Ahojte, chcem sa opytat ci mate skusenosti z nuda plaze Delna Presov? :) laka ma tam zajst (samozrejme ked bude vhodne pocasie) a chcel by som viac info. Vdaka
som služobne na východe PRESOV opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, ak máš záujem píš správu. zmrd je seriózny, poslušný bez zábran. chcem ho mať použitého od iného. miesto kde bude slúžiť do cca 18:30 upresním v RP reálnemu záujemcovi
Ja osobne tam chodím viac ako desať rokov nikdy sa nestalo aby niekto obťažoval ženy na nuudaplazi alebo sa niekomu niečo stratilo práve naopak ľudia si medzi sebou veci strážia a sú k sebe tolerantný tie bukvice si svoje sexuálne chúťky vykonávajú v lesku kde ich nieje vidieť väčšinou v neskorých poobedňajších a večerných hodinách
Nuda pláž, nie nie je tam swingers club,voľný vstup a skúmanie hore dole.....toto si každý mysli ze príde na nuda pláž, a bude sukat každého kde sa mu zapáči?
Kazdy si mysli nuda plaz,cize nahota...okamzite sex z niekym...a napise ci sa tam da nieco zazit,a ak mu odpovies,....odpoved sa mu nepáči...no rozdiel je nuda plaz alebo swinger club ...ach jaj
ahojte, ja sa chcem opýtať, že keď tam dôjdem, tak sa riadne vyzlečiem a budem sa slniť. Ide predsa o nuda pláž, že? Môže ma ale v tej chvíli niekto obťažovať? Môže sa stať že tam bude nejaký mužský párik a môžu ma pozvať k sebe? Nikdy som na takej pláži nebol tak neviem. Nebránim sa žiadnym improvizáciam, resp. návrhom, len tam nechcem vyzerať ako blbec a samozrejme chcem brať ohľad a rešpektovať súkromie iných a v neposlednom rade aj samotný zámer tvorcov nuda pláže.
Teda - ak sa tam len slní, ok, rád prídem. Ak sa tam šuká, fajčí, honí, ok, beriem na vedomie, skúsiť treba v živote všetko. Ale proste chcem to vedieť. Fotí sa tam, lebo o to záujem určite nemám. Ďakujem
(upravené)
Dáš pokoj máš pokoj ak tam chceš ísť z úmyslom vykonávať sex priamo na pláži niekoho otravovať alebo fotografovať môže sa stať že ťa odtiaľ niekto vyhodí na podobné zábavky si hľadaj iné miesta nudapláž je pre nudistov a tam platia určité pravidlá
Rozumiem. Našiel som to miesto. Som momentálne tu. Nikto tu nie je. Mam rad nahotu, takže sa tu prechádzam nahý, dufam ze toto nikomu nemôže vadiť. Idem namočiť nohy do vody, vyzerá to tu úžasné ale všade same kondomy
Dnes poobede by som sa odfotil na verejnosti na nudapláži, v lese, na asfaltke alebo kdekoľvek inde s pékom alebo falošným vtákom v krku. Som exhibicionistický maďarský chlapec, ktorý sa dá ponížiť, poplácať, silno a hlboko sať.
Chodievam na krytu Delnu a rad by som zasiel aj na nudu (nova skusenost), kedze niesom z PO rad uvitam info do spravy kde ju najdem a ako sa tam dostat, dik :)
Normálny ľudia tam už takmer prestali chodiť úplne kde sa obzrieš samé štipľavé pohľady keď sa idem prejsť po cestiske do lesíka hneď za mnou vystartuje nejaký nadržaný buzik a ešte sa má snaží obchytkávať tak mi neostáva nic iba sa zbaliť a viac sa nevrátit .
Vyhrážky po návšteve nudapláže: Dnes po návšteve nudapláže mi prišla výhražná správa, ževraj fotografujem a natáčam ľudí čo by som si v živote nedovolil !!! Dôchodcovia a starší chlapi si myslia, že sú stredobodom pozornosti. Ja určite nemám čo na práci len fotiť starých chlapov, ktorý ma absolútne nezaujímajú. A smiešne je to, čo sa tam deje a im to nevadí. Nechutný Róm, ktorý obťažuje každého s ponukou na fajku, honí si pred každým a ostatní detto si honia Odkazujem dotyčnému, že keď je taký frajer prečo mi to slušne nepovedal priamo do očí. Ja som tam nikdy nikoho neobťažoval ako vy !!!
