Oooch, musím sa poponáhľať, aby som stihla ten obrovský dav žien, ktoré sa určite ponáhlajú pozerať sa na teba ako masturbuješ v prírode, na parkovisku v aute, na schodišti. Prosím ťa, zaraď ma do svojho poradovníka, aby som náhodou nezmeškala a neprišla o tento nevšedný, unikátny a umelecký zážitok. Lebo vidieť takéhoto úchyla v akcii ako masturbuje, je pre každú ženu ten najväčší celoživotný sen. Po ničom inom určite žiadna žena tak netúži, ako stretnúť teba a vidieť ťa v akcii, ako masturbuješ svojho pihižvíka.
xxHPxx prosím Ťa neprezrádzaj miesto kde budeš masturbovať, pretože sa tam začnú presúvať obrovské davy žien, čo spôsobí, že sa naša zemegula nebezpečne nakloní na jednu stranu pod ťarchou žien, ktoré sa budú ponáhlať pozerať na teba, ako masturbuješ
Myslim ze mozno vznikne novy pojem ,,andrejkov komplex", staci si precitat co pise...ja mam peknu zbierku vulgarnych urazok od neho a pisal mi aj osocujuce komentare k albumom (jeho prva sprava bola ,,pekne fotky", citujem). Ked mu nejaka reaguje odmietnutim, ma asi potrebu to riesit takto.
Ešte si i riadny sedláčisko ak myslíš tie sexi boxerky od mojej partnerky, tak vedz že keby si nebol taký zakomplexovaný mrzút, tak by ti také nejaká tiež kúpila. Lenže žiadna ti nikdy nič nedá, lebo ťa žiadna nechce a nebude chcieť
BA - masturbujem pre baby
BA - masturbujem pre baby
Žiadna žena nieje zvedavá na pomýlených pakov čo si všade honia párok lebo niesú schopní sociálneho kontaktu.
Psychológovia by vám mali skoncipovať šlabikár náuku o žene, aby ste vedeli ako sa k nim správať, kto sú a čo chcú.