Hoňka a Míša David...

17.4.2024 08:38 · 469 zhliadnutí Jensenepo

Dělám dvanáctihodinový kolotoč, takže mám přes týden dost často volno. Rodinka vypadne z domu a já mám čas sám pro/na sebe.
Vezmu svůj hřejivý lubrikant, honítko (odlitek mušličky Brandi Love, kdo nezná tak si ji vygůglete - je to kočka) a sednu si před svou obrovskou televizi.
Chubby mature, nebo cum on big boobs (nesuďte, rajcuje mě to) a jde se na věc. Nebudu to tady košatě rozepisovat. Prostě si to užívám a Brandi při tom pěkně mlaská.
To, s čím se Vám chci dnes svěřit, přijde až během vyvrcholení. Pokaždé, když se dostaví slast a uvolnění začne mi v hlavě zpívat Michal David: když se podaří, co se dařit má... Kurva! Trvá to už asi tři měsíce a značně mě to rozptyluje. Davida nesnáším, ale fakt jako že hodně! A ten hajzl mi prozpěvuje ten budovatelský hnus pokaždé, když mám svou chvilku.
Zkoušel jsem přepnout svůj natvrdlý mozek na jinou skladbu, třeba: we are the champions, nebo: it's a beautiful day... Bohužel nic. Takže ti Michale pěkně děkuju, že mi kurvíš honění, a až se mi kvůli tobě jednou nepostaví, tak mi budeš zpívat co? I takové dny jsou...?
Míša má jediné štěstí, že se mi zatím nevetřel k mé ženě do postele, to už by bylo na kulku do hlavy!

Máte v hlavě podobného Míšu? Podělte se!