Sauna FURST a DELFIN - BA

muž/chalan/sympoš :-)

Zdravíčko Ja som chodievam do sáun FURST na Pasienkoch skoro vždy v pondelok tesne po otvorení - čiže od 10:30 do cca 14:00. Je tam máličko ludi a dá sa pekne uvolniť. Občas tam prídu neskor nejaký chlapi ale žiadnu plnku nečakajte. Výborná parná sauna aj suchá. Je ta aj infra kde som si raz vyhonil s jedným sympošom, takže aj také sa tam dá zažiť:-) Do Delfina chodim v pánske dni tiež tesne po otváračke o 12. Býva tam zo začiatku menej mužov kedže som hanblivka. Keď su pánske dni tak polovica osadenstva minimálne sú gayovia alebo bi orientovaní muži. Skôr starší aj keď pár krát som tam videl pekne kusy. Taktiež je tam dobrá parná sauna, suchá sauna veľmi horúca a infra tiež dobrá a cena vstupu je smiešnych 10 euro tuším. Luxus nečakajte ale ja sa tam chodim hlavne dobre vypotiť, keď je chuť a materiál tak aj zažiť ale nie je to priorita :-) nevýhodou sú niekedy až okatý starý uchýlaci , ktorí su nechutný svojim spravanim ale mne osobne sa tam nič zlé nestalo, jednoducho si ich nevšímam.
hmm neverim ze sa na delfine da nieco zazit :-)
Bol niekto teraz v Delfíne po otvorení? Zmenilo sa niečo? :)
Niekto zajtra Delfín? 2.4.? Chystá sa niekto?
Ja sa chystam,ale som od teba dost starsi, tak neviem ci ti to vyhovuje
Niekto v utorok (19.4.) po 18tej do Delfína?
Niekto na Delfín dnes popoludní? Chodievajú tam ľudia aj cez deň?
Ako to tam zvykne byt navečer? Viete poradiť dá sa tam oddýchnuť ci je tam veľa ľud?
Bol niekto vo štvrtok v saune Delfín?
Bol som tam minulú sobotu. Mz bez plaviek. Asi 3 pari tam boli. Potom uz len mladí a starí muži. Zvrhlo sa to. Honilo sa v saunach,v bazéne v sprche sa fajčili. Trochu blbé to bolo. Tie pari odišli kôly nim. Lezim v bazéne a vedľa starší pan prisiel k asi 45 r. Muzovi a zacal ho honiť a smiať sa pri tom. Potom ten mladší siel do infra a tam ho fajcil iný dedko. Chybali mi zeny v ten deň...
Akože neveril by som, ale asi niečo na tom fakt bude. Ja som tam v odpočivárni ležal a dôchodca mi prišiel hladkať, masírovať nohy. Smutné, že STARZ iné sauny už neprevádzkuje. Rosnička aj Neptún/Pasienky zavreté. (upravené)
tak o tomto ja iba snivam :-) este nikdy sa mi tak nezadarilo :-)
Dnes niekto do Delfina? Vecer okolo 19.00
Chodi niekto do tej sauny? Ako tam je? Zajtra poobede?
Zajtra, stvrtok, niekto do sauny Delfin?
A potom si sa zobudil a boli po parade. To čo píšeš je totálna hlúposť.lebo tam sú stále kontroly.aby sa to tam nedialo.
je pravda čo pisal, bol som tam dvakrat a dialo sa tam presne to čo pisal pán, preto tam uz nechodim, je to dochodcovska gay sauna…
Tiež sme tam raz boli. Bolo tam viac sólo mužov, ale ani náznak toho čo píšeš sa tam nedialo. Všetci boli v pohode. A dovolím si tvrdiť že ani by sa nič také robiť ani nemohlo pretože personál by zakročil a vykázal by takých ľudí vonku
Ja som tam bol s priateľkou pár krát v sobotu, ale ani náznak toho, čo tu píšeš, tam ani len nebol :) nemyslím si, že by sa tam niečo také dialo ..
To znie super, možno sa tam prídem niekedy pozrieť.
áno, bol..............................................................
Ja pôjdem asi dnes pozrieť do delfína. Nejaká dáma ako spoločnosť?
Dojmu zo sauny delfín. Je tam parná, infra a suchá sauna. Sú tam malé bazeniky. V jednom je 36 a v druhom 38stupnov. Je to zastaralejsieho data ale čisté. Vstupné je tam 10€ na 3 hodiny. Aspoň čo som bol ja, tak tam boli prevažne staršie ročníky (+/-10ludi). Chodí tam údajne opakujúce sa klientela/komunita.
Zdravim, neviete kedy otvaraju saunu? Delfin
Chodieva niekto do sauny Rosnička v Dúbravke? Funguje? A dá sa tam niečo zažiť?
Chodí niekto teraz po znovuotvorení? Dá sa tam niečo zažiť?
Zdravim, keď sú v saune delfín dni mix, ženy a aj muži, sú šatne spoločne, alebo rozdelené?
