partner mi řekl NE

odmítnutí v sexu? už se mu nel

Jednou takhle jsem se o něco snažila....kdepak....přišlo odmítnutí....a když jsem se zeptala na příčinu....prý neví ale nechce...nechápu to, už se mu nelíbím?
Pricin je spousta unava, neni nalada, zdravotni problemy, problemy se kterymi te nechce obtezovat apod..

Nebral bych to hned jako tragedii, nemuze byt kazdy den jako ve filmu.

To jsou tedy priciny se kterymi nemam naladu na sex ja, a neni problem rict ne. Nekdy je problem odolat natlakum, ale vetsinou to pritelkyne pochopi, pripadne se ji venuju jinak, aby byla uspokojena.

Kdyz uz na tebe nebude mit chut delsi dobu v kuse, tak si radsi o tom popovidejte. Jen radsi nezacinej "Uz te nevzrusuju?" a podobnymi typy vet, spis se zeptej co jej trapi ze uz sex neni takovy jako driv ;) Hodne stesti.
tě bude odmítat, kašli na něj.já taky hledala chybu v sobě, ale po čase se ukázalo, že chodil jinam.nejspíš nás něchtěl obě ve stejný den.
jak tě muž odmítne a sex měl vždy rád tak se mu hluboce podívej do očí a řekni vybal pravdu muži můj akorát kde máš svou děvku milenku čupku děvku nastokrát?! a který muž nezahl své ženě má můj obdiv ...Perri Sy
jak jsem koukal na galerii tak jsi moc hezká,postava,mušlička,tak nevím co se tomu tvému nelíbí ?? Já bych chtěl,jenže se mi to nějak nedaří,píšu si s jednou holkou,už celkem dlouho,když po ní chci aby mi napsala kdy má volno že by jsme se sešli,tak mi napíše že nemá čas,nechce mi říct kde bydlí,zřejmně abych jí neotravoval,mám na ní mobil,poslala mi fotky z vánoc,napsal jsem jí o svém problému i to že jsem panic ale prostě nechce! Tak nevím co si o tom mám myslet.......
Tak vždycky je strach z lidi na netu...seznamili ste se pres net? ja sem mela taky vzdycky strach...ale kdyz se sejdete na nejaky neutralni pude...a jestli uz ma vek...tak by taky mohla prestat blbnout:-)
jj přes net....,resp.přes rande.cz vypadala jako rozumná holka,je jí 25 a dodělává si nějakou školu,nevím mám z toho divnej pocit..... taky jsem myslel neutrální půdu,třeba někde kde by chtěla,a mohla tam mít i někde někoho známého kdo by jí třeba v případě potřeby ochránil,kdyby se cítila že je jí to nepříjemné,ale nejsem zvyklej se někoho doprošovat,pokud nechce tak jo,odejdu a nic neřeším,nemám potřeby někoho sledovat nebo nějakým způsobem vydírat ať citově nebo jinak,prostě vymažu číslo a tím to pro mě končí,ale stále píše po icq jak mě chce,že chce abych byl u ní a obejmul jí,atp. ale asi ve skutečnosti se tím třeba jen baví,fakt nevím,asi to zabalím,a budu hledat jinou......
řakni ji to narovinu...ze jestli se nechce sejit bla bla...at si s tebou nehraje bla bla... a pak ji nech normalne vydusit :-)
ahoj jj 8 mesicu a nic a doktori mi nechteji udelat vysetreni jelikoz jsme pry mlada a mam cekam az mi bude aspon tak 23
ahoj tak to jsme na tom stejne i kdyz si vzpomenu v 7 vecer tak rekne pozdeji a kdyz se pak treba pripomenu v 10 nebo pozdeji kdyz jdeme spat tak mi rekne ze jsme si mela vzpomenout driv.kdyz mam naladu neni sex ale kdyz mi neni dobre tak ma naladu on a nemuzu odmitnout to by bylo reci ze snim nechci spat apod...jako nedavno
začalo to dneska...a je to celej den...vubec nevim co dělat
tak treba priprav pekny vecer a nebo si sednete a promluvte si o problemech co vas trapi apod.muj kdyz nechce tak je to ze se neco deje
je to dost mozny ale to by semnou nespal jeste vcera co se to dozvedel....a najednou...prijde mi ze se mu spis uz nelibim
tak na to netlac a treba zitra nevim jak to mate doma an i kolik vam je nic ale bude to dobry nech ho vydusit on prijde sam tak to delam ja obcas chodim doma v sexy pradelku apod a ruzne na sebe saham treba potrad takle dva dny a on pak prijde sam
ja mam tendenci se spis zakuklit a nevystrcit ani nohu protoze se pred nim stydim...ale sme spolu kratce...tak me vydesilo ze takhle rychle :-( ze se mu nelibim
jinak chvalim galerky jsou pekny a ty taky tak pochybuji ze by ses mu uz nelibila a jak dlouho jste spolu pokud to neni tajny koukam ze jsi skoro stejne stara(tedy mlada) jak ja
mno jo...zanedlouho dvacet mi bude. sme spolu uz skoro pul roku...coz je dost malo na to rict ne....sem z toho trochu divoka...jo mno diky za pochvalu :-)
tak to ja 19teho jsem oslavila narozky tak jsme mlade jeste a smim vedet odkud jste?kdyby stebou nechtel byt a nelibila by ses mu tak se stebou nestehuje do bytu nemyslis?
o to nejde....jde o libit nelibit....sme tak nejak odevsud:-D jihoceskej kraj.
aha no skoda ze ne bliz jsme se mohly sejit a probrat to osobne
tak to gratuluji my chtely taky a nic tak pockame chvilku
my ho mame teda naprosto neplánovaně :-) jak dlouho ste to zkoušeli?
od zacatku do nedavna zname se totiz strasne dlouho pak jsme to daly dohromady
já vim ze by me chtel mit jinou...hezci...hubenejsi....l epsi...mozna i chytrejsi...ale s tim ja nic neudelam...
prosim te kazdy chlap chce modelku chytrou prachatou apod i kdyz to poporaji vybraly si nas tak jsme je asik necim zaujaly a proto jsou snama tak si stim nelam hlavu uvidis to bude v pohode
aha tak to je tezky mi jsme spolu taky jen 8 mesicu ale vsechen stud sel pryc,to vis hned si me stehoval domu tak to jinak ani neslo.taky semnou spal kazdy den tak to opadlo to je vsude.ale uvidis to bude dobry jen se neco deje o cem s tebou asik nechce mluvit
ale proc? taky spolu bylime...a ze by mi neco musel tajit nebo tak....vsechen stud sel pryc uz davno ale me se vraci kvuli takovyhle veci...