Raz a dosť

Iba jeden orgazmus

Ahojte, chceme sa vás ako pár spýtať, či niekto z vás žien alebo partneriek mužov to má podobne. Priateľka dokáže dosiahnuť vždy len jeden orgazmus, či už dráždením klitorisu alebo vaginálny, vždy len jeden. Ja by som jej rád spravil aj viac po sebe, ale jej sa nedá. Ak ho už raz dosiahne, sex sa jej páči aj potom, ale už sa neurobí.
Ďalšia vec je, že nemôže mať sex viackrát za deň, dokonca aj na druhý deň ju to často bolí. Ona jednoducho potrebuje pauzu. Ja by som sa miloval s ňou najradšej každý deň, no nedá sa... Chyba nie je vo vzťahu, vzrušení, ani vo vlhkosti, všetko je tak ako má byť, len jej telo je proste tak stavané. Vo veľkosti môjho penisu by myslím tiež nemal byť problém, nakoľko má okolo 16,5 cm (ak by niekoho zaujímalo, fotka v albume), čo nie je obrovská obluda, ale priateľka hovorí že je veľký a často ju to pri niektorých polohách bolí, ževraj jej pichám do krčku maternice :D
Preto nás zaujíma, či to má niekto podobne? :) Ďakujeme za reakcie
Čo tak skúsiť ďalšieho muža?najprv si z ňou zasexuj a potom iný muž, možno sa s iným urobí, resp. S jedným mužom raz. Alebo skúsiť ženu, tie vraj vidv rozumejú ženám a so ženou sa možno urobí viackrát. Treba experimentovať.
skúste sa zriecť orgazmu, jednoducho ho odložte na zajtra, pozajtra... na druhý sex v ten deň, na inokedy
Ja babku najprv riadne vylížem a ona sa spravy prvy krat ,mne sa v jej ustach zatial postavý a druhy krat ju spravim mojim už zostarnutým utešovakom.
ahojte :) tak isto ako vy mame uvolneny sex, antiku, vystrek dnu. Ked sa spravim viac sa mi neziada a ani mi nejde druhy krat :)) Niekedy, ci to zavisi od zenskeho cyklu ci coho ma to tiez boli, ozaj ako keby do krcku 😄 neda sa.. mozno ozaj zavisi od toho v akej faze je zena . prekrvene, neprekrvene, opuchnute.. kadejake :)) no ako zena ti poviem.. ze raz staci :)) asi je to tvoj chtíč viac krat dopriat.. ale mozno tvojej tak isto ako mne raz uplne staci :))
Keď sa viete partnerke venovať viac a nemyslieť iba na seba, venovať sa jej napríklad aj dve hodiny, tak nielenže to bude raz, ale určite aj mokrý orgazmus.
Ak si neskúsil dráždiť prstami bod G, tak treba vyskúšať, kľudne aj po orgazme pri súloži...tak sa dajú najľahšie dosiahnuť sériové orgazmy. Keď to bude mať zažité takto, potom to skôr má šancu dosiahnuť aj pri súloži.
Skúsili sme to, ale frajerke sa to moc nepáči prstami, ani orálny sex neoblubuje- šteklí ju to tam dole... Snažili sme sa o to, lebo sme sa chceli dopracovať k bájnemu mokrému orgazmu, ale nič... :/ iba normálny. Ale aj tak to má frajerka radšej penisom pri sexe
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
To nebude problém tiež, nakoľko máme antikoncepciu a striekam do nej stále ;)
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
To je samozrejme, ten sex si užívame aj tak :) Ale chceli by sme zažiť niekedy aj viac tých orgazmov. Jeden sa nám podarí takmer vždy, aj pri normálnom pohlavnom styku, netreba ani stimulovať klitoris