Išiel by dnes niekto o cca 18-tej do sauny v Auparku v Bratislave? Ja hetero, samotní muži nie 😉👍🍀 milý a hravý párik hľadajúci dlhodobé priateľstvo? Žiadne fotky, vypisovacky.... stačí ak prídete 🍀 budem mať náramok so zralocim zubom, stačí ak budete mať ruky vpäsť ako znak sympatií 😉 keď len partner, tak viem, že prekvapko pre dámu 😉
Niekto do 35r. zajtra okolo 16 tej sauna Expert alebo Furst Ba?
Ved furst je zavretá....................
Mas pravdu, neoveril som si dostupnost, takze hor sa do sauny expert na Zivnostnenskej...
Chodia do delfínu aj dámy alebo len páni? Dá sa tam niečo zažiť?
M+M len real ??????????? ak ano sprava a cas ja fajcim všetko
Nechystá sa niekto do sauny delfín 17.03.2022 po 12,00 mám čas do 16,00!
Pokiaľ viem,tak od 01.03.2022 je otvorená.
Milý párik na pravidelné saunovanie? Hľadám dlhodobé priateľstvo. Spríjemnenie si saunovanie...môžem byť divák, môžeme si vymieňať dotyky. Som zvedavý hetero a v pare nebudem riešiť, čia je to ruka 😉 kľudne aj opačne 😉 pokojne napíšte správu 😉
Isiel by som, ale prave citam ze parna v delfine je mimo prevadzky. A prave parnu mam rad.
Uz to vyzerá ze funguje aj parná.
Cau, ja takto chodim do hotela nivy do sauny, chodia tam mladsi a rovnako zamerani :)
Teraz, aktuálne je to dosť ťažké,,,,,c19,,,,
, no ako píšeš, funguje to náramne 😁, keď je normal prevádzka !
Máte niekto domácu saunu? Prídem veľmi rad
Bol niekto v saune Delfín aj tento štvrtok?
Ktoré dni si pre mužov?.............
Utorok a štvrtok. Ja pôjdem štvrtok. Aaa, možno aj utorok, uvidím.
Funguje sauna delfin? Rad by som tam zasiel
Bol som tam pred týždňom. MZ boli. Večer sa to zvrhlo. Same fajky a honky medzi mužmi...
to vazne? ja som bol vcera a nic som nenzail ale tuzil som po tom :-)
Si nevieš zapnúť internet a pozrieť si to na ich stránke?
To patrilo mne? Ja som sa slusne spytal tak preco takato odpoved. Ano viem si to pozriet na internete.
Tak pokiaľ mi to napíšeš ty.tak je to všetko v poriadku....
Bol niekto vo štvrtok v saune Delfín? *4*
Pocity zo sauny delfín? Aj tam niekedy niekto niečo zažil? 😉
Ahojte je uz otvorene?? Dajte vediet
Zdravím všetkých čo chodievali a čo by aj chodili keby sa dalo do sauny Delfín
Ahoj, chcel by som sa opýtať, ak sú v saune Delfín dni mix, sú šatne rozdelené, alebo muži a aj ženy sa prezliekaju v jednej šatni? ? Ďakujem :)
Zdravím, šatne sú rozdelené, ale nemusia sa báť, že by tam bola nejaká žena, my sme tam boli minulý víkend v sobotu a boli sme tam samotný pár, aj keď potom jeden pár prišiel, ale až tak ku koncu.
My sme boli jediný pár a asi 8 sólo mužov
Zdarec keď sa dalo rad som tam chodil.. Škoda tohoto obdobia.. Ale určite keď sa otvorí budem tam znova
Furst je tiež zavreta? Ktora sauna je otvorena?
Furst na Pasienkoch je zavretý od prvej vlny. Košariská fungovali ale teraz sú tiež zavreté.
Košariská sú otvorené chystá sa niekto dnes?
Furst Pasienky sú na 100% zatvorené, písal som si niekoľkokrát s majiteľkou cez FB a stav je taký, že to nechce otvárať počas pandemickych opatrení. Neoplatí sa jej to totiž dookola otvárať a zatvárať. Preto má otvorenú len Lužnú.
Sorry toto patrí o podvlákno vyššie.
Dnes Delfín? Tak za 2 hodiny tam budem.
Pokiaľ viem, Furst už po lock down neotvoril.
Netrep..jedna pani povedala...je normálne otvorené a fungujú v klasických otváracích hodinách...stačí si zapnúť net...
Furst bola super tiež som najradšej chodieval po otvorení keď bolo malo ludi a mohol som ležať uvoľnený bez zakrývania a obťažovania pri tom, občas som tam stretol aj príjemný parik. V delfíne som bol ale tam je to skôr pre g a bi nič pre mňa.
Čítal som, že sauna Neptun na Pasienkoch sa má rekonštruovať a znovu otvoriť po rokoch. Vie o tom niekto niečo?