Mravberčátka (insect Story)

26.5.2024 06:15 · 395 zhliadnutí away

V romantickém lese, hned vedle zurčícího potůčku plného oblázků a čilých pstroužků ležela v čerstvě rozkvetlé vonící trávě mladá beruška. Byla to ještě skoro larvička, ale bylo viditelné, že už je to přeci jen přenádherný kuš berušky. Měla na sobě jen malinkatá tanga, slunéčko jí svítilo mezi nožičky, měla přenádherné kozičky a když se na ní nějaký ten pstroužek ze zurčícího potůčku podíval, blahem leknul a odplaval do západního Německa.

Nad tou vší nádherou létali ochmýření čmeláčci, luční kobylky hráli své melodické kopretinové party, les šuměl, beruška vnímala všechnu tu krásu okolního světa a začala si nenápadně honit píču.

Měla píču jako cukrkandl, sladkou, hezkou, rozseknutou jak tureckej med a to nalákalo jednoho šmíráckýho mravence. Stáhl si svý upnutý trenýrky na svá namakaná stehna a do své svalnaté mravenči ruky uchopil svůj pyj.

Díval se na berušku pod blankytným nebem, mrskal ztopořený mravenčí hovado, beruška o něm nevěděla a laskala stále víc a víc svůj sladký rozpulený turečák. Bylo to moc hezké, když mravenec tryskem své mrdky sestřelil dva pářící se bělásky z duhy vysoko na nebi, ale nebylo hezké, že krůpěje jeho spermatu také dopadly berušce na všech sedm krovkovejch teček zrovna v okamžiku, když se otočila a vyšpulila na mravenečka prdelku...(se mravenečkovi vůbec nedivím, ta prdelka byla fakt boží :))

Beruška byla ráda stále upravená, ale to vystříklý mravenčí sperma jí slepilo sedmitečná křidélka, tak se tam u potůčku válela jak pytel brambor, klela jako svině a nakonec omdlela.

To pochopitelně vyejakulovaného mravence vylekalo, doběhl k berušce a zachránil jí život umělým dýcháním z bělostných kusadel do smyslných berurtíků.

No vona ta beruška byla taky pěkná hérečka, předstírala svalovou křeč, mravence uchopila za jeho fakt dost dobře vymakanou prdel a jako že omylem mu nastavila kundu, aby do ní jako omylem spadla ta jeho žilnatá naducaná mravenčí klobása. Nu a stalo se.

Mraveneček mrdal berušku až do posledního nočního houkání sovy, pak přiletěl správce lesa datel Amor z hospody, vylitej jak váza jim střelil šíp přesně do srdcí, aby měl splněno a dostal prémie a za pár dnů se mamince berušce a šmírakovi tatínkovi Ferdovi narodila kouzelná malá mravberčátka.

A jestli je tam ten aktivní brigádník z místního jézédé, co lítá ve čmeláku nevypráškoval, žijí tam spolu štastně dodnes.

(inspirováno skutečnou událostí)

Psáno 3.7.2020