Cuckold - ženy a páry

Cuckold

Chci se zeptat, jestli jsou tu nějaké ženy a páry, kterým se líbí cuckold vztah a věci s tím spojené? Rád bych se zeptal na jejich zkušenosti
Přece nejsme s manželem až taková výjimka. Běžně mě souloží s jinými muži a vyhovuje nám to. Hanka
Máme to úplně stejně. Žádný strach. Líbí se nám to oběma.
Také to tak máme radi vzrušuje me když mužů vidět jak si manželka užívá z jinejma jak pak zní teče semeno
Ano mi jsme cuckold pár já picham s jinými a přítele sem zamkla do pásu cudnosti.
Jak dlouho je uzamčen přítel v tom pasu cudnosti??
To možná ano, ale spíš to vypadá že picháš za prachy. Takže viděl bych to děvka a pasák. Anebo si vylepšujete domácí rozpočet.
Jednou to přítelkyně navrhla nebylo moc peněz a já svolal odehrávalo se to vždy ve vedlejším pokoji mohl jsem se i koukat přes zeď a ještě teď si občas takhle přivydělat i když už není potřeba
Mezi hotwife a kurvou je velký rozdíl.
Záleží na úhlu pohledu. Mezi páry s tímto zaměřením jsou i muži, kteří přesvědčí své ženy, aby šly šoustat za peníze a není to kvůli nedostatku financí, ale protože je to rajcuje , když jim o tom následně vypráví. Záleží na každém jak si to nastaví a co oboum vyhovuje.

Samozřejmě jsou tu i tací, kteří své manželky, přítelkyně atd. pasou a za tohle zaměření, se jen schovávají.
No já nevím jak to chodí v česku, ale paroháč to jest Cuckold musí být submisivni a žena dominantni, která si svou dominanci užívá vědomé výměny moci v rámci partnerství a prokázání své moci nad svým partnerem.

Jako poslušný paroháč může mít na oplátku zvláštní čest zažít ponížení a tím i pozornost a uznání jako submisivní součást vztahu. Mezi partnery obvykle neexistuje žádné tajemství. Zde existují podobnosti s principy polyamory.

Záměrně hledaná podřízenost se často vztahuje i na milence, protože paroháč také hraje vůči němu podřízenou roli a umožňuje mu ovládnout a ponižovat ho. To může jít tak daleko, že paroháč přebírá roli sluhy.

Sexuální služby, jako je přípravné lízání nebo čištění intimní oblasti páru po pohlavním styku, jsou popsány hlavně v literatuře BDSM.

Tak že pokud najdeš dominantní ženu a ty jsi submisivni, tak jako Cuckold par mužete fungovat *247*
My.jsme.takovy pár, ale najít vhodného rozumného může je téměř nemožné. My hledáme dominantního k němu, milého k ní..společně cuckolda donutit o bisexuálním praktikám. Pouze honění a kouření pána. Anál nechceme v žádné podobě.
Ano, tak nějak v hrubém souhrnu. Skutečný vztah Cuckoild vs Hot Wife ovšem již v pravém slova smyslu není hrou , jak to většina mužů resp. páru dnes modně vnímá. Stejně jako např BDSM. Věřte, že většině by se tento vztah dotažený do důsledku spíše nelíbil. Ono je super představa ku příkladů dvoutýdenní dovolenou strávit na chalupě mimo civilizaci s manželkou a jejím milencem, s tím že se domluvíme na dočasném zrušení vztahových tabu a budeme si tam užívat, co hrdla a jiné údy a tělesné otvory ráči kdekoli a kdykoli se nám zachce. Ale ve skutečnosti si těžko představíme že já jako manžel pouze přihlížím milování mé ženy a jejího bulla s touhou, aby ji udělal dítě, já jej osvojil a staral se o něho a v konečném důsledku se můj vztah se ženou rozpadá a ona uzavírá nový s milencem za mé občasné účasti jako občasného sluhy.Tohle se nelze naučit, to musíte mít v sobě.
Jsou ženy které to mají rády. Potkal jsem za svůj život (ve vztahu) takové dvě . Což je sice menšina . Ale nezanedbatelná. A ještě musím poznamenat , že byly pro každou srandu .
Ve většině případů je to buď fantazie a nebo hra. Klukům se to líbí ale ženám moc ne :) vždy ten dominantní partner musí vynakládat víc energie.
https://www.lascivni.cz/rozhovory/princess-petuskap-onlyfans/ myslím, že tahle žena si to vyloženě užívá...