Nejlepší auto na sex.

Co vybrat?

Hledám inspiraci pro nákup ojetého auta, rozpočet je max 350 000. A potřeboval bych doporučit auto ve kterém lze poměrně pohodlně zlobit;) Velký prostor na zadních sedačkách, důležité je aby nevyčnívali ze sedačky bezpečnostní pásy, ideálně pokud by zadní sedačky bylo možné sklopit do roviny.

Fabii ne prosím, modřiny od bezpečnostních pásu jsou k nezaplacení a častým používáním se cele auto vysloveně rozvrže :D
Ford focus 1 nebo 2 v kombíku, při složení sedaček je lozna plocha 170-180cm a dá se v něm i spát ve 2 pres noc. Nebo ještě něco od citrónu, ale nevim ted název
Peugeot Partner nebo Citroen Berlingo....v podstatě jedno a totéž. Vyzkoušel jsem těch aut víc, ale tyhle vedou.....*4*
autobus ..................................
Opel Zafira v 7mistne verzi schováš zadni sedačky a posuneš přední nadoraz a máš 2m prostoru
Můžu jenom souhlasit :-)) za mě super.
Velorex?to zavání netradičníma polohama
Dodge, prostorné..... A pak volskvagen verze combi
A co tak tu zenskou polozit na kapotu a osukat ji na kapote? To pak postaci Fabijka hatchback. *1*
Nevím jak starší Fabie ale u té nejnovější to na kapotě nelze, a to má žena 55kg...
Fabie není špatná, ale těch úrazu co jsme v ní již měli ...*3*
V3S na korbě,náklon si nastavíš jak chceš.
Kdyby jsi chtěl to Iveco, tak jedno prodávám a ještě ti zbyde na úpravy na šmajchlkabinet :-)
Ja mel v unoru pujceny Peugeot Rifter, byl jsem z nej nadseny, dobre se to ridilo, pekne jel, pristrojovka ala osobak a ne dodavka, pri vystupovani z toho neapadnes, v zadu hodne a mista velky kufr. Akorat jsem v nem teda nemel sex 😂😂
Já byl velmi spokojený s bývalou firemní Ochcávkou (v kombíku samozřejmě), která měla v kufru mezipodlahu. Udělalo to rovné lože, že se vyspali i tři vedle sebe ve spacákach.
Teď sem to vygooglil a vypadá to opravdu dobře, já ani nevěděl ze tohle Octavie umí :D
Ta Octavie to nejspíš vyhraje, děkuji za tip :)
Doporučuji Boxer maxi multi jet z vlastní zkušenosti
Co třeba Chrysler Voyager, někdy od r.v. 2005 se dělají se zaklápěcími sedačkami do podlahy. To je tam pak místa... A v benzínu jsou to spolehlivá auta.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Spíše nějaký kombík bych potřeboval 😃