Čaute, našťastie glory ešte je otvorené, avšak treba ísť cez vstup na konci zlatých pieskov, pri hlavnom vchode už stavaju stage na uprising. Kto dobehne vyfajčiť?
No zjavne to začali kontrolovať. A v chatke pre personál.kusok od wc sedí baba.ktora dáva hlásenia. Nie je tam stále.ale zjavne to zacali sledovať. Takže ak pôjdete.aby ste vedeli
A vy sa čudujete, že tá upratovačka nadáva? Keď sa niekto vystrieka na zem a nechá to tak?
Nechávajte priestor v takom stave, akoby tam upratovala vaša matka. Ďakujem.
Glory obsadená nejakým nimandom, len tam sedí a nič nerobí... Isto bude do záverečnej. A ten bordel veru tak, keď sa vystriekam na zem, tak to upracem.. základ
V pondelok ráno (7-8 hod.) 25.7. budem cruisovať v lesíku na zlatých. Príde aktív/TOP sympaťák čo sa nechá vyfajčiť ? V prípade sympatií rád aj pasívne podržím. Gumy, gél - bezpečný ranný sex.
V lete som sa tam vzdy isiel kúpať cize som musel zaplatiť vstupné. Samotné wc kde je gloryhole je zadarmo. Teraz na jeseň sa uz tusim vstupné neplatí.
V pondelok ráno (7-8 hod.) 25.7. budem cruisovať v lesíku na zlatých. Príde aktív/TOP sympaťák čo sa nechá vyfajčiť ? V prípade sympatií rád aj pasívne podržím. Gumy, gél - bezpečný ranný sex.
Ahojte bol som vcera vecer v areali a tie wcka boli zavrete aj tie druhe kamenne wcka blizsie k jazeru tiez zavrete. Fungovali len tie zlte provizorne wc a prezliekarne
Dnes ma bude šukať kamoš v prírode na konci Podunajský Biskupíc smer Miloslavov. Za rampami v lesíku ako končí Vinohradnícka ulica. Kto má chuť prísť sa pozrieť, Pohoniť alebo sa pridať v čase medzi 16-17 tu je mapa https://goo.gl/maps/wRsdbYj6AH4zn8ot8
Už aj na glory sa nasťahovali starý smradľavý ujcovia a prudko to tam kazia ...ako keby nestačilo že skazili Grob a lesík a mladého chalana tam už človek nestretne...o Tom uchylakovy so smradlavym vtákom čo vždy parkuje bieleho bavoraka pred wc ani nehovorím ten keď tam zakempi tak to je na dobre 3 hodiny a pozoruje všetkých čo chodia okolo od umyvadiel takže gloryhole sa v tedy vytráca čaro anonymity ....cigánsky vajda čo parkuje na audine priamo pred hajzlami a čaká kto pôjde dnu je úplný hrot ....naozaj ďakujeme že kazite aj túto poslednú ,,atrakciu" ktorá ako tak fungovala
Si normálny?
To si myslíš, že keď x krát napíšeš do fóra, či sa niekto nájde, tak sa tam tá diera urobí sama?
Prečo ju tam neurobíš ty?
Možno preto, že si tiež jeden z tých mantákov, ktorí tu len spamujú a čakajú na zázrak.
caute, chcel by som vyskusat niekomu vyfajcit v GH, no mam kus strach z pohlavnych chorob a cez sprcku neviem ci to je to prave. Ake s tym mate skusenosti a ako to tu funguje?
prejdes novym vchodom na Zlatych, velka zlta raroha a ides stale po travniku popri vycape piva az mas pred sebou murovane -zrenovovane WC a v nich posledne je GH nech mas pekny zazitok.
Gloryhole zlate kemp open
Gh
Gloryhole spoločná fajka honka ?
Nechávajte priestor v takom stave, akoby tam upratovala vaša matka. Ďakujem.
Pred prerabkou bolo fajn ked bola diera aj na druhej strane 😆
A možeme iš tam!
Toto zadaj do Google maps aj s názvom mesta.
55QQ+59 Bratislava - toto treba zadať do Google maps aj s názvom mesta.
....
To si myslíš, že keď x krát napíšeš do fóra, či sa niekto nájde, tak sa tam tá diera urobí sama?
Prečo ju tam neurobíš ty?
Možno preto, že si tiež jeden z tých mantákov, ktorí tu len spamujú a čakajú na zázrak.
vyskúšal som to aj cez gumu, ale nestálo to za nič.Okrem toho, semeno mi chutí.