Deje sa presne to čo som nedávno opisoval je úplne jedno či tam človek príde pred obedom poobede alebo večer stále sú tam otravný honiči ako čítam dovoľujú si stále viac a viac
A na nudu pri Toryse nechodíš? Zatiaľ tam veľa ľudí nechodí....Ja som tam nestretol ešte nikoho,keď chceš,tak niekedy môžme ísť....Ukážem ti kde,ak nevieš...
Od pondelka môžme ísť na bicykloch hocijaký deň, ktorý ti bude vyhovovať...V nedeľu budeme na Domaši na nude....Tak ak budeš mať čas a záujem,tak sa ozvi...
Toho roku som tam ešte nebol ale minulý som tam bol asi 2krat ale nič také sa tam nedialo trochu som sa poopaloval na lúčke a šiel preč chodia si tam honit ale v zadu lesiku
No mne sa to stalo dvakrát prvýkrát ešte minulé leto keď ma akýsi zhruba 70 ročný vraskavy dedo začal ťahať za ruku a chytať za itimne miesta môže byť rád že som mu jednu nestrelil po tej jeho buzeranskej papuli jeho správanie na nudaplazi môžu potvrdiť aj viacerí a druhýkrát sa mi niečo podobné stalo včera keď ma jeden buzik chytza bok a chcel má pritiahnuť k sebe o návrhoch na sex by sa dalo veľa rozprávať a neboli to iba moje skúsenosti
Uvitam od niekoho do spravy popis ako sa tam dostat, kusok sa slnit na nude. Niesom odtial, ale chodievam si zaplavat na krytu Delnu a zasiel by som aj na nudu pak. Vopred dik za info
a co posles ho do riti ze salmonelozu zl starych vajec nechces dostat a urcite sa zdekuje ako vretenica z dažda…mal si mu strelut a ibaja by ste šlu ukojený😂😂😂ale naco vypisujes jedno a to iste dookola nechapem… kto je an to zvedavy… ak mizu potvrdit viaceri a ak b viaceri mu dali po papuli tak urcite by stratil chut tam chodit a koniec debaty🤪ale svojimi vyjadreniami tak akurat vzbudzujes dojem ze az take zle ti to nebolo🤪 a zas nwfakndi si ze kazd jeden je zvedavy len na Teba kedze alo ouses ze mas navrhya bludy …pred vestou na nudu sa staci vyklepat aj 3x a hned je svet krajsi
ale tazko komunikovat s fake profilom z turecka😂😂😂iba ak by turecko bolo v Presove🤭
(upravené)
Ty a tebe podobný vyhnali nudistov z ich pláže ktorú roky budovali a ešte sa tu ideš rozdrapovat nájdite si miesto niekde v lese tam sa môžete aj pozabíjať
Keby sa všetci rešpektovali tak by to bolo v pohode. Nikto ťa nenúti cumieť čo tam robia iní. V zahraničí sa na takých miestach stretávajú rôzni ľudia a všetko je tam povolené. A inak prečo ťa to trápi však ty žiješ v Turecku....
Tak ešte raz pre všetkých gayov ak sa máme rešpektovať tak neocumujte neobtazujte ostatných dotykmi alebo sexuálnymi návrhmi nevykonavajte sex na pláži dodržujte pravidla nuda pláže ako ostatný nudisti potom sa môžeme spolu baviť a ak je v zahraničí toto všetko povolené ako si napísal tak si chod do zahraničia
nieee tam nikto nechodii 😂😂😂len sa opalovat 😂😂😂 preto v zadu v lesiku je kondomovisko 😂😂😂 to sa tam asi sušia uteraky 🤣😂 jasne ze cez den tam priamo na lúčke nič nepodnikne… ale puritáni slintoši a sliediči sú vsade na kazdej este raz na kazdej nude… len niektori v Po sa hraju (bi alebo hetero) na moralistov… pritom doma,alebo v aute honia na predstavach za prvu ligu😂🐽🐽🐽dnes sa tam chystam z ke okolo 16:30 cca 18:30
(upravené)
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Nudapláž Prešov okolo 16hod hlboko fajknem mrdku hltam alebo sa dam vymrdat bez gumičky aj dvom trom popik mám bez zbytocnych kecov.ja pasiv sub bez zábran v zelených jocksach. REAL.
