Čosi sa zmenilo...

Zdá sa to iba alebo čosi sa tu zmenilo

Po dlhšom čase konečne zaujímavá téma. Áno asi máš správny postreh. Je tu komentár, že veľa zvedavých mužov pravdepodobne zhodilo hanblivosť, či zvíťazila práve chuť spoznať niečo o čom už dlhodobo snívajú. Ja by som rád pridal svoj pohľad. Ak sa ti konečne podarí nájsť zaujímavú babu či je single alebo vo vzťahu, po nejakom čase ti prezradí, že je tu vlastne kvôli tomu, aby si našla kamarátku do postele ... Česť výnimkám. A pre prípadných hejterov. Som naozaj tolerantný a sám mám občasné BI chúťky aj keď si na 99,9% obzerám fotky krásnych žien.
..." ...skôr o opačne orientovaných ako normálnych..." toto akože myslíš vážne? Tu je erotický server a nie katolícke noviny. Pán sa v 21. storočí zjavne vrátil do doby kamennej. Pozdravujem *58*
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Myslím že ti nikto nič nevnucuje. Jednoducho je iná doba, ľudia sú odvážnejší a idú si za tým čo ich skutočne rajcuje. Kopec mužov vyštartovalo od svojich sliepočiek za inými mužmi. Preto toľko bisexuálov atď. Všetko je iné a osobne mám pocit, že spáva každý s každým.
Áno, aj každý s každým bolo historicky odjakživa. Potom prišlo obdobie temna, keď začala cirkev vnucovať, čo je a čo nie je morálne, že nahota, predrým odjakživa prirodzená, je nemravná, že sex pred manželstvom je morálne neprípustný. Našťastie opäť da vraciame k zdravému rozumu. Každý podĺa seba, ako to cíti, nie ako sa mu snaži ktosi iný diktovať.
Kedysi sme bývali v jaskyniach a lovili mamuty. Nemôžeme argumentovať, tým čo bolo kedysi.
Kedysi bolo veľa veci Tabu, dnes už to tak nie je a je to dobré. Tiež súhlasím, že ak niekto niečo cíti, prečo sa obmedzovať, ale na druhú stranu, je tu v poslednom čase veľa tajných BI. Ak to tak cítia, je dobré to povedať svojej manželke akebo partnerke. A ak jej to nevadí, všetko je ok.
Myslel som to skôr takto historicky:
Odlišná sexuálna orientácia však nie je ničím zvláštnym či neobvyklým, naopak, je úplne normálna. Mnohí ľudia si myslia, že orientácie, ako homosexualita, bisexualita či asexualita, sú len „výstrelkom“ modernej doby, to je ale veľmi mylná predstava. V skutočnosti sa s nimi stretávame už od počiatku ľudstva, vo všetkých civilizáciách na svete.
https://emefka.sk/ako-sa-k-homosexualite-stavali-v-antike-a-ci-domorodi-obyvatelia-ich-pristup-ta-mozno-prekvapi/?fbclid=IwAR1l4hHryOBeg30GzYWHBbWf0qsr2Hql_Qp833QtG37dcRGYQOxTbjRgs6g