Pánské hračky až kraviny

Domácí hračky

Tak místo přítelkyně pořid manželku ....
Manželka mě občas nutí je používat. Např. vysavač, myčku, sekačku na trávu, cca jednou za rok při mimořádně špatné konstelaci planet i mop.
Hele vy dva nechte toho nebo pujdete do ředitelny *329*
To nic, to byl jen odkaz na populární Dostojevského román.
Ano mužské hračky jsou super věc :) Ještě lepší je pokud se může do her zapojit i žena :) Třeba tím že upeče koláč :) Moc nechápu některé starší uživatele že mají potřebu pořád rýpat i když vlastně vůbec nechápou pointu :)
A Ty mu prosím dej zaprcat, nebo zkoukni jeho pindíka na fotkách, nebo po čem touží ať tu netráví vzduch 😉
Ježíš ne, to přenechám s radostí ženám s božským tělem *1*
asi nemám fantazii, ale vždycky jsem si vystačil s rukou. i když mi jednou milenka chtěla dát k vánocům umělou vagínu. a tu jsem u ní jednou i zkusil. fajn zážitek
Pánské hračky jsou dobrá věc, ať už jsou jakékoli, udivuje mě ale jedna věc, že má jakási žena potřebu si z toho dělat trapné vtipy a ještě to bere jako útok na její osobu, nebo že by psaní takových komentářů byla její hračka a pomůcka k vyvrcholení ?
Koukám, že jí asi fakt miluješ a nemůžu se zbavit pocitu, že do fóra chodíš jen kvůli ní 🤷‍♂️
Nejlepší je teplý jablkový koláč *2*.
Po tom se tloustne, ale každý muž má něco jiného, tak přeji dobrou chuť, Pane !
Ehm, to je vtip. Odkaz na Prci, prci, prcičky což je americká kultovní komedie z roku 1999, kde hlavní hrdina prcá teplý jablkový koláč. *22*
Když Tě tak seru, nereaguj. Easy *2*
(upravené)
Proč mi vyhrožuješ ?
Já reaguju na komentář, kdo ho psal mě vůbec nezajímá. Drž se tématu v diskuzi !
Nejsi náhodou Stiflerova máma :D
Stiflerova mama je nejlepsi MILF :))) To bohuzel nejsem :))
Jako pánskou hračku používám motocykl značky Harley-Davidson a to vždy jak je to jenom trochu možné.
Sorry jako ale tohle není hračka ale uspávadlo pořádna hračka je ,,desítková ninja,, s tou si člověk hraje a zlobí zároveň
Suzuki intruder a Honda rebel. Na harley všichni tu nadavaj
Samozřejmě, když má člověk dostatek sexu, nemusí zkoušet různé "kraviny". Alespon ve většině případů, si myslim. U mě to tak je.