Hudba k sexu stvořená

22.5.2024 15:51 · 362 zhliadnutí Zmije_jedovata

Mám ráda hudbu. Mnoho let a v mnoha podobách. A po minulém víkendu, stráveném s mou milovanou subinkou, jsem začala přemýšlet o hudbě jako hybateli i nezbytném prvku namlouvacího i pářícího rituálu či hraní si s druhou osobou. Máme takových možností, tolik balicích a šukacích songů... že i kdybychom byli úplně bezradní, tak prostě pustíme rádio a ono něco vypluje.

Náboženskou hudbou a táhlými smutnými chóry z kancionálu už dnes žádnou ženu neohromíme, leda by to byla hudební historička. Hudební kusy nám časově ještě blíže, i když z našeho pohledu nazývané klasikou, byly hitovkami své doby a vůbec nepochybuji o tom, že při nich padlo mnoho krinolín, živůtků i korzetů během let k zemi, jen aby nepřekážely lásce, vášni a chtíči.

I v jedenadvacátém století se dá něžně milovat při rytmu valčíku, vesele přirážet za tónů Griegova Ve sluji krále hor z Peera Gynta či stupňovat tempo stejně, jako sílí Ravelovo Bolero, či triumfálně vyvrcholit za posledních tónů Wagnerovy Jízdy Valkýr, případně se živelně prošukat Ódou na radost. Klasika není vůbec out, pro mě je vysoce sexy. Velmi atraktivní sezdávám i hudbu filmovou. Třeba takový motiv Jill z Tenkrát na Západě je ideální pro pomalé, něžné, procítěné milování, on Morricone vůbec má spoustu krásných skladeb. Jako Superman či Indiana Jones se může muž cítit při tónech Williamsových skladeb... nebo je libo vkročit na temnou stranu sexuální Síly?

A moderní hudba? Tak tam už je to hotový švédský stůl, jen si vyzobávat dle vkusu. Romantici můžou sáhnout po “Unforgettable”, energičtější páry po “Higher and higher”, případně zkusit vydržet přes sedm minut při “Bohemian Rhapsody” nebo “Heroes”. Lze brát plnými hrstmi i z osmdesátkových songů, třeba “Power of love”, rebelky se promrdávat životem při “Bad Reputation” či “Jump”... A takhle jde pokračovat dekádu za dekádou, v devadesátkách samozřejmě nesmí chybět songy od Spice Girls, Britney Spears nebo Backstreet Boys... případně od Nirvany nebo Foo Fighters, pro větší tvrďáky třeba Ozzy Osbourne nebo Motorhëad či Iron Maiden. Podmanivý hlas George Ezry či tklivé songy od Imagine Dragons můžou popostrčit balicí proces ke zdárnému konci. Čtvrté metě, samozřejmě!

Vtip je v tom, že je vlastně jedno, co člověk v tu chvíli poslouchá, jestli má muziku puštěnou jen proto, aby otupil senzory zvědavých sousedů, jako kulisu nebo jen stylem “co playlist na YouTube nabídne”... Pokud se přitom líbáte, objímáte, něžně milujete nebo divoce páříte s milovaným člověkem... Ono to stejně všechno zní jako rajská hudba, i kdyby tam zrovna AC/DC zvali k vyjížďce po “Highway to hell”...

Ideální balící a šukací song? Samozřejmě existuje.
Ten váš.

Tak mi, prosím, prozraďte, jakou oblíbenou muziku máte před, během a po sexu vy? Nebo raději ticho a rytmus svých vlastních těl?