Príspevok bol zmazaný užívateľom.
rad vyzkousim , mam rad starsi zeny .. klidne i s webkou ...
Sex po telefonu je jako jíst bez jídla!!
Já jsem sex po telefonu nezažil a ani o to nestojím..Jsem pro real...
Nevis o co prichazis
tak, tak. Super virtual rozkoš. Real mám každý den.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
On myslel, že ho šoupne do té spodní díry
Vlezu na chat a zkusím do pléna zahlásit, že chci zkusit sex s neznámým po telefonu (doposud mé zkušenosti sahají jen k sexu po telefonu s partnerem na služební cestě).
Moje požadavky jsou jen to, že volám já jemu a že si představuji může štíhlejší postavy okolo 30 let.
Odpoví mi asi 40 můžu zda nechci raději real. Nechci, chci zkusit něco nového!
Po chvilce píše jeden muž, že splňuje mé podmínky a že by byl rád, pokud bych mu zavolala. Ke zprávě připojuje své telefonní číslo.
Beru telefon, ťukám číslo.
Telefon zvoní. Poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté a já se chystám zavěsit když někdo zakričí "jó už jsem tu, musel jsem utéct před starou!!" jaké je moje překvapení když hlas na druhé straně zní aspoň na 50 let.
V první moment chci zavěsit, ale říkám si, tak holka přece to hned nevzdáš. Slyším jak muž na druhé straně funí a z těžka dýchá. " tak koťátko" zazní onen hlas znovu .
Zavřu oči a představím si Brada Pitta (taky padesátník tak co) a uvelebím se v posteli.
"Koťátko hrozně mě berou sliny, flusni si na prsa, a pak to po nich rozmaž"! Slyším zase ten starý zadýchaný hlas. Představa Pitta bedne.. "Tak dělej ty kundo flusni i na mě"! Slyším už jen z dálky když telefon pokládám. Zvedám se a znechuceně odcházím do sprchy..
Moje požadavky jsou jen to, že volám já jemu a že si představuji může štíhlejší postavy okolo 30 let.
Odpoví mi asi 40 můžu zda nechci raději real. Nechci, chci zkusit něco nového!
Po chvilce píše jeden muž, že splňuje mé podmínky a že by byl rád, pokud bych mu zavolala. Ke zprávě připojuje své telefonní číslo.
Beru telefon, ťukám číslo.
Telefon zvoní. Poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté a já se chystám zavěsit když někdo zakričí "jó už jsem tu, musel jsem utéct před starou!!" jaké je moje překvapení když hlas na druhé straně zní aspoň na 50 let.
V první moment chci zavěsit, ale říkám si, tak holka přece to hned nevzdáš. Slyším jak muž na druhé straně funí a z těžka dýchá. " tak koťátko" zazní onen hlas znovu .
Zavřu oči a představím si Brada Pitta (taky padesátník tak co) a uvelebím se v posteli.
"Koťátko hrozně mě berou sliny, flusni si na prsa, a pak to po nich rozmaž"! Slyším zase ten starý zadýchaný hlas. Představa Pitta bedne.. "Tak dělej ty kundo flusni i na mě"! Slyším už jen z dálky když telefon pokládám. Zvedám se a znechuceně odcházím do sprchy..
Viz můj blog.
ty jsi flusla? 

protože proč po skončení telefonu hned do sprchy..
protože proč po skončení telefonu hned do sprchy..
Hele vetsinou kdyz plivu musim do sprchy pac si vetsinou poplivu vlasy, fujky ;)

zajímavé téma pro muže
Už jste měli někdy sex po telefonu s amatérem