sakra, holka ty máš už zase starosti. je ti 28, najdi si milence nebo práci. oboje ti pomůže přijít na jiné myšlenky. dotaz zněl sice jen na muže, ale věř ženské, která má skoro dvakrát tolik roků než ty a pořád je přesvědčená, že život je fajn.
jojky...tady se člověk nenudí, nezlob se sakramento...ale ty máš ale pěkně blbý dotazy....
S váma se opravdu nedá bavit.Hned tady každej uráží.Napsala jsem jenom tohle,co řekl někde jeden chlápek a vy hned všichni pitomý připomínky.Proč by ale psal takovou hovadinu,že to ženská po 25tým roce má zelený?Jak na to došel?A vy se divíte,že se po takovým názoru cítím blbě.Všude se vyzdvihuje mládí a krása,lidi jsou z toho zblblý a spoustě citlivých jedinců to ubližuje.Copak mě tady nikdo nechápe?
Ale chápeme vše,
promiń pokud nebudeš srovnaná sama se sebou tak tě tady nebudou brát vážně.Cítíš se stará v 28 letech? Pěkně se oblékni,usmívej se a najdi si chlapa se kterým se budeš cítit fajn,prožívej život a takové starosti jako barvu "pohlaví" nebo vůni a kila navíc pusť z hlavy. Každý máme nějaký ten nedostatek, no a co? Nauč se s tím žít. Život je krásný i s jeho chybičkami.Už jsem Ti radila toto jednou. Jsem o moooc starší,vím o čem mluvím. Zabýváš se blbostmi a pak se divíš jak reagujeme? Život si užívej s úsměvem více se směj a neřeš neřešitelné. Jsou v životě horší věci. Jsi zdravá? Ano?
TAK ŽIJ!!!!!
promiń pokud nebudeš srovnaná sama se sebou tak tě tady nebudou brát vážně.Cítíš se stará v 28 letech? Pěkně se oblékni,usmívej se a najdi si chlapa se kterým se budeš cítit fajn,prožívej život a takové starosti jako barvu "pohlaví" nebo vůni a kila navíc pusť z hlavy. Každý máme nějaký ten nedostatek, no a co? Nauč se s tím žít. Život je krásný i s jeho chybičkami.Už jsem Ti radila toto jednou. Jsem o moooc starší,vím o čem mluvím. Zabýváš se blbostmi a pak se divíš jak reagujeme? Život si užívej s úsměvem více se směj a neřeš neřešitelné. Jsou v životě horší věci. Jsi zdravá? Ano?
TAK ŽIJ!!!!!
Pokud si tady z lidí neděláš srandu, vyhledej psychologa, měla by jsi to řešit s lékaři, není to ani urážka, ani vtip... jen dobře míněná rada....
konečně někdo pochopil že si z vás dělá srandu, provokuje ale ne ona ale on , není to totiž nikdo jiný než debilní dalbych takovéto nesmysly dokáže psát akorát on
té už nikdo a nic nepomůže,libuje si v tom a mám pocit,že se jen za tu neznalou vydává aby na sebe upozornila
Onehdy jsem s ní maličko diskutoval okolu smrdění a vonění a myslím že je to echt blbka . Ty zelený pysky (!) jsou zas perla ...
asi je někdo barvoslepý,viděla
a slyšela jsem v životě mnoho,ale aby měla nějaká zelenou? Aspoň se tady občas pěkně pobavíme...
a slyšela jsem v životě mnoho,ale aby měla nějaká zelenou? Aspoň se tady občas pěkně pobavíme...
holka přeci kde se nelení tam se zelení !
lidičky hlavně to moc nepitvejte ,nebo se zase bude litovat a ptát se na nějaký blábol.
To je ale blbost...A pro tebe: je-li ti pouhých 28, tak máš ještě skoro všechno před sebou, starý je člověk podle toho, jak se cítí, mně je skoro dvakrát tolik
a jsem jak madej kluk!!
a jsem jak madej kluk!!
Věk
Je ženská ve věku 28let stará?