JAK SI VYBRAT MILENCE?

25.5.2024 17:18 · 810 zhliadnutí Hrisnamalirka

KDO JE LEPŠÍ MILENEC?
Když už žena hledá milence, je postavena před volbu, jakého si vybrat. S velkým pérem, s malým, vysokého, malého, to je dle preferencí. Ale nastává otázka jiná. Svobodného?, ženáče?, rozvedeného?
A to je velký problém. Ženatý je riziko, že nebude mít čas, nebude na telefonu, i když bude tvrdit, že mají volný vztah a že to má dovolené. S jistotou to bude podpantoflák, který nebude mít ani na to, aby zaplatil večeři, natož penzion. Bude pod dozorem a nejraději by si odskočil vrznout v práci místo oběda. Takových je zde víc než hodně.

Rozvedený, to je většinou někdo, kdo bude mít svérázný přístup k ženám, milovník lahváčů a televize, nemakačenko, který bude radši v hospodě s kamarády a jednou za čas si bude chtít vrznout. Bude na tom bídně s hygienou, s pořádkem, kdyby k němu někdo přijel na neohlášenou návštěvu, tak by se brodil v prádle a špinavém nádobí.. Navíc, není bez důvodu, že je rozvedený, takže potenciální alkoholik, násilník nebo nesnesitelný člověk.

A svobodný... Tam nehrozí nedostatek času. Ovšem, buď bydlí u maminky, nebo má byt, má to však jiný svízel. Většina svobodných bude mít jako prioritu hru na PC. Sex jako nutné zlo a vyrazit si s milenkou do společnosti, to bude pro něj jako kříž na ďábla. Co ovšem bude nejzásadnější problém, tak komunikace. Svobodní nejsou socializovaní. Netuší, jak se s ženouu bavit, jak se k ní chovat, co dělat u sexu, to už vůbec ne. Většina svobodných nemá žádné sexuální zkušenosti, chování u sexu nemá naučené, protože málokdo trávil s ženou noc nebo víc. Jejich sexuální zkušenosti jsou náhodný sex, rychlovky. Což je úplně jiné, než sex partnerů, kteří spolu žijí, koupou se spolu, spí spolu. Takže vdaná, která má nějaké návyky, když má takového milence, zažije zklamání, frustrace, nechuť, protože nadšení vystřídá zklamání. A aby tohho nebylo málo, tak budou chtít, aby jim dotyčná zaplatila cestu.

Takže, vybrat si milence, zdánlivě jednoduchá věc, která se ukáže jako velký problém.
Většina mužů má představu, že si je žena pozve domů, dá jim najíst, oni se vykoupou, zašukají si a za týden zas...
A ona může být ráda, že vůbec přijede...