16 let bez oralniho sexu

Opravdu se zenam libi oralni sex?

Pripadam si jak pubertak a vím jaka je odpoved, jen mi uz pomalu zacina hrabat. V manzelstvi nemam a nikdy nebudu mit oralni sex. Strasne mi to chybi. Nebudu resit proc, proste to tak je a doma to reseni nikdy nebude mit... a jak z toho ven? Nejsem zadny zoufalec ( at uz fyzicky nebo psychicky) , abych to musel resit nejakou profesionalkou. Jen si rikam, jestli ma smysl dal "trpet". Tak posilejte sve nazory.
Problém si najít milenku co orál chce a má ráda?
Davam i dostavam, pomerne pravidelne a s chuti. Vztah uz 12 let ... Dokazu se ale vcitit do toho stavu "nasranosti", ktery mas, kdyz to prijde. Sama obcas bojuju s tim, ze manzel se udela driv nez ja a pak je proste hotovo. A ja, treba par kroku pred finishem a on me necha tak ... Vrazdila bych, kousala, drapala, rozvedla se. Ale stejne ho za ty 3 minuty zase miluju nejvic na svete. Ale ten pocit je tak strasne frustrujici ... Co poradit? Vis ze se nezmeni, pokud je to neco, co ti vazne chybi/ublizuje ti (a ze ta bolest z toho nedostatku MUZE byt i fyzicka, ac si to nekteri neumi predstavit), tak si asi vazne najit nejakou kamaradku, ktera v tomhle ohledu, v nejvetsi nouzi, pomuze.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
V jiném vlákně píšeš, že jsi lékař. No a tady koukám, že celkem zajímavý, když používáš výraz "hulpérák".

Jaká je tedy Tvoje odbornost?
Jsem na tom podobně. Také rád lížu, ale zájem není. *162**473*
Pokud je jedniným mínusem ve vztahu dvou dospělých lidí, manželů s dětmi , absence orálního sexu, potom to neřešte ... každému ve vztahu něco chybí... vaší manželce určitě taky ...
Moc pěkné napsané. Nemam iluze,ze jsem dokonaly a i ji neco nechybi. Prostě jsem to ze sebe potřeboval nejak dostat. Absence toho pocitu se časem stává ubijejici..
Určitě Pepo, proč máš profilovku z netu?
Tak co, jak to dopadlo? Kopl si ji konečně do prd***?
A proč by jsi měl trpět? Orální sex není důležitý a žádná žena není povinná ti ho kouřit a nebo ty lízat. Jediné co je důležité je pohlavní styk a to zasunout penis do kundičky a tu vystříkat. Chápala bych když by sis stěžoval že musíš třeba používat kondom, nebo mír přerušovaný sex,protože sex s kondomem je o ničem,to stejné vytáhnou penis s kundičky a stříkat někde bokem. Ale věř že orální sex není nějak důležitý.
Orální sex.je pro většinu mužů. velmi dulezity
gezole gezole ty až dostaneš rozum tak se to cela země dozvi, protože to šileně zatřese celou planetou *389*
Já nevěděl, že jsem chodí přátele milovníků ministrantů. :D
Ahoj tvůj problém znam mám stejný .Zapomeň že oral existuje a trp a nebo si najdi milenku
Vy trpíte? No to je ale hrozné. Pokud si budete moc vybrat zda trpět rakovinou a nebo bez orálu, co si vyberete?
Hodně originální přirovnání *23* kolik ti je?
Kluci dekuju za zpravy, aspon mi to zas trochu dalo jine pohledy na vec. Bylo by prima slyset jeste nejaky ten holcici pohled, az uz z tabora "zkusenych gurmanek" nebo i z od tech z "temne strany sily..."
Paolo227
Paolo227 Neaktívny pred 6 rokmi
Vykašli se na ni a najdi si takovou co bude kouřit a polykat. Já se po roce s jednou rozešel když přestala kouřit, další jsem po měsíci nechal když jsem zjistil že se štítí semene. Kdybych s něma zůstal, dopadnu jak ty. Teď mám super partnerku co dělá všechno a jsem spokojenej!
Nevím co řešíš, představ si misky vah, na jedné straně je odpor a na druhé touha.
Odepřeš si touhu, nebo budeš někoho nutit, aby něco dělal s odporem ?
Chápeš ?
Chapu, moc dobre to chapu. Dobre napsany
Jestli máš aspoň teplý večeře, vypráno, ... to vážně nepokouří ani na Vánoce? *9*
Ne ani na Vánoce. Jako by mela blok se ho dotýkat. A ano věděl jsem do čeho jdu, jen jsem si říkal, že to zvládnu, vždyť jak tu psal někdo z vás "proboha je to jen oral". Ale očividně po tak dlouhé pauze mi to chybí čím dál víc... a ano mluvili jsem o tom a proste se ji to hnusi a já umřu jako oralni "skoro panic". Proste nevím jak to řešit, tak jsem si řekl, že pár nazoru (byt i tech negativnich) mi pomůže to nějak v hlavě srovnat..
mam jednu kamošku a ta taky nekouři svemu, ale mě do tlamičky veme a když jsem se ji ptal na to proč ho nekouři odpověděla, že ma škarede pero takove nesimetricke ruzně barevne že pry kuže je moc světla a žalud ma pry barvy boruvky *389* (upravené)
Pokud nevíš proč nechce, tak asi u vás doma není vše v pořádku. Pouhé protože, nestačí. Musí k tomu mít důvod. Třeba jí ten tvůj nevoní, blokace z minulosti či nucený sex s touto praktikou.
No a jsme opět na začátku. Duvod zname. Oralni sex proste nebude z jednoho z uvedených důvodů. Nemá to řešení. Násilník nejsem a sex si musí užít oba. Takže i kdyby překonala odpor(jednou za rok), tak ja si to stejne neuziju, protože to dělá jen kvůli a s odporem... jo tuším, že jsem tam chytil jednu jizlivou poznámku. Ano oralni sex je oboustranná záležitost. Jenže, když to vydavate jen jedním směrem, tak časem rezignujete.. tak jako se vším.
Moje první holka mi to taky nechtěla dělat pusou, že se tim prej chčije, ale sama se lízat nechávala *3*
Problém to taky byl, časem to vyřešila kámoška. Podle legend tamta nekouří dodnes, chudák Jarda *22*
Dneska mě třeba ani nevzrušuje, když mi ho ženská kouří (vždycky musim čumět na tu prasklou palubku na stropě *18*) ale tenkrát mi to chybělo. Pokud jsi 16 let šťastně ženatý, najdi si taky nějakou kámošku (s jasně danými pravidly), jinak Tě to bude sžírat, budeš při sexu podrážděnej a nasranej.
Tim koncem jsi to presne vystihl. Podrazdenej , smutnej a nasranej. Normalne jsem komik, vsechny bavim, ale kdyz ta nalada na me spadne, tak presne takovy jak jsi to napsal. A nikdo normalni takovy byt nechce..
Trpět smysl nemá......nevím co k tomu víc říct....je to jenom sex bože.....řešení je spousta
Podle me zalezi na tom co preferujes. Samozrejme sex k partnerskemu zivotu nebo zivotu vubec neodmyslitelne patri. Pokud budu ale svou partnerku milovat,budu se s ni citit dobre. A jedinne,v cem se budeme rozchazet bude oralni sex. Klidne bych se bez nej obesel. Pokud bych vsak mel jen zenskou na sex a nic jineho,tak bych koureni rozhodne rad dostal.