Na zuby sa vykašli, je to obrovská výhoda, keď fajčíš ko*ot.
Ahoj kočka, základ je dať sem aj galerku lebo potom ti píšu všetci ale keď sa ukážeš tak len ti co majú ozaj záujem keď ta vidia.
Neber to tak su muži ktorým sa budeš páčiť tím ktorý si ženy vážia na tich druhých ser nestojí to zato máš svoj vek ale stále si ešte mladá užívaj si život a netráp sa na tim
rozumiem,je mi to luto,vobec si to neviem predstavit zit bez chrupu,esteticky či rozžuvať stravu,veď to musí byť tažke trávenie a o usmeve ani nevravím :(
Ja mám 28 a sex som mal as v 27 a vôbec sa zato nehanbím tiež nemám zuby Dolné mám len o horné som prišiel a to mám 28 a už nemám zuby len tie horné mám si problém nájsť dievča a vôbec má to netrápi keď ma prísť príde máš
a nemôžeš si dať spraviť protézu zubnú veď to zase asi neni až tak drahé
No pre niekoho je to drahé ja tiež nemám zuby už tri roky a tiež nemám nato peniaze a to robím vždy aj víkendy tiež si neviem nájsť ženu
V prvom rade sa nauč dávať bodky a čiarky, potom si to možno aj niekto prečíta a potom príde možno aj sex...
Netrep živote nepotrebuješ dávať bodky a čiarky neje otom život ani si stim nezarobis ide oto aky je človek aky ma charakter a nerieši takéto veci kim nie sú potrebné
Ty seš magor nebo co každej píše jako chcí jo tohle vubec není škola jo
co my s tím tady ve šroubarne??!
Jakto myslíš co my stým našroubáme jo

Smula na sex už 15 let jo
Bisexuálka žena jsem jo