Vánoce na míru.

Přeji všem krásný vánoce.

Přeji krásné vánoce, snad se máte líp jak já. Kterého před 3mi dny opustila přítelkyně kvůli spolužákovi kterého neviděla léta. Na lusknutí mi ji sebral a ona pustila vztah který nezakazoval nic podezřelého. A dnes přes noc s ním spala. Promiň že musel sem si vylít srdíčko. I takový jsou vánoční osudy.
Krásné vánoce.
zlobivy1980
zlobivy1980 Neaktívny pred 6 rokmi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Nevěš hlavu...přijde jiná lepší.
Vánoce jsou absolutně asexuální období. Nic si z toho, že tě zrovna o vánocích opustila přítelkyně, nedělej, i když to zřejmě hodně bolí. Kdybyste spolu měli děti, a třeba spolu spláceli hypotéku nebo měli nějaký společný majetek, bylo by to mnohem horší. Jedno hospodské přísloví praví, že je všude kunda o dvou pyscích. Když jsi sbalil tuhle, sbalíš i jinou a lepší. Hodně zdaru, a ať se kouří z hlavně! *114*
ewuschka
ewuschka Neaktívny pred 6 rokmi
Pro to, aby byly vánoce asexuálním obdobím, existuje více příčin: 1) u nás, ve vyšších šířkách na severní polokouli, v české kotlině obzvláště, se jedná o klimaticky nejnepříznivější část roku - nejkratší dny, ponuro, šedivo, nevlídno, lezavo...dva tři ošklivé měsice máme sice už za sebou, jenže to ta otravná zima teprve začíná a jaro stále ještě v nedohlednu. Nanicovaté depresívní počasí a dlouhodobý nedostatek slunečního svitu sex nepodněcují, právě naopak. Další příčina: nákupní šílenství, shon, tlačenice, blázinec - a najednou utrum, mrtvo, nic nefunguje, všechno zavřené, nekoupíte ani sirky. Stupidní a vlezlé vánoční reklamy se objevují už v září, a do Štědrého dne se jejich počet a agresivita stupňují. Nic z toho sex nepodporuje. Pustíte si TV nebo rádio, a jako by nic než vánoce neexistovalo! Nic proti pohádkám, jenže když jsou všude po dobu 10-14 dní, začnou lézt krkem. Stejně jako písničky s vánoční tématikou a koledy. Otevřete si denní tisk a jeho přílohy, a nečtete nic jiného, jak ta či ona celebrita tráví vánoce. Probůh, co mi je po tom? Ať si o vánocích visí třeba za nohu, mně je to srdečně fuk. Takže na vánocích z hlediska sexu a erotiky je za mně příjemné to, že mají jako všechno na světě i svůj konec.
ewuschka
ewuschka Neaktívny pred 6 rokmi
Ano, Vánoce symbolizují neposkvrněné početí (tzv. Immaculata conceptio). Pokud je chceš důstojným způsobem slavit, tak můžeš v tomto období pouze honit, jinak celé tyto svátky doslova znásilníš! *24*
Určitě nejsi sám, kdo neměl vánoce podle svých představ, ale chápu...
Čechové na řípu.

Přestaň skučet a zemři jako chlap!
dík. povzbuzující. čekal sem lepší připomínky.
Nemáš zač! You are wellcome! Pas de quoi! De rien!

Co chceš slyšet?! Přijde, odejde, ... a zase přijde nějaká nová... takovej je život! Such is life! Telle est la vie!
Mého kamaráda opustila manželka, že prej chodil furt do práce a ani jí prej nevzal ven, třeba na procházku do parku.
Teď má jinýho a v parku jsou skoro pořád, ten novej totiž zase nechodil do práce, tak jsou bezdomovci.
Třeba tě to potěší.
Jóó... pro jedno kvítí Slunce nesvítí a pokud tohle udělala, byla to píča a ať táhne do prdele *4**24* *3**3*

Takový holky znám... až jí spadnou růžový brejle, tak přileze zpátky, že to byla chyba a mrzí jí to. Určitě to bolí, ale na druhou stranu Ti to otevírá dveře k nový lásce, která za to bude stát víc.
Kdyby něco, napiš mi SZ *16*
Přítelkyně? A proč zde hledas ženy?
Děkuji za rejpání. Asi nemám sílu ti to vysvětlovat. Tento profil mám dlouho a s přítelkyní sme sem chodili léta. To se snad může.
pokud tě dokázala opustit takovým způsobem,za nic nestála.kašli na ni,takový člověk nestojí za trápení a slzy.zkus si z toho vzít to pozitivní-dala ti šanci poznat někoho daleko lepšího než je ona.
držím palečky,bude líp *4*
Těžko se to čte. Lehce píše. Ono opravdu ztratit někoho, no nečekal sem to že to bude takový. Je to síla nikomu to nepřeju. Nechodím se ani na hnůj. Chovám se a brečim jako holka a to sem kus chlapa. Nepoznavam se.
sorry, ale přijde mi to, že se tu schvalně vnuceně lituješ jak mala holka a čekaš že ti to nějaka zdejši SuperStar sežere a da ti lasku až za hrob *113*

𝐛𝐞𝐞𝐞 𝐧𝐞𝐡𝐨𝐝𝐢𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐧𝐚 𝐡𝐧𝐮𝐣, 𝐛𝐞𝐞 𝐛𝐫𝐚𝐜̌𝐢𝐦 𝐣𝐚𝐤𝐨 𝐡𝐨𝐥𝐤𝐚 𝐛𝐞𝐞 😭
dík. nemám slov . čekal sem nějakou jinou konverzaci.
Aha tak to se omlouvám tady něco najdeš preji pěkné svátky