Trable hotwife

25.5.2024 09:59 · 1 522 zhliadnutí Tereziella

Pořád slýchám ze všech stran, jak to musím mít super, že můžu "legálně" spát s jinými muži.
V tomto článku bych se ráda věnovala některým nevýhodám, které vnímám.
Za prvé je to možnost, že do toho spadnete až po uši a když budete mít smůlu, pak i milenec bude vnímat silné sympatie. Jak tohle dopadne? Cuckold bude smutný, že máte city jinde, milenec bude nasraný, že máte přítele a vaše srdce mezi mlýnskými koly toho, co zrovna chce a toho, čemu se zaslíbilo dříve. Milenci dojde trpělivost a odejde za jinou a vám zbyde obrovská díra v srdci. Myslíte na úžasné chvíle a úžasný sex a víte, že tohle se svým vlastním mužem nezažijete.
Další nevýhodou je shánění milenců. Když už někdo vypadá dobře, většinou je toho v mozkovně pramálo. Když do toho zapletete ještě třetí stranu trojúhelníku, což je dobrý sex, zjistíte, že jste v podstatě téměř bez šance někoho najít.
Taky jste často pro muže snadná kořist a chtějí vás jen do postele, což by vlastně ani nebyl problém, ovšem jsem prostě přesvědčená, že stojím za snahu, i když jde jen o jedno.
A pak jsou tady přátelé a známí, kteří vás kdykoliv můžou zahlédnout s milencem a získáte nemilou pověst záletné mrchy.
Nikdo moc nestojí o to, poznat vás do hloubky. Každému je jasné, že z toho dlouhodobý vztah nečíhá, tak proč se snažit...ale jak zažít ten nejlepší sex bez řádného vnitřního napojení na osobnost prostějšku?
Zrovna jsem se ocitla v situaci, kterou popisuju jako první. Možná jsem překročila své pravomoce hotwife a úlet se přeměnil na nevěru, ale nemohla jsem poručit svým citům a svému srdci. Ženy si milostnou náklonnost k mužům budují prostřednictvím sexu, to je prostě chemie...dalo se to čekat. Zároveň jsem nemohla opustit svého partnera. Každopádně s jediným milencem, který mi za to stál je konec a bolí to.
Tak uvidíme, kdo mi za pár nocí touhy, pár hezkých výletů a štěstí mého partnera srdce zlomí příště.