Ti hezcí a ti k něčemu

17.5.2024 13:00 · 1 144 zhliadnutí BosorkaZhor

Jsou chlapi, kteří by se měli svlíkat. Často a pořád a nejlíp stále. Dělat tenhle svět hezčím svými těly. U některých to je totiž jediná přednost, kterou mají. Umím si představit mnoho mužů, kteří by jen tak chodili po ulici v džínách nahoře bez, někteří klidně i dole bez nebo jen v boxerkách . . . A byli by konečně aspoň užiteční. My ženy bychom se na ně podívaly a řekly si něco v tom duchu jako že "Mít tě tak doma na okrasu.". Jasně, že na okrasu. Protože k čemu jinému by nám ti, co krom vzhledu nic jiného nemají, byli? Ale . . .aspoň bychom měly doma toho na tu okrasu a věděly bychom, že od něj nemáme chtít zatlouct hřebíček, udělat odpady, nebo vysát . . . vysavačem. Postavily bychom si ho jak třeba . . . stojan k lampě. A tam by stál. Možná pořád a všude. Sedal by na něj prach a pořád by nám překážel. Prostě . . .na ozdobu.

A pak jsou muži, co by se naopak neměli vůbec svlékat. A né proto, že by byli oškliví a nedalo se na ně koukat. Ale nechcete, aby Vám na něj koukala jiná, co si všimla, že není jen na ozdobu. Že se s ním dá i mluvit a něco i zvládne udělat, postarat se, zařídit.

To by takhle ti na ozdobu mohli chodit nazí po ulici a odvádět tu pozornost od těch, co za něco stojí. Úplně to vidím. Pěknej, vysokej blonďák bez trika si to štráduje po parkovišti u obchoďáku. Já na něj koukám a říkám si "Jo jsi pěknej, ale já mám doma i schopnýho." a to je víc, sakra víc holky, dámy a děvčata. Víc. Protože takovej chlap Vám opraví, udělá, zařídí. A Vy se pak díváte na něj s tou láskou a říkáte si, že Vám ani nevadí, že už není tak krásnej, jako za mlada. Že jste ráda, že mu chutnají ty Vaše výpečky a bábovka, co mu ráda navaříte a napečete. A že jste ráda, že nestojí někde jako stojící stojan vedle lampy. Oprášíte si ho s láskou po tom, co Vám usnul u fotbalu a přehlídnete i to, že má na sobě zrovna ponožky ;-).

A pak jsou ještě ti, co by se neměli svlíkat nikdy, nikde a před nikým. A co se rádi svlíkají právě tam, kde je vidí všichni a vidí jim všechno a všude. Mají sebevědomí, že všemu rozumí, všechno umí a zvládnou. A při první příležitosti se Vám snaží nacpat penis před obličej nebo aspoň dickpic do zprávy. A Vy na to občas kouknete. Ano, uděláte tu strategickou chybu. A pak zbytek večera přemýšlíte, proč na té komodě v pozadí leží ty metličky do šlehače.