Úlet pri lyžiarskom stredisku

Keď chuť príde na svahu :)

Máte niekto nejaký zážitok z lyžovačky? Mne sa už niekoľkokrát stalo, že na prechádzke so psom počas lyžovačky, som nacapal páriky :) dokonca aj známych :-D
My bezne na parkovisku na kubinskej na aute vecer polonahy ked tam uz nik nie je. Ale nikto nas este nenacapal. Bezne tam chodia pary a odparkuju auto. Chodime aj na Hrabovo pod jazero na parkovisko tam pod pristresok......minule siel okolo par a z cesty sa divili ako si uzivame....
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Co bys raaaad ? Sledovat nas ? To jedine s priatelkou
Hrabovo vecer pod nadrzou v pondelok-piatok po 18.00. Niekto kto si bude honit v dialke pri pohlade na polo-nahy par ? Alebo rovnako naladeny par ?
Ináč by som došiel aj zajtra, ale točiť 200km kvôli honke sa mi nechce. Ale z tej cesty tam vidno dobre 👌 👍
Dnes okolo 19.30 sa ideme pod Hrabovom pod priehradou fotit v sexi pradle a potom uvidime ak na s nik nebude vyrusovat :-). Prida sa nejaky par alebo aspon kto si bude honit ?
Ahojte som mladý 18 ročný rad sa bude pozerať alebo aj pridať som z Nitry
Chodím tam cez letnú sezónu bajkovat, nie som odtiaľ , tak snáď niekedy neskôr, popozerám pohonim rád keď to roztočiťe. 👍
Zalezi aky budes odvazny ci sa budes len kukat. Ale po smotnom muzovi netuzime. Dnes vecer mozno tam budeme za tmy od 17.00 :-)
Kto dnes bude na lyzovacke na bachledke na sexovacku
Niekto Tále alebo Mýto pod Ďumbierom?
Povedľa v lesiku. No veru dávaj pozor :-D čo som nachytal tých známych, tak to bol kamoš so ženou druhého kamosa. Samozrejme som ich nenabonzoval. Ale dlho som to predýchaval, že prečo nie radšej ja 😂
Zena alebo par na lyzovacke v oscadnici?piste
Kubinska a Martinky. Tam chodievam. Podľa mna sú ale zážitky aj z iných stredísk.