Fyzicky se mi na sobě líbí můj ztopořený penis. Jinak se sám sobě moc nelíbím. Z povahových vlastností asi upřímnost, spolehlivost a snažím se držet slovo. Ženy se mi líbí štíhlé, které vypadají žensky a vyzařují z nich sympatie. A které se hezky upravují a oblékají.
Já jsem hrdý na některé své charakterové rysy , například na upřímnost , i když je to v životě občas těžké a možná i trochu škodlivé, dále na svou cílevědomost a vypořádávání se s nadměrným stresem, tím nemyslím jakože při běžných situacích , ale hlavně při záležitostech kdy většina lidí ztrácí nervy , tak já zůstávám chladným a dokáži vyřešit věci pragmaticky. N a ženách se mi líbí a je to i sexy, když žena je ženou a hlavně dámou za každých okolností, ale zároveň není závislá na muži a to v žádném směru . fyzicky mě dokáže upoutat štíhlá postava a sexy mi přijdou malá prsa. Na sobě mám nejraději své péro , to mi přijde hezké a takové akorát. o úchylkách raději pomlčím ...
Usiska....Tak máš docela hezké plíce, takové plné 

A líbí se mi i tvůj nadpičník.... miluji podobné bříška.
Sem na ně poslední dobou ujetý.
Noooo, u sebe nevím.... mám ale celkem rád svoji jitrnici, je to můj super kámoš a v životě jsme toho spolu zažili a protáhli opravdu dost

Je s ním super zábava a měl kdysi mnoho kamarádek, do kterých úžasně i pasoval

Na zbytku těla tolik nelpim. (upravené)
A líbí se mi i tvůj nadpičník.... miluji podobné bříška.
Sem na ně poslední dobou ujetý.
Noooo, u sebe nevím.... mám ale celkem rád svoji jitrnici, je to můj super kámoš a v životě jsme toho spolu zažili a protáhli opravdu dost
Je s ním super zábava a měl kdysi mnoho kamarádek, do kterých úžasně i pasoval
Na zbytku těla tolik nelpim. (upravené)
Výsostní právo každého člověka je, myslet si o sobě a obdivovat na sobě i na druhých co chce a nikdo mu toto právo nedokáže odepřít.
Horší je, jak s takovou mocí naloží a jak se s tím vypořádá jeho okolí.
Horší je, jak s takovou mocí naloží a jak se s tím vypořádá jeho okolí.
Já takhle moc nepřemejšlím. Jedno by nebylo bez druhýho. Ale když už bych si musela vybrat, tak oči a ruce. To jsou univerzální komunikátory na všech úrovních.
Každý je něčím zajímavý, či výjimečný, hlavní je, aby to ocenili i druzí, ne jen on sám.
A není to tak trochu obráceně ? Není daleko důležitější/hlavní umět ocenit sám sebe, znát své klady i zápory ?
No a to je u některých vlastností to špatné třeba já nerad chodím kolem horkých brambor a když mě něco štve neumim to přejít a hned to ze sebe hrnu ven a to je třeba vlastnost za kterou tě budou všichni pranýřoval a nesnášet ponevač slyšet pravdu že něco děláš blbě a přiznat si to umí málo kdo
Vůbec nic a jsem stim spokojen ale co nechápu co na mě vidí ostatní ponevač kdybych byl charakter dal bych si sám sobě facku
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Mě se libi že mam přirozeně svalnate a vytvarovane nohy bez toho abych se mordoval někde ve fitku, ale nejvice se mi libi na sobě to že jsem se o sebe dokazal postarat a zaopatřit se.
U žen.... jasně obličej hraje velkou roli, pak samozřejmě postava a musi mit hezke prsty na nohou, protože některe maji prsty co připominaji pařaty pravěkeho krocana
U žen.... jasně obličej hraje velkou roli, pak samozřejmě postava a musi mit hezke prsty na nohou, protože některe maji prsty co připominaji pařaty pravěkeho krocana
Ted jsem se uklidnil, že tuhle zkušenost s pařáty nemám jen já...
Tak jo mě se na mě nejvíc libí můj obličej. I u druhých mě nejvíc zajímá jak vypadají v obličeji. Takže teď, když každý nosí roušku trpím :)
...........
...........
........... (upravené)
...........
........... (upravené)
Zase zlobí server
.......... (upravené)
.......... (upravené)
Dáma....obličej....a si půvabná, krásná .?
(upravené)
jestli se můžu přiznat tak na ženě obdivuju velké pozadí. a na mě není co obdivovat
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
po fyzické stránce nevím. ale ženy ci často cenily mého úsměvu a empatie
Jj tak na tom rozhodně něco bude. Ted mě teda napadlo, že to samé vždy u mě ocenovaly vdané dámy, což je pro mě na zamyšlenou :-)

Originál
Jsem zvědavá