Napíš mi splním vám prianie
Jedine keď si dobre zatrtkam stebou a vystriekam sa ti tam ...aj tri razy po sebe....
Ja mam kvalitu. Dve zdrave deti
Pekny den prajem. Velmi rad pomozem. Som 189 cm, modre oci a sportova postava.
no pekne teda to asi je take realne ako vyhra loterie :D :D : D
(upravené)
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
A vieš koľko tam zato pitaju??
Ahojte ja rad, seriozne a diskretne
Ahoj ozvi sa ked máš zaujem dohodneme sa
Ahoj dam ak chces staci ak pišles foto teba
Ako úplne vážne tu chlapci zanietene ponúkate svoj geneticky materiál 2roky starému príspevku? Za ten čas už mohli mať dámy 2deti (resp.ako ženský pár aj štyri)
Ak poznáš takú čo dá mne mlieko z prs tak ti pošlem koľko budeš chcieť penazi
Napíš mi dám ak treba a s radostou
A co ty? Poskytnes nejakemu chlapovi vajco? 

Mam pomenej no kvalitu. Aspon deti su super
Ja by som do toho isiel a aj by som za to zaplatil (ak by to dieta bolo naozaj moje tak v pohode zopar K). Osobne nechapem preco by mala platit prijemkyna. Ale obavam sa ze by potom matka chcela odomna vyzivne co by uz mohlo byt aj zopar 10K,
Ja by som do toho išiel keď je stále ešte záujem.
Mala som kamošku, ktorá pod podobným inzerátom sa postarala o 7 mesiacov nepretržitého sexu s viacerými uchádzačmi. Nakoniec sa jej to podarilo ale otec je vedený ako neznámy.
Akože fakt na toto v dnešnej dobe ešte naletí? 😂😂😂
Ak je to ešte aktuálne, ponúkam svoj genetický materiál
Diskrétne oplodnim?
Ak ste este nemasli tak napiste
Ahoj ja by som mal záujem🙂samozrejme ak to bude len medzi nami🙂
ahoj splnam kriteria a nevidim ziadny problem rad darujem

Kvetinka chce aspoň za pohár, tak aby si mozole na rukach nemal

Tvoja analyza situácie je pravdepodobne blízko pravdepodobnému 😁. Mňa by ale reálne zaujímalo, čo by robil súd po X rokoch keď už bude potrebné zabezpečiť aj materiálny blahobyt pre potomka. Nazdávam sa že by do tohto procesu nevstúpili OČTK, keďže trestný čin by sa iba ťažko dokazoval. Mať doma za 5l pohár genetického materiálu hoci neznámeho pôvodu asi nie je zakázané 😂
Ja si tiez myslim, ze na 99% muž v cervenom nicku. A predstavme si, tie stovky pomalšich, ako mu vypisuju a presviedcaju ako by ich radsej oplodnili naozaj, ako to doniest v kelinku od jogurtu

Stovky....
Verím, že ich bude aj tisíc, no kto by odolal takej ponuke. Tých ponúk bude toľko, že tie vzorky budú môcť baliť do 2l fliaš ukladať na paletu.
Verím, že ich bude aj tisíc, no kto by odolal takej ponuke. Tých ponúk bude toľko, že tie vzorky budú môcť baliť do 2l fliaš ukladať na paletu.
další kkt na ženskom nicku,že ta toto baví
Čo tu aj čakáš. Vyše polovica tu to je buzerant a potom samy kokot pod ženským nickom.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
pokial by to bolo anonymne.... tak tam problem nevidim....
Hľadá sa
Muzi