Príspevok bol zmazaný užívateľom.
je hezke,kdyz se obe strany propoji :-)
maminka nepomůže?
Já mám přes padesát a zjistila jsem, že nejvíc sexy mi přijdou čtyřicátníci...
A koukám, že se to někomu nelíbí
A zajímalo by mě, proč..........:)
Tak sem ti ho tam rupnul já, aby si nepřišla zkrátka. 😃😃😃
Jestli byl pro mě, tak tedy děkuji :))
Tady ho zatím nemáš...že bych ho tam prdla?
Ro asi ani nezjistuj, muzes se dostat do diskuze (nu, diskuze by to asi uplne nebyla) s blbcem.
Ja jen prozradim, ze ja to nebyl:-)
Ja jen prozradim, ze ja to nebyl:-)
No...dovedu si tu debatu představit :))
Za mou osobu napíšu : mladí kluci mi nevadí, naopak... pěkný zbytek víkendu.
Obecně asi za starší ženu považována nebudu, ale oproti klukovi, co mu je 19, kritérium splňuju :) Po několika pokusech s mladšími jsem nakonec víceméně náhodou zakotvila u čtyřicátníka a jsem maximálně spokojená. Zatím si vůbec nedokážu představit, že by mě měli mladší začít někdy lákat.
Je to kus od kusu....mi třeba mladí nic neříkají.
Pokud chceš starší ženu, jdi raději na Lidé . cz. Pokud alespoň trochu dokážeš komunikovat, tak tam se to dá lépe než li tady. Sice to třeba není hned konverzace o sexu, ale pár dní a je to.
To je tim ze zrusili povinnou vojnu
Spatne jsi to pochopil padavane
tam te nenauci balit zenske, ale tam nenastane situace kdyby jsi nevedel “roupama co delat”
, nemel by mladej cas na zevlovani v obchodaku u freewifi a postovani debilnich fotek na IG, mladej by nemel cas na psani inzeratu na forum a loveni starsich zenskych apod.
Chlape, ty jsi v rocniku, ktery to neohrozi
Tak by jsi to naopak mela podporovat
Taky jsem ráda, že to moje miláčky minulo :) I když jsou chvíle, kdy si říkám, že by jim to prospělo :)
Koukám, že to mám stejně....sebejistí mě odrazují, a nesmělí, zadumaní se mi líbí :)
Aha, tak koukám, že se nelíbí ani nesmělí a zadumaní
Ahojky jak se máš nechceš si vyjít na dobrou večeři
přesně a dělat jim náhradní mami :)
prý.. chci přijít za Tebou k Tobě domů a cítit tu vůni, cos uvařila, všude krásně uklizeno, .. pak si přijdu k Tobě lehnout .. čekáš mne ve svůdném prádélku
bože:)
jistě! full service, mamča hadr :)
tak mazej umýt to nádobí, nanosit vodu, uhlí, udělat dříví, spravit plot, zlatíčko ;) pak si popovídáme, co a jak;)
prý.. chci přijít za Tebou k Tobě domů a cítit tu vůni, cos uvařila, všude krásně uklizeno, .. pak si přijdu k Tobě lehnout .. čekáš mne ve svůdném prádélku
bože:)
jistě! full service, mamča hadr :)
tak mazej umýt to nádobí, nanosit vodu, uhlí, udělat dříví, spravit plot, zlatíčko ;) pak si popovídáme, co a jak;)
tak To máš pravdu úplnou
A je to přesně tak jak píšeš
A je to přesně tak jak píšeš
nemas vodovod?😂..................
Hodinovy mama hotel:-D
Já mám ráda mladé borce a v sexu teda nepotřebuji aby semnou uměl mluvit. Hlavně ať má pěkné štíhlé tělo, hezký penis a chuť šukat.
Nechteji, to je jen urban legend mladych kluku ze je starsi, zkusenejsi zena bude zaucovat
mnohdy az do jeho 30 let

Chtějí starší ženy mladé?
Mam pocit že najít zde starší ženu na schůzku