Ja si zase osobne myslim,že nemaš 17 rokov ale hodne viac,a predkošku maš v poriadku,len chceš byť dôležity,Pozdravuje dedo
Pomôže ti jedine obriezka, mbe to robili nedávno, lokálne opichane, je to trosku nepríjemné a trvá to cca 30min a potom funguje normálne,, čím skôr tým lepsie
Najvyšší čas niečo s tým urobiť.
Ak mas 17, mas taketo problemy riesit s rodicmi a nasledne s lekarom. A nie na webe, ktory je pristupny pre ludi od 18 rokov.
Ahojte presne tak ma 17nast a rieši problémy na stránke pre dospelých. Neviem či vedia rodičia kde je evidovaný.
Treba to riešiť s lekarom.
Ahoj, ked si o tom chces nieco zistit, vola sa to fimoza. Vygoogli si :) Ja som s tym mal problemy v detstve ... nemuseli ma obrezat ale bol som s tym 2x u urologa ... priebeh zakroku si nepamatam, ale myslim, ze mi len nasilu stiahol predkozku ... ale mozno kecam :) bolo to daaavno
Presne ako píše Jonatan, jednoduchá operácia, pravdepodobne uzdičky, to vyrieši.
Už tu bola takáto téma založená, ale v pohode, ak ti to nejde, máš bolesti, hygiena problém, tak len obriezka a budeš spokojný ak niečo tak napíš som obrezaný, neľutujem
Tiež máš obriesku a čiastočnú či úplnú ? Ja mám úplnú a je to úžasné keď mi ho žienka laská perami.
Jasné že úplnú čiastočnú som ani nerozmýšľal a je to lepsie
Problem s predkožkou
Predkožka
Ďakujem