Perverzačka

Má to nějaká taky tak?

Ahoj, ráda bych se zeptala zde přítomných dam jestli náhodou některá sdílí moje tajné fantazie. Ráda bych se nechala vylízat svým přítelem po tom, co se do mě vystříkal milenec.....a to ideálně potají, aby o tom netušil......popřípadě kdybych ho k tomu mohla nějak donutit (zatím nevím jak)......strašně mě ta představa rajcuje a poslední dobou nemyslím na nic jiného. Má to nějaká taky tak? popřípadě má nějaká zkušenost? Díky za odpovědi.
Ano,rád vylizavam své sperma z vaginy
ja tu hledam taky nejaky zeni na perverznosti ale kdyz napisu ve forum veřejně tak mi to admini smazou takze leda soukrome choutky jsou velke
To se nediv, na seznamování je seznamka a jestli píšeš pořád jako negramotný hotentot, po dvanácti dvanáctkách, tak je dobře, že to mažou. Oni totiž nic jiného, než mazat neumí, mažou i úplně nezávadné příspěvky, třeba normální dotaz v galerii, bez jediného sprostého slova.
to jak pisu stim se nebudu obhajovat kazdy je nejaky a clovek nevi proc to tak je ale no právě ze mazou veci jake patří jsem na web prijde mi ze admini nic jineho nemaj na práci
To, jak "píšeš", se obhajovat nedá, nejlíp bys udělal, kdybys s tím přestal, nejen sem, ale úplně přestal psát a začal dělat něco smysluplnějšího, třeba se dívat z okna.
Mě zase strašně vzrušuje představa lízání cizí ženy než co mám doma. Strašně po tom toužím. Nejde mi o sex ale o orál ženě. Ženě co má v oku sexapeel a chce pouze to jedno bez narušení soukromí. Snad se ozve někdo z pribramska jsem mladý čistotný vyholený
Kotě krásné představí. Já osobně bych tě vylízal. A těch striku by v tobě muselo být aspoň 5
Moc rád bych vylízával po někom z kundičky a kožíšku.
Humusaci twl....😂...................
.
Je to moc moc fajn krasne nejak to urcite jde
Poznám to je to super pocit literát zenu po inom
Dost se mi ta představa líbí ... Být jen v roli nic netušícího milence mmm*71*
Rád vylíži a vystříkám zralou starší ženu- pravidelně. Ostrava, FM, NJ, Havířov
Jsi nadrzeny chlap,co ma choutky,setkavam se s takovyma na lekcich.Jinak,hledam mladeho kluka,co vydrzi po sobe aspon 2x vystriknout,na to stejne ,co pises..Pisi mladeho,tak vekove do 25let a musi byt stihly,holatko a z jm kraje,a bi😁
Ahoj, som v Brne, mam 21 a vystreknut viackrat za sebou nie je problem :)
taky bych rad nejakou vystrikal a pak vylizal. ozve se nejaka? nebo par. vylizu vystříkanou.
Jediná skoda ze nejsem bi zvládnu i 4x😔
Připomínáš mi jednu povedenou " Madam - zlatokopku " za zenitem.
Tak nech milence, aby se do tebe vystříkal a pak zamiř rovnou domů s tím, že jsi strašně nadržená a chceš aby tě přítel vylízal, že už tečeš, jako Dunaj, no a kdyby se mu to zdálo divné, tak si párkrát zavzdychej, jako že ses právě udělala a je to.
Jsem pred tydnem lizal kundu moji zeny potom co ji vystrikali dva muzi zasebou. Super a potom jsem musel polykat svoje semeno
Ahoj, mám to takhle taky moc ráda😇
Podobná reakce od dámy vždy potěší ... i když 4 roky stará. Nepotkáme se někde?*4*
No jednou jsme nakládání jedné slečně ve více a ona s chutí kouřila pra bylo zajímavý se při sexu neubrání dát si pusu. :-)
Vystříkat Tě můžu, ale na vylízání si sežeň někoho jiného *5*
Ahoj, já to mám takhle taky ráda 😇
Cim vi. Milenců tim vic sexu ale chudáci ti partneri😂😂
Lizani ko doma to je luxus a dobre sousta očko jeste veci
Já to tak mám každou chvíli pujcim ti na to klidně svého přítele :)
Ahoj holky :) tak musím říci že mě poslední dobou přesně tohle láká :) že budu nějaké slečně asistovat při sexu s někým jiným a on se do ní pořádně vystříká čí jí nastříká na nožky a pak bude drze chtít abych to spapal :) se svým semenem to už znám :) ale cizí ještě ne navíc myslím že bych ve vzrušení lízal statečněji než to své :D
Ahoj moc rad te poznam nechces se videt
Že mu ty srač.ky bašťíte. A on se u toho baví.... *1*
Ahoj rád bych vylízal vystříkanou pipinku.Napiš te mi*52*
Sehnat pár je taky "umění" a nechat se nakrmit semenem.
My s tím mane zkušenost a je to skvěle ;-)
No to já právě nevim...těžko říct, před dvěma lety jsem se vyspala s dvěma klukama na zábavě asi půl hodiny po sobě,....první se do mě vystříkal a druhý mě pak docela intenzivně lízal....a nestěžoval si.....takže těžko říct.
Ještě několik tvých příspěvků a dozvíme se, že znáš víc ptáků jak hajný v lese *4*
A kvůli tomu jsi se tady dnes zaregistroval?Moc průhledné hochu.
Dnes založený nick a hned fórum. To je zas fake jak prase....
Přesně, moje slova.
Profil bez ničeho, bez certifikace atd.
Na 99% je zatím nějaký pupkatý tatík co si u toho lesti šavli.
Vůbec to nestojí za nějakou reakci. I ta moje mne štve.... Ztráta času.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
A máš s tím již zkušenosti? Nebo by si to jen ráda vyzkoušela?
Když to je právě ten problém že takhle vychangovat to nejde.....například svému milenci mě vůbec neláka tohle udělat......to jen svému partnerovi
Nic....nevím proč mě to tak láká....
Protože jsi chlap a máš bujnou fantazii.
Děvčata, přihlašte se na kanda fórum, tam budete mít takových nabídek hafo *3*
Ještě jsi nenašla milence s vlasy pod prdel a s pérem až na zem *3*
S milenci problémy nejsou....horší je to s partnery :-/
Z jednoho milence udělej partnera a pořiď dalšího, občas je prostřídej, ať není za troubu jen jeden *4*
Takže jestli tomu rozumím, tak po vystříkání tě vylízá dobrovolně....jaké to je?
Výborné,směs mého a její šťávy
Z tak nádherné ženy, to byl št'astný muž :-)