Ahoj, velmi záleží na tom, na je zvyklý. Možností je spousty a lze vše udělat doma.Ale chce to více informací.
Na mně velice dobře fungovala obyčejná paruka . Mít po dlouhe době najednou doma brunetu nebo zrzku je opravdu fajn :)
Jak překvapit? Třeba nemít půl roku sex :DD
Ahoj, Copak by jsi mi poradila?
Moje na sex moc není, jo odbyde se, podrží, vyhoní. Dobrý, tedy v mezích jejích skromných možnostech ochoty.
Ráno o božím hodu mě překvapila svým ranním příchodem za mnou do ložnice oděna do dárkových mašliček na pičce a kozičkách.
Legrajda byla, že ji náš malej málem objevil, když si to lepila. Zdhla před ním na půdičku a tam půl hoďky mrzla, než se malej z pokojíčku vykodrcal dolů do obýváku 😂😂
Ráno o božím hodu mě překvapila svým ranním příchodem za mnou do ložnice oděna do dárkových mašliček na pičce a kozičkách.
Legrajda byla, že ji náš malej málem objevil, když si to lepila. Zdhla před ním na půdičku a tam půl hoďky mrzla, než se malej z pokojíčku vykodrcal dolů do obýváku 😂😂
Prst do zadku... Já byl tedy překvapenej...
Určitě nečekaně na nějakém nevšedním místě, potom taky nějaký tématický kostým. A mě nedávno přítelkyně překvapila analkem. Rok a pul co jsme spolu odmítá, reapektivě řekla že ne a já na to nijak nenalehal a neptal se a nedávno zničeno nic při sukani řekla, nechces to zkusit do zadecku?
Pokud hledáš ve fóru: "... a okolí nějaká romka co by si chtěla nezávazně zašukat. Já 30 let. Klidně za FO" (amateri.com/cs/forum/11248/romove - jen tak mimochodem určitě bych to dal do INZERCE/SEZNAMKY, ne do fóra), máte asi s přítelkyní nějaký volnější vztah a z toho usuzuiji, že přítelkyně v případě análku dosud odmítaného zažila ten análek s někým jiným, zalíbilo se ji to a teď chtěla vědět, jestli ten análek bude schůdný i s tebou.
Hlavně že to klape, pa a pusu, měj se
Nejvíce překvapí iniciativa partnerky. Třeba kabinky v obchodě, příroda nebo i rychlovka v kuchyni.
Pro stě když doma nemusí loudit sex, tak ho to vždy příjemně překvapí a udělá ti to pořádně.
Pro stě když doma nemusí loudit sex, tak ho to vždy příjemně překvapí a udělá ti to pořádně.
Nedávno mě partnerka překvapila tím , že dívala nejdřív jak něco dělám a pak si rukou zajela pod kalhoty a začala se dráždit a nakonec je stáhla a začala si jí pořádně honit .Bylo to fajn překvapení . Tak to vyzkoušej si ji nečekaně začít honit před partnerem a dej vědět jak se mu to líbilo .Já byl nadšený .
Mě partnerka nejvíc dostane, když sedíme a třeba mluvíme o něčem, třeba plán na dovolenou atd. A najednou po mě hodí kalhoty a začne masturbovat. To su pak jak tygr v kleci.
Čímkoliv , hlavně nebýt nudná . Třeba nečekané provokování na nezvyklém místě ,nebo něčím vtipným , můžeš taky vyzkoušet nějaký obleček a nebo pomůcku .

Jak překvapit
Jak překvapit partnera v sexu? :)