Ja tam nechodím otravovať a ocumovat ľudí… a okrem toho som tam velmi malo… a čakám kto sa ozve. Takže tvoj komentár je trápny… hlavne, že ty tam sukat nechodíš.. 🤣
DNES! Presov Delna nudistická pláž. medzi 11:30 a 12:30.
Som bisexuálny maďarský chlapec.
Hľadám kohokoľvek (18-75 rokov), kto mi bude tvrdo súložiť ústa, vysám kohokoľvek, kdekoľvek. S kondómom.
Moje obľúbené:
ponižovanie, hlboký orál, výprask, facka, exhibicionizmus, sex na verejnosti, pissing.
Môžete mi urobiť video fotku. Chodím nahá v maske.
Ahojte, trochu mimo tejto témy ale snáď pomôžete. Budeme budúci týždeň v Prešove, poraďte nejaké fajn miesto pri vode kde sa dá zašiť, nahotit a sulozit. Nehľadáme divákov, len si chceme užiť sex v prírode … pri rieke alebo tak. Dik za pomoc
firm. Mas čistu pravdu taky ako mrvostok a jemu podobny to ňepochopia aj my už kvoli nim chodime inam totalne do doondzili ze chut velka a bude akcia to tam normalny ľudia nepridu bolo tam fajn no už to nieje to čo bolo škoda
Branko ty si tiež s tých retardovaných. Choď si masti zizalku niekde inde a zober aj tých ináč orientovaných zo sebou a nájdite si svoje miesto a tam sa aj hluste
Bol som dnes na Bukovec na nuda a tam to má inú úroveň. Prišli bukvice a smiraci a hneď ich hnali kade ľahšie. Mali by sme to spraviť aj na delni. Nech si nájdu svoje miesto inde a tam nech sa pre mňa za mňa aj pozabíjaju.
Prečo všetci hľadáte ženu pár na nuda pláž. Veď to nie je Swinger klub sa spamätajte. Nuda je o Tom že tam človek ide relaxovať oddýchnuť. Ľudská hlúposť fakt nemám hranice.
trukerisko prepac, ze niekto sa chce na nudaplazi aj porozpravat..kde som napisal ze chcem jebať s niekym?? Ide mi len o to aby som tam nesedel sam a mal sa s kym porozpravať...
Ty zly ľudia už su tam skoro vždy aj my tam kvoli nim nechodime ešte pred rokom da tam dalo v poho oddychnuť no terazky už nie a preto sme začali chodiť k toryse tam mame kľud aspoň zatial neotravuju nas tam prihriaty
A vrchol hnusu aspoň prenas ak muž napiše ss tipu .. mozem sa k vam pridať na nuda plaž buďe sranda pritom my ňehľadame samotneho muža a mame aj 10 takichto ss denne
Možné ,že máš pravdu ..ale nerobí dobrý dojem keď sa natierajú a bozkávajú chlapi ..a aj keby pár není to Punta Križa v Chorvátsku proste človek chce v tichosti polezat opáliť sa necítiť pohľad na chrbte alebo zazrieť spomínané pri najlepšom... Píšeš ako v pohode typek nech sa darí viacej žien pre zlepšenie situácie 👍👍
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Dnes okolo 12.00 pôjdem okolo tak sa tam v prípade.dobreho počasia zastavím pozrieť a prejsť sa. Prípadne budem pri aute ak by náhodou niekto píšte do súkromnej správy😏☺️
Ahojte, kedze je uz zima, existuje alternativa ku FKK Delna pre tych co sa radi nahotia a provokuju ? :)
Viem ze v minulosti to bola sauna Palma v KE. Ta je ale zatvorena, tak ci chodite niekam v PO/okoli sa pozerat a byt pozerani (p.p.aj viac)
Dakujem
Viete mi tu niekto vysvetlit ako sa tam dostanem? Delnu poznam ale o tomto som ešte nepocula a rada by som sa šla opalit :) ide sa tam cez hlavný vstup alebo ako?
