Jsem zkurvená?

18.4.2024 05:07 · 1 191 zhliadnutí TCV

Cesta k rozkoši vede přes můj klín. Všichni to chtějí zažít, takové to dokonalé splynutí dvou těl. Kdy někde jen o sex, ale je v tom víc. Chci pro svojí píču to nejlepší, a mám ráda svojí píču. Nikdy bych neřekla, že to jednou řeknu. Ale je to tak.

Nespokojím se s málem, nespokojím se s průměrem, ale nic velkého nechci. Při této větě se mi vybaví čurák 27/7. Jak jsem ho viděla, opravdu jsem se zděsila při představě, že by mě něco takového mrdalo. Asi nejsem na velké čuráky, ale ten jeho, to byl jak ohon od slona.

Ne, kurva, toto do píči nepustím!

Chlapík si myslel, jak mě ohromí, ale spíš mě děsil. Netajila jsem se tím.
Bojím se tak velkého čuráka, napsala jsem mu. A on mi líčil, jak by pomaličku do mé komůrky zajížděl.
Ale ani tím mě neoblomil. Nemusím mít taky v píči vše, a jak už jsem zmínila, mám ji ráda. I když si občas stěžuji na to, že nemám čuráka. Svým způsobem jsem ráda, za svou píču.

A nejvíc mě těší, že si rozumíme, s ni kompatibilní jsem, což se o mém vztahu s čurákem říct nedá.

Zrovna nedávno jsem si pustila při jízdě s nim na místě spolujezdce péčko. Jiný by si řekl, dobrý kundo, jen tak dál. Ale nic takového se nestalo. Zdupčil mě v první minutě, že jsem úplná píča a která baba, by si před chlapem pustila péčko, jedině píča...

Dál netřeba pokračovat, domyslete si, ale bylo to výživné. Celou cestu mě buzeroval, že mi už asi úplně hráblo, a tak jsem jen přidala zvuk, ať kecy od té píči neslyším. A teď ty pohledy, s chutí bych mu tu hlavu rozmlátila o volant, ale říkám si, ovládej se, je to čurák!

Po nějaké té půl hodině to div nenaboural. On ví dobře, jak mi zkazit dobrou náladu a bylo po koukání. Příště se raději podívám o samotě, ale co dělat v autě, když ten píčus celou cestu mlčí?

Nabízela jsem mu, že mu vykouřím za jízdy, ať si aspoň povzdechne, když už nic, ale zase to bylo s chutí - hlavou o volant, když otevřel tu držku. Jo, jen to by zasloužil!

Pořád toužím potom udělat z něj paroháče. Chlap, který si neváží toho co má, je u mě hovado. Chápu jisté pohnutky a chutě na něco jiného, ale on je to celkově píčus.

Být věrná se v mém případě nevyplácí, ne tomuto!
Chci sednout chlapovi na ksicht a nechat ho lízat mou mokrou kundičku. Chci, ať se do ní celý zaboří a jazýčkem mi dráždí mou hladkou pičku. Ať si mě vezme, ze všech úhlu a pořádně ji omrdá. Chlap by měl umět mrdat a ne jen o tom kecat, a pak je vyplivnutý za 5 minut s kecy, s tebou to nejde!

Se mnou do píče nejde nic!

Jo, jsem nasraná. Když najdu objekt s kterým bych se vychrápala hned, tak je zdaleka. Vše co je poblíž, stojí za hovno. A pak pár takových, co si řeknu, no budiž, jen aby to bylo, ale pak otevřou tu hubu, a ani s těmi to nejde.

Příklad.

Těším se, až tě vymrdám. Vztah nehledám, s tebou si ale užiju rád, a pak budu hledat další.

Dík, píčo za upřímnost. Té si cením, aspoň to řekl na rovinu. Další, taky bomba.

Zaplatím ti. Jen úklid, ale asi to na tebe stejně zkusím, zasunu ho do tebe až po kořen. Bude to trochu jiné, bo většinou mrdám 60+. Ty mají ty kundy dobře vytahané a to já miluji.

No tak to už je na mě moc. Kompatibilita na bodu mrazu a já chci chlapa s jiskrou v oku, z očí ať mu srší mrdatelnost. Ať mě zaujme, ne však výbavou. Měl by mít sexy hlas, určité charisma, takové to kouzlo osobnosti. Já vím, chci moc...

Mé požadavky jsou neslučitelné s realitou, ale baví mě prohodit si pár řádek z každým z vás. Nahlédnout do vašeho nitra a zjišťovat, z čeho mi ještě kalhotky zvlhnou.

Jestli se někdy zkurvím tak to bude zázrak, anebo už vážně zkurvená jsem.