Tak místo přítelkyně pořid manželku ....
Manželka mě občas nutí je používat. Např. vysavač, myčku, sekačku na trávu, cca jednou za rok při mimořádně špatné konstelaci planet i mop.
Hele vy dva nechte toho nebo pujdete do ředitelny
To nic, to byl jen odkaz na populární Dostojevského román.
Ano mužské hračky jsou super věc :) Ještě lepší je pokud se může do her zapojit i žena :) Třeba tím že upeče koláč :) Moc nechápu některé starší uživatele že mají potřebu pořád rýpat i když vlastně vůbec nechápou pointu :)
A Ty mu prosím dej zaprcat, nebo zkoukni jeho pindíka na fotkách, nebo po čem touží ať tu netráví vzduch 😉
Ježíš ne, to přenechám s radostí ženám s božským tělem
asi nemám fantazii, ale vždycky jsem si vystačil s rukou. i když mi jednou milenka chtěla dát k vánocům umělou vagínu. a tu jsem u ní jednou i zkusil. fajn zážitek
Pánské hračky jsou dobrá věc, ať už jsou jakékoli, udivuje mě ale jedna věc, že má jakási žena potřebu si z toho dělat trapné vtipy a ještě to bere jako útok na její osobu, nebo že by psaní takových komentářů byla její hračka a pomůcka k vyvrcholení ?
Koukám, že jí asi fakt miluješ a nemůžu se zbavit pocitu, že do fóra chodíš jen kvůli ní 🤷♂️
Nejlepší je teplý jablkový koláč
.
Po tom se tloustne, ale každý muž má něco jiného, tak přeji dobrou chuť, Pane !
Ehm, to je vtip. Odkaz na Prci, prci, prcičky což je americká kultovní komedie z roku 1999, kde hlavní hrdina prcá teplý jablkový koláč.
Aha tak pardon, Ha Ha Ha !
Když Tě tak seru, nereaguj. Easy
(upravené)
(upravené)
Proč mi vyhrožuješ ?
Já reaguju na komentář, kdo ho psal mě vůbec nezajímá. Drž se tématu v diskuzi !
Já reaguju na komentář, kdo ho psal mě vůbec nezajímá. Drž se tématu v diskuzi !
Tak určitě
teď tu o princezně
Nejsi náhodou Stiflerova máma :D
Stiflerova mama je nejlepsi MILF :))) To bohuzel nejsem :))
Jako pánskou hračku používám motocykl značky Harley-Davidson a to vždy jak je to jenom trochu možné.
Sorry jako ale tohle není hračka ale uspávadlo pořádna hračka je ,,desítková ninja,, s tou si člověk hraje a zlobí zároveň
Suzuki intruder a Honda rebel. Na harley všichni tu nadavaj
Samozřejmě, když má člověk dostatek sexu, nemusí zkoušet různé "kraviny". Alespon ve většině případů, si myslim. U mě to tak je.

Pánské hračky až kraviny
Domácí hračky