Dnes keď som bol na lúčke asi tak medzi 16::00 a 17:00 bola tam sexi žienka ešte s jedným párom ktorú by som rád bližšie spoznal Ak čítaš tieto riadky možno aj vieš kto ich píše A veľmi by ma potešilo ak by si sa mi ozvala
Včera som tam niekoho vyrušil večer okolo pol 8 a potom asi o 9 tam išlo par ľudí najskôr si zasexovať 😄ale už som odchádzal tak neviem čo sa dialo🤷♂️😃
Ja som síce na nudaplazi nikdy nebol, ale moja predstava je ze človek si tam ide oddýchnuť a opalit sa bez toho aby na neho blbo pozerali ľudia ktorým takýto štýl života a opalovania sa prekáža. A nie ze by sa tam chodilo honit pripadne fajčiť jeden druhého. Ti ktorí túto nudaplaz zriadili, starajú sa o ňu a zveladuju ju, musia mať veľkú radosť z toho ako sa tam správate
Tak, tak. Možno by si banda mala vybudovať trt pľac extra. Hoc aj vedľa. Veď miesta je tam dosť a nudisti sa o to pekne starajú, tak by bolo milé rešpektovať dané miesto a jeho účel. Banditi, dajte si tú námahu a spravte si miestečko kus pomimo. Ak by bolo treba, tak vám s tým pomôžem…
Pravdou však je, že raz, keď už všetci po opaľovaní odišli, tak som si zašiel do lesíka sa prejsť a oné, a to som ani netušil, že sa to tam bežne oné. Teda nebolo to raz…
Ak nemáš autom je to tiež jednoduché prídeš busom k agaupark Delňa ale musíš sa vrátiť a cez mostík prejsť na druhú stranu potoka dáš sa do ľavá a pôjdeš stále rovno asi 500m okolo bufetu Koliba až prídeš k takej bráne ťa sa dá obísť a pôjdeš ďalej asi 200m a po ľavej ruke bude v plote vchod na Lúčku
Ak máš auto pôjdeš s Prešova smer Košíce potom zidea smer Petrovany Záborské potom odbočis ako ku skladom Lidlu prejdes asi 30m a bude odbočka do ľavá k firmám prysmian Garet pôjdeš stále rovno až bude 90 stupnova zákruta a si tam je to po ľavej ruke v plote uvidíš vchod po ľavej ruke budú tam určite štát osobné autá
na kazdej nudaplazi sa da aj sukat ak je spravna partia ludi..samozrejme nie pred zrakmi navstevnikov ale opodial ano..to len zopar debilov sa tuna vychode hraje na panboškárov...ako napr.trapny trukerisko
(upravené)
Ahoj,fkk Delňa Prešov ,pôjdeš od ke smer Záborské poza sklad Lidl rovno na koniec cesty a uvidíš pred sebou plot a asi 5 -10 metrov je v pravo diera v plote a chodník do prava 10 m a si tam
ako tam bolo? keď som išiel okolo bolo počuť divnu hudbu a hlasny krik cca okolo 13tej...tak som myslel ze to tam obsadili nienudisti...( mozno len som bol pri zlom mieste)
Ahojte dostanete sa tam tak že pôjdete smer Košice a tesne pred výjazdom na diaľnicu zídete smer Petrovany a Záborské potom na prvej križovatke odbočite do ľava ako ku skladom Lidl pôjdete rovno asi 500m a odbočite do ľava za skladmi Lidl a pôjdete stále rovno ako k firmám Garet proste stále rovno až skoro na koniec cesty aj to v 90 stupnovej zákrute pri potoku
Windi ,jasne , ze chapem .....ja mam rad nahotu ako taku , pekne sa opalit na slniecku, ale mne sa spaja nahota aj so vzrusenim , nesiel by som tam len kvoli tomu , ale ak by sa nejaka akcia udiala , tak by som sa nebranil.
