Piercing u muža - penis

Skúsenosti/rady/detaily

Sama to dole píchlé mám, ale u chlapů se mi ozdoby nelíbí. Na penisu ani jinde.
Mě se piercing líbí. Sám o něm uvažuji
Už jen při představě, že mi někdo do něj píchá, mě žalud bolí. Mně se piercing nelibi ani nikde jinde.
Mně piercingy nevadí a vlastně se mi i líbí. Vizuálně. Sama jsem kdysi po nějakým toužila. Ale jednak si myslím, že i na pierc musí bejt člověk typ, jakože na někom je to jak pěst na oko, a pak mě fakt k smrti děsí představa vytržení a to je něco, přes co jsem se nikdy nepřenesla. A napadá mě to i u náušnic v uších, takže se obávám, že bych na to u sexu nedokázala nemyslet.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Škoda že se k diskusi vyjadřují lidí kteří tomu nerozumí.
Ano píchnout piercing bolí .. asi jako když bodne včela, měl jsem na mysli překonat strach a né bolest.
Kůže je elastická a druhá díra přes kterou proudí moč je nesmysl.
Je to každého věc, co si se svým tělem udělá. Kdysi jsem o tom trochu uvažoval, ale představa, že mi chcánky budou vytékat dvěma otvory nebo že s ním někde zavadím a urve mi to žalud, mě od realizace dostatečně odradila.
Vlastním Prince Alberta a líbí se mi, rozšiřování, zvětšování je dlouhodobá záležitost. Když se to holce při sexu nelíbí tak se dá jednoduše sundat.
Osobně jsem si ho pořídil jako zkoušku odvahy.
ja měl v mladi na uzdičce naušnici, ale ztratil jsem ji v nějake vagině a byl jsem dost nasrany protože tu naušnici mi darovala jedna fajň kamoška *113*
To jí měla tak velkou, že jsi ji v ní už nenašel? *9*
jo měla ji jak vytahane medvědi ucho
no kdyby ta naušnice byla oko z lodniho řetězu možna by to pomohlo, ale pochybuji že je zlato magneticke