Sexuální havárie...

14.5.2024 16:46 · 728 zhliadnutí Jensenepo

Ve své podstatě jsem celkem šikovný a zručný muž. Dokážu položit dlažbu, vybourat a usadit nové zárubně, usadit a obezdít vanu atd... Prostě si doma dělám téměř všechno sám.
Bohužel mívám dost často smůlu a celý vesmír mě, bůhví proč, začne nenávidět a hází mi klacky pod nohy. Tyto patálie se nevyhnou ani ložnici, takže je při našich sexuálních radovánkách někdy hodně veselo.
Když jsme se s ženou poznali (letos to bude dvacet let) a začali spolu po čase spát, stala se mi velmi nepříjemná nehoda.
Šli jsme do lesa na "houby". Bylo to v mých rodných Jeseníkách, takže jsem šel na jisto. Palouček v mírném svahu a nikde ani živáčka. Samozřejmě v přírodě se předehra dělá blbě, takže líbačka, sáhnout tam, kam je třeba a šlo se na věc. Jsem docela vysoký, tak jsem ji opřel o strom na tom svahu, ať je trochu víš než já a dobře do sebe zapadneme. Byla to téměř ideální pozice jen ještě malý úkrok do strany a... Šlápl jsem na větev schovanou pod jehličím a ztratil rovnováhu. Nohy mi podjely do zadu. Stažené kalhoty zabránily v jakémkoliv záchranném manévru a já jsem obličejem spadl na její krásně vyšpulený zadek, nosem jí projel mezi půlkami a navíc jsem svým tvrdým pérem vyryl brázdu do jehličí a totálně si odřel žalud. No žena se smíchy malém skutálela za mnou a bylo po sexu.

Další sranda se odehrála v našem prvním bytě. Udělali jsme si výbornou kachnu se zelím a bramborovým knedlíkem. Podotýkám, že toho zelí jsem sežral asi kýbl. K večeru mě to začalo trápit. Plyn jsem upouštěl tak potichu jak to jen šlo, abych nespadl do kategorie uprděnych gaučáků, dřív než si mě vezme.
Koukli jsme na film a začala předehra. Tu jsem si moc neužil, poněvadž jsem vší silou zatínal půlky, aby nedošlo ke katastrofě. Misionář byl v klidu. Zezadu to taky šlo. Pak, ale koníček. Jemně na mě nasedla a pak přirazila. Bože strašně jsem si prdl... A pak znovu a znovu. Co příraz to prd. Vytřeštil jsem oči a vyděšeně očekával její reakci. Ty vole ona se tím baví... Když to bylo asi po desáté, smíchy se svalila vedle mě a bylo zase hotovo. Na druhou stranu jsem zjistil, že mě opravdu miluje.

Poslední šlamastika se odehrála poměrně nedávno, když jsem svépomocí dokončil rekonstrukci kuchyně. Cítil jsem se jako pán tvorstva, jako samec, kterému náleží zasloužená kořist. Zaběhl jsem do obýváku a přivlekl ženu za ruku (za vlasy by mi to asi neprošlo). Vysadil jsem ji na kuchyňskou linku a serval z ní tepláky, kalhotky a ponožky. Na oko se bránila, mrška. Ladně, jako slonovi v porcelánu se mi podařilo vyprostit i z mých svršků a spěchal jsem zasunout. Asi jsem byl moc horlivý a nedočkavý. No zkrátka místo do ní jsem ocasem narazil do hrany pracovní desky a jak jsem se bolestí instinktivně ohnul, dal jsem jí parádní čelo.
Když přišly děcka ze školy, dost neohrabaně jsme jim vysvětlovali proč máme oba na hlavě bouli jako prase.

No, samozřejmě se mi toho děje daleko víc, viz můj dřívější blog: ranní šílenství.
Doufám, že jste se u čtení bavili a pokud máte podobné zážitky, dejte vědět. Budu moc rád, že v tom nejsem sám. ✌️