Nejstarší nick

Nejstarší nick podle data

Ahoj tak by mě zajímalo kdo je tu nejdéle podle data založení.
Ale dle toho jak dloho děláme sex jinak nežli ve 2 to je 23 roků, tak to určitě sahá dál .Připojeni k internetu jsme od roku 1998, ale amateři asi tehda ještě nebyli spíše jsme inzerovali v Sex kontak magazinu..Potom na netu bylo před amatéry : Vaše sex fotky. cz . Kde jsme vyhrali i fota měsíce a dostali potištěné triko a potom už vzikli amíci ,jestli si dobře pamatují.
Tehda to tu přece jen bylo jiné, i lidé ,nebylo tu tolik honiču, a dalo se ne ledasčem reálně domluvit, ne jako nyní, někteři střidaji nicky jak na běžicím páse a adimam je to jedno, hlavně jak jich tu je co nejvíc, což se nám nelíbí. .
My jsme zde už 6.4.2004, ale to jsme měli ještě jiný nick, který jsme museli zrušil , jelikož nám zde 1 dotyčný muž vyhrožoval jak, jsme odkryli svojí identitu , a byl nám doporučeno adimem, založte nový nick i fota aby na nás něměl vazby. Tak, jsme ten původní smazali a tehda založili daší, tak možá jsme zde byli ještě dřív.
Co má tvé vyjádření společného s tímto tématem?
Tak nezajimavym a nudnym ze te jenom zminka o me nasira tak, ze o tom musis napsat uplnou blbost, jako nejaky zoufaly debil *3* dam ti radu, chces?
Zaloz o me vlakno, aspon budes psat o tematu *22*

Nematurovl jsi ted z matiky, nebo nebudes maturovat? Podle toho tveho pocitani to tak totiz vypada.

Ale seru te moc vid? *22*
Nepovidej *22*
Jak jinak si vysvetlit tu tvou trapnost mimo tema, nez ze ti neskutecne lezim v zaludku a stale se vracis a vracis *22*
Myslis do toho smazaneho prispevku, kde jsi se ocitl na uzivatelskem blacklistu jako zdejsi kral pedofilu? *22*
Ano, byl jsi na uzivatelskem blacklistu jako usvedceny pedofil a zdejsi jejich kral *22*

Ale na to, ze te muze nasrat jen inteligent, jsi nabrouseny poradne teda *22* jooo to je tak kdyz se veci delaji poradne *3*
Tak bylo to na uzivatelskem blacklistu, tak to musi byt prece pravda *22*

Ty jsi vazne drsny, jeste neco tam mas pro nekoho kdo te vubec ale vubec nenasira, protoze tebe muze prece nasrat jenom inteligent? *3* *3* *3*
Ty umis teda paradne cist a chapat psany text *22* myslenkove pochody a fungovani jako 6ti, maximalne 7mi, lete dite *22*

A co nam teda jeste o me povis zajimaveho? *1*
To je vse? Cekal jsem od tebe ze se pochlapis vice *22*
Neco o me nam povez, to i to zminene 7mi lete dite toho zvladne vice nez ty. Tak pojd, ukaz co v tobe drime *22*
Ahoj, my jsme od 20.12.2004 , ale jsou tu samozřejmě starší nicky *24*
Já mám 16.7.2007, nic moc *1*
(upravené)
24.10.2006 je moje datum založení....
Zdravím tě, já od 2006. Bylo zde kdysi milo s úsměvem a amatéři se setkávali. Kdysi
Já tu měl profil s nebožkou tak 2005 cca
2. Ledna 2005, ale uz je pozde a ja jsem unaveny a jdu spat, tak jsem nenasel, kde je nejake ID nicku. Ale neva;-)
My 5.10.2004 😉, ale za tu dobu a za těch xx galerií co jsme tu měli (i s obličejem) a za těch zaplacených VIP ani ručník natož osuška 👎😢
Spíš by mě zajímalo jak je získáváte?
Ano chci...🤣
ja je mam ze srazu *4*

muzes je ziskat za soutezni galerie/videa/povidky.
Ahoj to jsme zkoušeli a nikdy nedostali. Máme zájem.
už jsme tu od roku 28.2.2004 první dva tři roky paráda a ted nou koment
A máte ID 400... to znamená 400 registrací za 10 dní provozu amatérů. To musela bejt někde dobrá reklama :-)
Nicky so skorším dátumom registrácie ako 1.12.2003 ("Dada" a "paja") som nenašiel. Staršie asi ani neexistujú, lebo tie dva spomenuté majú najnižšie existujúce id-y.
Tuším, že to byli admini zakladatele.
Minimálně dada tu jako admin tenkrát vystupoval.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Zase ta chybka kdy jsi psala vzkaz a ten se poslal do diskuzniho fora? :D
stalo se mi to jednou jenom. Nevim proc :/
Ajo.... doplníš ID a sám se doplní nick. To je dobrý *114*
Sem teď koukal, že nejstarším doposud aktivním nickem by měl být compaq8 s registrací 6.8.2004.
Ahojky tak tu hranici posuneme.......*6*
Jaký to bylo? Myslim co se týče lidí, vztahů tady...?
Hele xChat byl sranda :) rad na tu dobu vzpominam :)
Urcite daleko lepsi. Tenkrat jsi musel udelat IQ test aby jsi dostal ADSL pripojeni *4**22*
Krásná jsi pořád a mládí? no to záleží jak se cítíš :-))
Nas parovy nick 28.10.2005 a bylo nas tady tehdy malo
První párovy nick sme měli s ex kdysi kolem roku 2007.
Co si pamatuju, tak nejstarsi jsem zahledl 2004