Mne sa minuly rok v city arene stalo ze som bol pri pisoari a uz som si ho otriasal a v tom isiel mlady muz do kabinky, ostal stat a pozeral na mna co robim. Tvaril som sa ze nic a ked som neprestaval podisiel ku mne a pri vedlajsom pisoari si ho polotvrdy vytiahol a tiez si ho zacal honit. Po par sekundach sme si zacali vzajomne honit. Chcel ist do kabinky ale bohuzial som sa ponahlal prec. Tak sme sa dohodli ze pridem o hodinu naspat, no uz sme sa nestretli. Pacila sa mi neplanovana akcia no skoda ze bez happyendu.
Pekný zážitok. Tak neplánovane...
Veru. Skoda ze to nedopadlo ako sme obaja chceli. A ze sa ro muselo stat vtedy ked som nemohol ostat.
zazil a praktizujem stale je to uzasne ked si tak navzajom urobime dobre aj zo sexom
Ako mladý chlapec som hrával basketbal za miestny športový klub. Chodila s naším mužským A mužstvom trénovať jedna dievčina basketbalistka ktorá hrávala zensku ligu za klub v susednom meste, ale par tréningov mala u nás.... Dievča vždy končilo tréning skôr aby sa mohla v kľude osprchovať a obliecť keďže sme zdieľali spoločnú šatnu. Raz som odišiel z tréningu skôr vojdem do sprchy akoby nič a dievča tam. Vôbec sa nehanbila.... Rukou mi nepomohla aj keď som si to želal, no nestalo sa tak. Pozerali sme obidvaja holý po sebe a to bolo všetko
Na strednej v sprchach pravidelne. Pozdravujem Rasta, Martina, Joža
Dobrá téma... Týzdenne chodim na plavaren a pri sprchovani sa, otacam , aby si aj niekto vsimol a prejavil zaujem...a doteraz NIC
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Cauko, kam chodievate plávať? Ja plánujem na prtrzalsku plaváreň začať, v sprchach by sa možno dalo pohonit :P kto by mal záujem?
No ja by som zaujem mal. Len je to risk ci dobre odhadnes toho druheho.
Veď to, len tak náhodne je riziko diskrétnosti a možnosti dodatočného vydierania. Ale medzi známymi ťažko niekomu povedať, poďme si ho vyhoniť navzájom.
Presne tak,,, to už len fakt nechat potom na nahodu aby s tym nejakym "kamošom znamym" k takemu niečomu spontánne došlo pri nejakej priležitosti,,,,
ani sa nečudujem keď vidím tvoj album
Raz keď sme boli na pive s kamarátmi, tak sme boli dvaja pri pisoari a som mu na neho pozeral a aj som mu ho vyhonil , ale viac sme o tom nehovorili...
ja ti rad pomozem kedze vlastnou rukou ta to uz nebavi :-)
Hm pekna predstava,, mat takeho "fajn" kamarata,, ;) bral by som aj ja take zažit, ;)
Načo sú nám ženy, keď je na svete toľko pekných chlapcov
Idem do lesa mozte mi pohonit či
Ba len hetero ktorého to tiež vzrušuje a len rukou naj pravidelne.
Tak admin bol minule možno pod mostom Apollo alebo niekomu vypomáhal rukou.
Raz som išiel do mesta a oproti šiel chlap ktorý očividne si všimol mňa a ja jeho. Zmenil som smer cesty šiel som za nim a tesne pred vchodom do paneláku som naňho zavolal. On že čo chcem. No sorry ak otravujem chcem sa len opýtať nešiel by si na kafe a nepokecal? No na kávu sme nešli stretli sme sa o 3hod keď bola tma a šli sme ku lesu tam sme si vyhonili na vzajom a bolo to moc fajn.
spravne..možno som to bol ja
Tak niekedy asi každy chlap ma chut "zažit"nejaku vypomoc" či už len zo zvedavosti,,, ja bez skusenosti zatiaľ.
to ze ty sa este len hladas este neznamena ze kazdy chlap sniva o vypomoci od chlapa
Ako na strednej škole sme sa chlapci sprchovali spoločne v sprche navzajom sme umyvali všade až do konca vtedy to bolo super.

Výpomoc kamarátovi rukou
Kto mal skusenost