Na tohle jsem už starej!

19.5.2024 09:39 · 582 zhliadnutí RomanPycka

To jsem si říkal při včerejším hudebním fesťáku. Tedy když jsem tam přišel. Nebyl jsem vůbec ve formě, nálada pod bodem mrazu a asi bych byl radši ještě v práci, nebo nejraději doma v posteli, jak to normální lidé dělají. Ono čtvrtá větší párty během osmi dnů a ještě v pracovním (dlouhým) týdnu, to unaví i mladší jedince.

Se tam tak znuděně vrním do rytmu Totálního Nasazení, aby se neřeklo, že jsem suchar a najednou si to vedle mě poguje pán kolem sedmdesátky se svou o něco mladší polovičkou.
"A kde máš výmluvy teď?" mi proběhlo hlavou. Vlilo mi to novou krev do žil a začal jsem si to konečně pořádně užívat.

Uvědomění, že všichni, co byli za ten týden na podiu a za něco stáli, jsou vlastně starší než já mi vnuklo jeden zajímavej fakt. Bavit se člověk může v každém věku, ale jaký si to udělá, takový to má. Někomu stačí nazout papuče (pyčo) a zkouknout večer Ulici, rozčilovat se u zpráv, nadávat na to, jak je svět na hovno a někdo jde pogovat na koncert. A tak to má být, každýmu co jeho jest.

Měl jsem jedny hezký papuče vyhlídnutý, skoro si i naladil vojo, ale ještě to odložím.
Teď si dám pár dní rekonvalescenci a budu se těšit na příští víkend. Mimochodem, nějaký místo by se v myslivně asi ještě našlo, kdyby se někdo chtěl přidat, ať dá co nejdřív vědět. ;))