na podlaze. Pamatuji si, jak nám všechno přišlo fajn a ten malý prostor nad jeskyní nám vůbec nevadil. Mysleli jsme si, že se tam stačí vzájemně položit na záda a milovat se do vyčerpání.

Ono to tak tenkrát i bylo, ale výčitky, když mi mydlovarskej opičák ojel opici se zkrátka na postel, ani pod ní neschovají. Žárlivost nespálíte v ohni, ani nestrčíte někam do krabice.

Najednou jsem nemohl dýchat, tak jsem koupil u čonga, který již tenkrát bydlel nedaleko dynamit, jeskyni odstřelil a přestěhoval se.

Jeskyně sice byla dobrá pro lásku, která ale visela na vlásku.

A tak jsem celé dny postával mezi pravěkými chlupatými bobry i ptáky a tvářil se, jako čerstvě vyhoněný pyj.

Jednoho rána jsem se ale hecnul a šel si ulovit svého bobra. Tenkrát to nebylo tak těžké jako dnes. A jak si tak ležím zapíchlej svojí foustatou bradou mezi zavlhlými netopýřími křídly, přistoupil ke mně docela nadělanej týpek. V ruce pohupoval obrovským klackem, pak jej roztočil a fláknul mě s ním po palici. Ležel jsem totiž v klíně jeho milovaný, ale to jsem tenkrát opravdu nevěděl.

Když jsem se po několika milionech let z úderu probral, bylo to někdy v létě, asi 400 let před kristem, tak mi tenhle chlápek s obrovským klackem podal ruku, pozval mě do jeho luxusního opidia, omluvil se, že to tenkrát přehnal, jeho stará je prej kráva a zatlačil mi bouli.

Pak jsme se spolu a ještě jedním druidem ožrali čerstvě vypáleným elixírem mládí. A že to byl elixír mládí je jasný, jinak bych tu tuhle pravdivou vzpomínku nepsal.

Chci se vrátit do trosek jeskyně, zrekonstruovat to tam, ukázat všem porno, dnešní moderní vibrátory, internet, nebo třeba splachovací záchod, nebo to, jak jsou dneska holky i kluci hezcí, zavést do jeskynního patra výtah, ukázat všem, jak vymakanej je třeba dětskej kočárek, nebo to, že i bez bobrů se dá žít.

Takže jsem se rozhodl. Najdu jeskyni, vyhledám muže s klackem i druida co s námi pil a vrátíme se zpátky do dob našeho mládí, které zmizelo tak rychle, jako včerejší noc.

A taky najdu svojí opici, byla to totiž nejlepší ženská mýho života.

Takže vzhůru zpátky.

Zpátky do pravěku.