Problém s partnerom

Potrebujem poradiť

Možno by stálo za to skúsiť to opačne... dať si pauzu a stres skúsiť zatiaľ odbúrať napríklad športom... Človek sa preje aj toho najlepšieho jedla a občas treba aj trošku diéty, aby si ho vedel znovu vychutnať
Nezacal nahodou nieco brat? Nemam na mysli lieky a pod...
Stereotyp, treba zistiť čo ho láka a dať mu to.
Inak to bude stále rovnaké.
Môj názor aj moja osobná skúsenosť
Konečne prišli prvé jarné dni a jemu práve teraz nejde naštartovať motorka. *287*
Chápeš tú depku? *9*
Teraz potrebuje hlavne mechanika a nie sex. *4*
Povedz mu, že nemal tankovať benál E10 a bol by aj na jar vysmiaty. *19*
Možno je to iba môj subjektívny dojem, ale pripadá mi všetko také mechanické. Chýba mi v tvojom opise hravosť. Určite nie z tvojej strany, veď píšeš že prádielko, make-up ... Skús ho zapojiť do nejakého príbehu, hoci hneď od rána. Nech sa teší, čo ho čaká po návrate domov, ale určite nie každý deň. Veď ten príbeh vieš natiahnuť na frekvenciu, ktorá aj tebe vyhovuje. Radosť vás oboch bude o to väčšia, keď sa ten erotický príbeh naplní. A keby náhodou nie, možno sníva o inej. Žiaľ.
Nepovedala si dolezite udaje, bez ktorych nie je mozna odpoved. Napriklad ako dlho ste spolu, ako dlho mu vydrzal apetit...
Osobne nechapem ani odburavanie stresu sexom..v strese mam chut na cokolvek, ale rozhodne nie na sex. Iste, je to subjektivne, niekto to mozno naozaj tak ma. Paradoxne, teraz sa nevie spravit, ale v strese striekal ako mlady poziarnik ;) nechyba mu nakoniec len stres a vnutorna nepohoda?
a to najdolezitejsie..dobry dlhodoby vztah nie je a ani nemoze byt zalozeny na sexe.
PS: pred par dnami reprezentacia remizovala s cyprom..reku ci nahodou nie je velky fanda futbalu..alebo ho trapi rozklad koalicie...pozor, chlap malokedy povie co ho trapi, mozno sa to nikdy ani nedozvies.
Ak to bolo futbalom, tak po dnešnom zápase s Maltou neviem, čo bude nasledovať.
Pokiaľ doposiaľ nemával v tomto smere problémy a zrazu má, tak to bude zrejme psychického rázu. Stres v práci, rodinné problémy alebo tucet iných vecí... Je dobré, že sa s ním snažíš o tom rozprávať no vedz, že pre chlapa je to väčšinou dosť nepríjemné otvárať takéto témy. Skús mu dať čas a uvidíš, či sa niečo zmení... Poprípade skúste v sexe vyskúšať niečo nové. Možno potrebuje len zmenu - vytrhnúť zo stereotypu. (upravené)
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Možno že len potrebuje na chvíľu v sexe pauzu. Spomínala si, že mal predtým veľký apetít a ako sa hovorí "všetkého moc škodí". Skús tomu dať proste čas a sama uvidíš, či sa niečo zmení. A pokiaľ nie, tak jednoducho trvať na tom, že sa o tom musíte porozprávať. Inak sa nič nevyrieši.
Ak je vztah len o sexe tak to je nic moc .
tu sa odpvoede nedockas :D tu su iba nechutne zvierata :D...skuste sexualnu poradnu