mojej je zasa zo zadu nepríjemné, ale aj tak mi podrží.
Mojej je aj zozadu nepríjemné. Tak isto ani prstovať nechce.. Ale zase naopak s analom nemá problém. Najhoršie je, že nie je v ničom (ani v sexe) iniciatívna a vždy musím všetko začať/navrhnúť ja... Veľmi snívam o tom, že sa niekedy zobudím na to ako ma fajčí ale to sa asi neudeje. Aj preto rozmýšľam nad rozchodom.
Ja som to zažil s babou naopak vždy som si to odmakal ja nechcela žiadnu inú polohu len misionára
To skôr znie ako by ona šukala teba a nie ty ju
Hravosť je vo vzťahu a v sexe (nie len) veľmi dôležitá. Je úplne prirodzené, ak sa dominancia stieda, pokiaľ vyslovene jeden si neželá byť stále submisívny. Ak sa na tomto neviete zhodnúť, nie ste kompatibilní. Ona zrejme je tá dominantnešia ale potrebuješ to aj ty. Takýto vzťah je málo perspektívny. Rozhodnutie je na vás. Viac prípadne do súkromnej pošty.
Ked chce byt iba hore dokazuje svoju dominanciu a ty si len chudak co musi poslusne drzat.
Priateľka je očividne egoistka a tvoje potreby má na háku a teba pod papučou.Jednoznačne treba vymeniť priateľku

To je asi pravda. Viac krát sa mi potvrdilo, že má moje potreby na háku. Ďakujem za tip. Dlhšie rozmýšľam, že taký vzťah nemá zmysel a že to ukončím.
To musis prebrat len ty s priatelkou
Ona sa o tom nechce baviť a komunikácia s ňou je o ničom. Vlastne s ňou sa nedá rozprávať ani na iné témy, nie len na sex.
Problém s polohou
Nechce aby som bol hore
Keď máme s priateľkou sex tak po predohre ide vždy hore na koníčka. V tom by nebolo nič zlé, veď nech spraví všetku prácu sama 😄. Len občas ju chcem aj ja vyšukať. A tu nastáva problém. Vždy keď chcem ísť hore tak to odmieta s tým, že jej to je nepríjemné aj na misionára aj zozadu, proste vždy keď jej to tam mám strkať. Stretli ste sa s niečím podobným alebo to je bežné? Mňa to trápi lebo aj ja si chcem vybiť energiu a urobiť jej dobre 🤷🏻♂️.
Ďakujem pekne za odpovede 🙂