Dotaz na ženy především

Dotaz na ženy ohledně holení

Nejsem žena, ale dělám to občas taky . Myslím tím, když někam jdu mezi lidi . Člověk má pak takovej pocit ucelenosti a svezesti. Rozhodně to není proto, že bych počítal s tím, že budu do nějaké dámy zasouvat. Prostě něco jako když jdete na pracovní pohovor. *3*
Nikdy nevěř na věrnost žen. Ta neexistuje.
Nějak si nedokážu představit ženu s afrem na podvozku natož u sebe, už tak málo ho vidím já a ještě abych ho schoval do křoví 🤣🤣🤣
Je to o tom pocitu.. cítím se sexy.. a od toho se odvíjí me sebevědomí kdyz někde jsem. Není to o tom nekoho přefiknout nebo být připravena.
Jsi první muž, který věří na 100%, že mu je partnerka věrná :-)
Tak podobnou otazku jsem sve drahe pokladal kdyz se holila pred odchodem do prace ( zdrav sestra ) a odpoved jsem na ni casem dostal sam kdyz prasklo kolik doktoru a zdrav bratru behem nocnich melo moznost zjistit zda je oholena dobre.
V podvedomi jde vzdy o sex Freud mel pravdu….
Já to mám o pocitu. Někdy to bejvá svátek, někam vyrazit, a tohle tak nějak patří k tomu rituálu 'udělat se hezká'. Není to nutně o tom, co kdyby, ale o vnitřním pocitu. Je stará známá pravda, že sebevědomí ženy se odvíjí od toho, jak dobře se cejtí.
Taky se chodí na gyn. prohlídky, do saun, na nuda a tak jak je už napsáno, pro dobrý pocit se cítit dobře.
Mám to stejně. S kámoškama nechodím posedět každej den, tohle je prostě rituál v rámci těšení se na holčičí jízdu. Stejně jako se namaluju a navoním jinak, než když jdu jenom do práce. Neznamená to, že tomu svýmu zahnu, chci se prostě jen cejtit dobře.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
presne jako nepatrna. pro pocit svěžesti ,upravenosti a celkove o dobrém pocitu,aniž by čekaly sex
Dělají to aby měli ten příjemný pocit že jsou připravený na všechno a kdyby náhodou chtěli pustit někoho do kalhotek aby se nemuseli stydět. Žena ti muže být věrná ale buď rád že ji nevidíš do hlavy. Tvé sebevědomí a tvé jistoty by utržili ránu ze které by jsi se nemusel vzpamatovat.
V tomhle směru bohužel od žen upřímnou odpověď neočekávej, bráni tomu konzervativní postoj ženy k sobě samé, a také fakt že tyhle věci se nedějí ve formě plánovaného záměru ale spíš podvědomé touhy, resp. teoretické možnosti.