Tak toto je uplny otras a este k tomu ked si dam aby sa nezobrazovali prazdne a zamknute miestnosti tak po kazdom kliku je to tam znova uz som aj na to upozornoval admina a nic
Ja som aj písal o tomto adminovi a len písali ze ďakuje za môj názor mes sa idú vypchat
TO JE SKURVENA AROGANTNA MOC ADMINOU
SAK TO ANI PÍSAŤ SA TU NEDA NORMÁLNE LEN ODPOVEDE ALEBO CE TO JEBNE NA NOVÚ TÉMU TO FAKT CHUJ BUL CO TO TU NAINSTALOVAL CHLOPE LEN KOKOT CI BY FURT NA NOVE TOPÁNKY UKAZOVAL ZA TOTU KOKOCINU TU
Ešte k tomu niečo lokalizované v SK, niečo v angličtine...Taký Mačko-Pes.
Alebo v tomto prípade skôr sračko-des.
Alebo v tomto prípade skôr sračko-des.

Des a hruza velebnosti asi budú blejt
tajne som dufal, ze nove prispevky budu uvedene ako prve a budem sa preklikavat k starsim, ak budem chciet. takto zase stravim detstvo preklikavanim sa cez vsetky stare odkazy, kym sa dostanem k aktualny. nevadi, vsak buduce tisicrocie to uz urcite bude takto. dovtedy pockam, vsak som nesmrtelny.
Presne to je asi najpodstatnejšia zmena, ktorú by som očakával. Možnosť zmeny radenia nových príspevkov. Hlavne ak som na mobile, tak by to výrazne pomohlo, pretože Appka neobsahuje Fórum.
Tak toto som aj ja dúfal, že nové príspevky budú v téme hore. Na mobile je to otras. Toto sa bárs kde už nevidí, že ked má niekto 5000 mailov a najnovšie má naspodu :)
A tu je to normálne :(
A tu je to normálne :(
No, čo už. Ako hovorí klasik, rozum v apatéke nekúpiš.
Aj to málo čo tu zostalo dobré musia dojbat zas sa predviedli
Presne tak úplne o ničom to predtým bolo lepšie.
Suhlas. Su veci, na ktore si casom zvyknes, ale tento novy vizual je ozaj krok zlym smerom.
Takto isto spackane vyzerá aj azet pokec, ktorý je úplne znechucujúci ako obsahovo, tak aj grafickými zmenami. Väčšina ľudí ho preto už ignoruje.
Ono nie vždy je to len o adminovi. Môžu na fórum využívať nejaký systém na ktorý keď príde aktualizácia nezabránia jej. Neaktualizuješ tak jednoducho ti to môže padnúť. Pripadne ti nebudú fungovať určité funkcie a podobne. Čo sa týka lokalizácie niečo SK niečo angličtina to je tak isto. Ak majú nejakú verziu v angličtine ktorá nemá v sebe zabudovaný jazyk sk tak si preklad riešia sami a to trvá určitý čas kým to preložia. Preto môj názor na tuto tému je : Buďme radi že amatéri ešte fungujú ako fungujú pretože keď raz pôjdete pozrieť na stránku a hodí Vám to chybu čo budete robiť potom. Nie vždy za všetko môže správca stránky.
Vidíš, už v tom vizuali nevidím problém. Zvykli sme si.
otrasne vyzerajuce forum
to je katastrofa co sa vam podarilo vytvorit.