Boli sme dnes na delni no hrôza čo tam
bolo to pekne niesto no niekomu to asi vadilo tak to tam trochu upravil podľa seba ponicil čo mohol nej mu ruky odpadnu
Viď napr.: https://www.cestovatel.eu/mate-radi-fkk/ _____ " Práve nudistické zariadenia sú asi najetickejšie a najmorálnejšie. Fotenie neprichádza do úvahy, ani očumovanie. Jednoznačne prevláda slušnosť a korektnosť. Viem aj o slovenskom klientovi, ktorého hnali z nudistického kempu, pretože pohľad na dámy ho priveľmi inšpiroval.
Niekto môže namietať, že tam je na pláži aj sex. Pozor, nemýľme si to. To sú špeciálne pláže s uvoľnenými mravmi. Klasickí nudisti ich tvrdo odmietajú. Priam sa od toho dištancujú. A pláže tohto druhu propagovať ani nemienim. Určite však bránim právo ľudí kúpať sa bez textilu. Keď sa im to páči"
Ok, dakujem , vyzera, ze niesom , pravy ortodoxny nudista, samozrejme respektujem sukromie ineho a taktiez nemam v plane nejak chlipne ocumovat a pod. Ale ak by niekto na mna zmurkol a nieco naznacil, alebo ak by aj nejaky iny par nieco riesil , tak vadit mi to nebude.
FKK Delna Presov
Skusenosti
ak by nejaky aktiv s chutou super nebranim sa
o hod Som maďarský chlapec. Chcem sa k vám pridať.
Chcem mať sex.
Teda - ak sa tam len slní, ok, rád prídem. Ak sa tam šuká, fajčí, honí, ok, beriem na vedomie, skúsiť treba v živote všetko. Ale proste chcem to vedieť. Fotí sa tam, lebo o to záujem určite nemám. Ďakujem (upravené)
e tam zákaz?
ale tazko komunikovat s fake profilom z turecka😂😂😂iba ak by turecko bolo v Presove🤭 (upravené)
pred 1 rokom
Nahlásiť
Dnes tam bude niekto na nieco v avte....vraj tam nechodíte 3 roky...
Napíšte mi postu. (upravené)
Môžete ma ponižovať, fackovať, fackovať. Môžete fotografovať na verejnosti. Poď!
Som bisexuálny maďarský chlapec.
Hľadám kohokoľvek (18-75 rokov), kto mi bude tvrdo súložiť ústa, vysám kohokoľvek, kdekoľvek. S kondómom.
Moje obľúbené:
ponižovanie, hlboký orál, výprask, facka, exhibicionizmus, sex na verejnosti, pissing.
Môžete mi urobiť video fotku. Chodím nahá v maske.
…teda akože ženu ?
(upravené)
Stačí dať dopredu vedieť deň a približný čas a určite sa pozorovateľ nájde 🙂
Kto všetko tam buďe
Viem ze v minulosti to bola sauna Palma v KE. Ta je ale zatvorena, tak ci chodite niekam v PO/okoli sa pozerat a byt pozerani (p.p.aj viac)
Dakujem
Je tam aj neaky par
Okolo 18, pridá sa niekto ?
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
;)
To musis obist z boku delnu ....mozme ist spolu a ukazem ti kde to je keby si chcela 😉
Chapes rizdiel medzi nudou a swingers ?
bolo to pekne niesto no niekomu to asi vadilo tak to tam trochu upravil podľa seba ponicil čo mohol nej mu ruky odpadnu
Niekto môže namietať, že tam je na pláži aj sex. Pozor, nemýľme si to. To sú špeciálne pláže s uvoľnenými mravmi. Klasickí nudisti ich tvrdo odmietajú. Priam sa od toho dištancujú. A pláže tohto druhu propagovať ani nemienim. Určite však bránim právo ľudí kúpať sa bez textilu. Keď sa im to páči"
Jaro