Černoši voní trošku jinak.
Černoši ho mají většinou vetšího a silnějšího, ale taky to není pravidlo, jsou i s malýma)))
Ale někteří mají na skutečné penisy...
Jedno pozměněné přísloví praví, že je všude kunda o dvou pyscích. Mohu potvrdit. Zkušenosti s děvčaty jiných ras jakožto bývalý námořník mám, s úplně černými, s mulatkami, a hlavně s Asiatkami, přičemž s jednou Asiatkou žiju. Jen cikánky jsem nezkoušel, neb se jich štítím. Pokud vše podtrhnu a shrnu: vůně a aroma jsou u holek v podstatě stejné. Asi je v tomto nejdůležitější strava. Pokud si nějaká exotická kráska zvykne na naši stravu a přejde na ni, rozdíl v její vůni a vůni našich holek zakrátko nepoznáš. Další rozdíl může zapřičinit kosmetika, kterou dámy používají, je často dost odlišná od toho, co se používá u nás - např. kokosový olej na vlasy nebo jasmínová voda, výtažek ze santalového dřeva nebo zejména v Oceánii olej monoi. Rozdíl mezi rasami je u sexu spíše v tělesných proporcích. Plochoprsá černoška je nezvyklým jevem podobně jako prsatá a prdelatá Thajka, a pak je rozdíl taky v přístupu. Asiatky z Dálného Východu jsou mnohem vlídnější a příjemnější, než holky ostatních ras, zpravidla se nehádají a nevysírají, což každý chlap ocení. Černošky se jinak chovají v Evropě a jinak doma. Třeba v Portugalsku žije černochů a mulatů spousta, a ti se většinou chovají stejně jako bílí Portugalci. V jiných zemích zase ne. Americké černošky jsou pak kapitolami samy pro sebe. A Arabky a další muslimky? STOP!, a rychle pryč, pokud nechceš skončit s kudlou v zádech .Přes Alláha u nich vlak nejede, je to jiný, nám nepochopitelný svět. Není však čeho litovat, z našeho pohledu to jsou často ošklivky a často i špindíry, a hádavé k tomu. Ale jsou vyjímky, třeba Turkyně, ty někdy bývají opravdu moc pěkné, příjemné, a umí se i bavit. Ale na sex s nimi moc nepomýšlej, to bys musel mít opravdu velké štěstí.
Hrubý jak struhadlo a taky mi moc nevoněli. Myslim teď black mamby.
Žlutky naopak.
Žlutky naopak.
Mezirasovy je o ničem totálně. Já už jedu jen mezigalakticky, je to sice vztah na dálku a dojíždění je o malinko dražší ale stojí to za to.
Pořiď si hvězdnou bránu.....
Aktuálně je v karanténě. Takže smůla.
Ja bych rád ochutnal, tmavou kundičku, jak chutná a voní, otom snim lizat takovou
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
tak už víme kam jezdíte na dovolenou 

Turci mají velké penisy????? .....
Také bych ráda uchutnala nějakého BBC...
Záleží jak velký kontrast rasy je. Ale nevím o tom že by to vonělo jinak u jižních národů. Afrika už bude asi něco jiného.
no černoška voni jinak, nejsem rasista protože to je moje dobra kamaradka, jen to prostě napišu na ferovku....prostě smrdi i po vykoupani jsou citit jinym pižmem, bavim se teď o ženske z Etiopie
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Bohužel má pravdu jí jich očichal dost.

Mezi rasovy sex
Máte tuhle skušenost
Nebo prováděli jste orální sex, někomu takovému. Jaky je takovy sex. Jiná barva pleti ma pry jiné aroma, pohlavní orgán jinak voní a chutná