Ovulace

11.5.2024 08:47 · 1 091 zhliadnutí Tiferet

To si tak v klidu žiju, ráno na sebe hodím první věc, co mi přijde pod ruku a vyrazím pokud možno splynout s davem.

Ale dokonalost přírodních zákonů mi jednoho rána, řekne dost! Dnes musím ze sebe udělat ženu. Co ženu, pořádný kus!

Stojím u šuplíku s prádlem a dnes nechám ty pohodlný bavlněný bombarďáky na dně a sáhnu raději po svém oblíbeném kousku. Z kalhotek prosvítá náznak čárky, kterou vlastní každá žena a bradavky propichují jemnou pavučinu krajky.

Pečlivě vybírám kousek oblečení, který mi sluší nejvíc, narozdíl od jiných dnů a odcházím si to raději ověřit mezi lidi.

Muži z vás cítí, že chcete zářit a provokovat, a všímám si jejich "nenápadných" pohledů. Moje oči prozrazují, že dnes nejsem šedou myškou, ale šelmou, která si vybírá svou kořist.

Ale i tak vím, že mi postačí pár střetnutí pohledem. A jedna vzrušující představa, jak mě ten muž svléká, jak mi vyhrnuje šaty někde narychlo ve výtahu... Jak mě namáčkne na jeho stěnu, kouše mě jemně do krku a vzrušeně ho do mě strčí. A pak ještě stokrát...

Abych se uklidnila, tak po příchodu domů, jdu dělat běžné věci, ale kdykoliv se jen někde otřu o kundičku, dává mi najevo, že všechno musí počkat.

Snažím se si namluvit, že potřebuju sprchu, ale to ne já, ale ona.
Teplý proud vody z výšky dopadá na moje tělo a dělám, že nevím o její touze po větší pozornosti a věnuji se jiným kouskům kůže. Pomalu a pečlivě.
Až do okamžiku, kdy voňavá pěna v mé dlani jí konečně dopřeje jemné hlazení. Teče si blahem a chce víc a víc. Rychleji a silněji... Ruce poslouchají na slovo a už je pozdě, cokoliv jim rozmlouvat...
Na okamžik se vesmír zastaví.

Dlaní setřu páru na zrcadle a říkám si "Co to s tebou dneska je?!" Měla bych se ovládat.

A tak rutině posbírám vše, co není na svém místě a naliju si skleničku červeného. Bude se dobře mísit s mou rozpálenou krví. Oblékám si ostře červenou košilku, která má bít do očí, že dnes je ten večer.

Provokativně ulehám na postel tak, aby kousek zadečku vykukoval a vyprovokoval k nakousnutí, nebo alespoň k pohlazení.
Zavírám oči a napjatě čekám, až v dálce ustane šumění sprchy...

Když v tom slyším z druhé místnosti...
"Mami já nemůžu usnout!" 🤦🏻‍♀️😃