Čuráci a hovado.

24.5.2024 04:07 · 1 150 zhliadnutí TCV

Co to máš na té hubě? Komu si zas kouřila čuráka? Pronesl můj chytrý muž po ránu. Komu bych asi tak kouřila! Zahulákala jsem, že to zas musel slyšet celý barák. A už to jelo! Tak snad to vidím, každá co kouří čuráky, má pak opar.

Táhni mi z očí ty demente!

Oblékla jsem se, a chtěla z domu vystřelit dřív než to hovado. A on tu tlamu nezavřel, kam jako jdeš? To jdeš kouřit zas nějakému čurákovi?

Raději si sednu venku na lávku, než být s tebou doma!

Jo? Prší! To výkladej někomu jinému, že sedíš na lavičce!

Klasické páteční ráno, plné lásky.

Bum! Rána dveřmi. Mrdám tě píčo, zahulákala jsem ještě před domem, abych neodcházela z domu bez rozloučení.

To zas bylo ráno. Na lavičku si v tom dešti nesednu, ale do práce se těším. Nikdy bych neřekla, že toto budu jednou tvrdit. Ale vážně díky svému muži, chodím do práce s radostí.

Mohla bych ho nabízet jako pohon pro ty, kteří se do práce netěší. Věřte mi, že by se těšit začali. Stejně jako já. Aspoň na něco je to dobrý.

Od včerejška přemýšlím nad tím, jaké to bude, až se jednou vychrápu s někým jiným. U chlapů je mi to jasné, ale zajímalo by mě, jak to mají ženy.

Když podvedete svého muže, přítele, partnera. Máte chuť ho podvádět nadále. Jasně, že jo. Ale mě teď zajímá, jestli se s tou chutí zvyšuje libido v počtu těch partnerů. Jako, že jeden je málo. Svět nám nabízí tolik čuráku, proč zůstávat u jednoho?

Opravdu mě to zajímá, a trochu děsí. Zároveň láká. Co když mi nebude stačit jeden? On by člověk měl být skromný. Zvlášť v mém případě. Ale pak se z toho stane stereotyp. Na nějaký čas bych si asi s jedním vystačila, ale kdybych s ním měla šoustat pár let. Nevím. Už by mě to asi neohromilo. Krásné je přece to, co je vzácné.

Jen úvaha do klavesnice, s otázkou na ženy. Měly jste chuť omrdat více klacku?