Suseda.

Mala rada

Takze takto ... mam 30r som zenaty a dost si pisem so susedou 45r. vlastne sme skoro ako rod. Priatelia ...no doslo aj na pikantnejsie foto ale nie k sexu co by som velmi rad kedze je pekna ale ona mi len foto posiela a neviem ako ju mam dostat do postele .... neviem ci ma len provokuje a vykaslat sa nato alebo to dotiahnut s nou do konca .... normalnu radu alebo nazor by som prijal diki ✌
Niekomu tu fantázia ide na “plné gule”,...a na tvojom príspevku je asi tolko pravdy,.ako zamestnanosť v Richnave,....
Je to vymyslený príbeh.
Harald69 je v skutočnosti slobodný, a rád by si tu našiel nejaku ženu na sex. Dá si k nicku číslo 69 v nádeji, že všetky ženy snívajú o polohe 69. Možno má aj nejaku susedku, o ktorej sníva, ale ona mu nepošle ani SMS k narodeninám.
Muž, ktorý tu hľadá sex, natrafí na susedku, ktorá mu posiela pikantné fotky. Najskôr chce radu, ako ju zbaliť do postele, pretože nevie, o čo jej v skutočnosti ide a premýšľa, či ho len provokuje.
Keď dostane radu, nech sa jej spýta, či chce sex, príde odpoveď, že sa jej samozrejme spýtal a ona súhlasila.
Suseda posiela mužovi pikantné fotky, chce s ním mať sex, a on sa pýta na fóre ako ju dostať do postele 😂😂😂 a vraj suseda nevie, čo chce.
Nabudúce treba skúsiť pribeh o červenej čiapočke.
Tak ja sa bavim 😂 ty si tu pan amaterov maxim 😁 v kazdej sracke si zapojeny ✌😂 (upravené)
Ty si zasa ten, kto tie sračky robí.
A co? Chalan sa bavi ako vie. A co nie je vymyslene tu na amateroch a vo virtualnom svete vsebecne? Takmer vsetko. Len su jedinci, ktori uz prestavaju rozlisovat medzi realitou a virtualitou a potom maju problem v realnom zivote vypytat si v obchode 5 rozkov, nieto este si uzit sex. Ale to uz je ich problem, ich zivot a ich rozpravka.*363*
preto to tu vyzerá tak,..ako vyzerá,...všetci “virtuální” ,...by mali ísť na svoje ihrisko,..a nepliesť sa medzi normálných ludí:,....aj keď ich vieme pochopiť,..
Nech sa paci. Zrovna teba tu nikto nedrzi. Slovensky nacek, uz si dnes vystrel pravicu? *363*
čo tu splietaš za hlúposti,...už si aj ty mimo realitu?.?,...zamysli sa !!,!,..
Ja tu neposielam ludi za Dunaj, ked pisu po madarsky na forum. Ja nie. *363* Zamyslenie nad sebou teda odporucaj niekomu inemu. *363**363**363*
Kde v prdeli je Richnava? Aha, tam kde byvas. *363**363**363* Tam susedky nedavaju? Smutne. Tak dalej tisko honkaj pod stolom a najdi si pracu. Aspon nebudes mat cas na svoje infantilne komentare. *363**363**363*
adresované pre “harald69”,...ale zdá sa,že jemu podobných tu je viac,...že amatérsky!?...
Charlston - Ty si velmi mudry, vsetko vies 😂 Ty stale musis vsetko okomentovat. 🤣 Tvoje komentare su trapne a ubohe. Zobud sa ☝️
Meni to nieco na infantilnost tvojick komentarov? Nie. *363**363**363*
Tak vies ako. Dobry sused pozicia, dobra suseda da. Myslim, ze je jasne, co chce, ked posiela hentake fotky. *4*
Pozor. Ženy sa veľmi radi hrajú s mužmi. Hrajú sa na schovavacku. Oni budu písať, dokonca aj velml intímne veci aj radi pošlú fotky. Ale z ich strany je to často len hra, zábavka. Pritom o reálne stretnutie vôbec nemusía mat záujem
Manželka sa susedovi nepožičiava. A dobrí susedia sú keď o nich ani nevieš 😀 Toto vyzerá skôr že sused mu posiela jej fotky lebo ho to rajcuje
Existuje jediná odpoveď, spýtať sa susedky, či chce ísť s Tebou do postele. Také jednoduché.
Táto dnešná mládež, chce sex so ženou ale namiesto spýtania sa ženy, či súhlasí, sa pýta úplne cudzích ľudí, ktorí nepoznajú ani Teba ani ju.
Premýšľam, ako si dostal svoju manželku do postele prvý krát? (upravené)
Jeziiis genius jasne ze som sa opytal ... suhlasila ale mam pocit ze sama nevie co chce
Tak to si nenapísal, takže teraz je to ešte oveľa komplikovanejšie.
Ty chceš sex, ona chce sex. Ale ty máš pocit, že ona nevie, čo chce. Vzdávam sa, podľa mňa ona vie, čo chce ale Ty nevieš, čo chceš
Tu nepomôže ani Hercule Poirot.
Ale ona to stale odialuje ... aj ked som bol par krat s nou sam nepusti si ma k tele .... a v zapati o dva dni nato posle foto v spodnom pradle ... 🙈
Možno ju odradili tvoje albumy, ktoré si tu mal a možno nechce byť Tvojou subinkou, ktorú si tu pred pár mesiacmi hľadal.
To co som hladal som nasiel o to sa nemusis bat 😁 a diki za rady 🖒 vidim ze si tu ako doma 😁✌
Som rád že už nepotrebuješ ďalšie rady, pošlem číslo účtu a sumu za odbornú pomoc.