A lidé k sobě měli blíž...

18.4.2024 09:59 · 598 zhliadnutí RomanPycka

Tohle je základní hláška ve všech retro skupinách na fb a asi i jinde. Píšou to lidé, co nadávají na sociálních sítích na sociální sítě. A já bych to viděl úplně opačně. Díky sociálním sítím, včetně Amatérů, jsem poznal spoustu skvělých lidí, který bych jinak nepotkal.

Byl bych odkázán jen na sousedy, "dědky" z hospody a kolegy z práce. Ne, že by to byla nějaká katastrofa, mám všechny rád, ale přeci jen je díky těm sítím ten život o dost barevnější. Nebo vlastně i o to víc černobílej, záleží na úhlu pohledu.

Amatéry mám rád, protože se tu můžeme bavit otevřeně o sexu a nemám problém přiznat, že miluju třeba rimming, to se na pracovní poradě úplně nehodí a říkat to sousedce ve výtahu? To taky asi není úplně vhodné.

Moji kamarádi z okolí jsou už za zenitem, nebo mají rodiny či jiný starosti. Ale já rád zajdu někam na lepší pivo, nebo na koncert. Mám se smířit s tím, že si v hospodě kousek od baráku poslechneme nějakej hrčivej zvuk z mobilu a dáme si k tomu Kozla? Ale jo, asi i to ke spokojenosti občas stačí, ale jen občas a jen ke spokojenosti.

Díky netu jsem poznal lidi, co jdou rádi za lepším pivem. Máme i skupinový chat kde stačí napsat "kdy a kde?" a je na každým z nás, kdo přijde.

Včera jsem viděl maminky s kočárky, co se loučily a říkaly si něco ve stylu, že kontakt ve skupině na sebe mají a napíšou si. Evidentně se nepoznaly na pavlači.

A dnes jdu úplně neplánovaně na koncert Queenie, páč random týpek někde psal, že má lístek na víc a já se toho chytl.

Já si myslím, že mám k lidem blíž jak před tím, než byly sociální sítě.

Abych to nějak shrnul, všechno má svý pro a proti, ale pokroku nezabráníme.
Je to prostě evoluce lidstva, je teď rychlejší než kdy dřív a za mě?
Je to super žít v týhle době a být u toho. Nikdo před námi tenhle kolotoč událostí nezažil a asi už ani další generace dlouho nezažijí.
Na druhou stranu chápu, že spousta lidí s tím má problém. Ono i to pohodlí má něco do sebe. Ale však jim v tom nikdo nebrání, ne?

Tahle doba je prazvláštní, ale výborná.

Buď kým chceš být a buď s tím, s kým chceš být. :)))