Schyzofrenie mýma očima

30.4.2024 01:14 · 1 033 zhliadnutí gabrutka

💋 Když si tak uvažuji možná jsem byla trochu ,,jiná’’ už od malička. Ale mnohem pravděpodobněji jsem měla jen kupu starostí s rodinou a nepřejícím okolí. Všichni schyzofrenici to máme podobné a ty největší haluze začali až po nějaké události při které jsme se nějakým způsobem přizabili. Jakoby člověk uvízl jednou nohou na druhý straně a jednou tady na zemi.
💋 Není tedy přítomen nikde a působí že je mimo. Vidí duše a různé úkazy jako dežaví prochází mezi několika různými dimenzemi což jsou podobné světy daleko od sebe ale člověk je schopen podle stavu třeba budov určit že se nenachází na stejném místě. Každý den máš jinou myšlenku novou o fungování světa. Je to velmi nepříjemné a náročné na poslech. Skoro všichni jsme sepsali smlouvu se Satanem.
💋Nikdo z nás si nevymýšlí protože schýza se nedá nasimulovat určitě nee výsledky na EEG kde máme všichni nález reálně máme stíny i skvrny na mozku! Není to vidět ale pracovat se s tím nedá, k čemu auto bez řidiče.
💋 Léčit se je pro nás to nejdůležitější. Dnes se léčí hlavně chemií. V nemocnici nám dají nechutnou dávku silných sedativ s účinnou látkou. Nejdůležitější je nevynechávat a neodkládej injekce. Zabírá to pomalu a někdy to bohužel nepomůže a tak příjdou na řadu šoky to je hovorový název pro malou operaci kdy tě připíchnou na elektrický proud a stimulují ti jím mozek. Nejhorší na celém zákroku je prý ta narkóza. Noa pokud nezabere ani to, je v rámci záchrany života, odebrání rozmnožovacích žláz a lobotomie bohužel stále ve hře… Ovšem dá se to vyléčit.
💋Že já stejně hlavně neztrácím chuť do života. Neztrácím VŮLI žít. Nepřestávám VĚŘIT v člověka a LÁSKU. CHCI sex, jídlo a střechu nad hlavou a to je v životě to nejdůležitější. Já to měla, proto nebylo tak těžký přežít i velkou bolest.