Ahoj a aky to bol salon v ba? Ked mozem poprosit...diik
ja viem o Thai Sense a Sabai. Thai Sense som mal vzdy aj super masaz okrem toho happy endu, Sabai ako kedy, na koho natrafis..
vie niekto poradit ci sa najde taka masaz aj v Nitre ?
ahoj,kam chodite? Išiel by som skusit
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
V Bratislave je tých masážnych salónov viac. Kde originál thajcanky robia masáž celého tela vrátane intímnych partii. V starom meste ich je veľa, hotel Gracia, oo micchalskou bránou a pod.... Dá sa dohodnúť takmer všade určite.
Chcem sa spýtať sú pri tom nahé, pri základnom balicku
nie sú nahé. Sú oblečené. Ten základný balíček je len samotná Thajská masáž bez masáže intímnych partií. Napríklad 30 minút= 25-€ , 60 minút = 45-€ . Z masáž intímnych partií navyše 30-€ Dávajte pozor je to chytak. V tej cene ktorú si oni uvádzajú nie je HE za to pýtajú zvlášť
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
A čo v prešove je niečo take ak je tak gde
No v PO to by zaujímalo aj mňa je to super vec
Má niekto skusenost s thai masážou v Brne ?
v Petržalke v Oase mi bolo ponuknuty HE. Najprv pytala mala pekna thajka 50 € ale ukecal som ju na 20 €. Prijemna honka po masazi. Nic extra
50 je moc za honku 🤣
Vsak preto som ju ukecal na 20
Pocul.som ze v retre v sexshope je neoficialna glory, pichnes do diery a za 20cku mas fajan
Salon Nuat si skusal? alebo daj iny typ ...
Este stale nikto nic konkretne o Bratislave ...
Ja som skusil v KE v centre a ta mala thajcanka ma masirovala na stehnach okolo vajec a zadku ze sa mi postavil. Chlapik na pokladni mi povedal, ze neriesi co sa deje dnu a ze jako sa dohodneme tak bude. Bol som aj s kamosom a mali sme miestnost s 2 postelami a 2 thajcankami cize keby sa to zvrhlo, tak by to bolo ako v hustleri. Urob si vylet na vychod, cenovo prijemne.
Čaute
Viete poradit aktualne v kosiciach thajsku masaz kde je realne ze sa na konci moze stat happy end? Dakujem za kazdu odpoved.
Viete poradit aktualne v kosiciach thajsku masaz kde je realne ze sa na konci moze stat happy end? Dakujem za kazdu odpoved.
Hm pekna predstava, a ako dopadla ta tvoja masaž s tou "spontánnou nečakanou erekciou" vtedy? 

Happy end nebol kedze nebol dohodnuty (a nikdy som predtym na takom nebol) a chvilu som bol aj zaskoceny ale potom si vravim ved co - tak ten uterak posunula viac hore na brucho a masirovala miesto co je pod vajcami a naberala "akoze" trochu vajca dlanou ked isla hore. Ako.najviac mi stvrdol ked mi sadla na stehna a dlanami mi tlacila okolie vtaka... predtym som bol este na bruchu a robila mi rit zabiehala skoro k diere a pritlacala mi panvu na podlozku takze som sa nejako trel vtakom o ten matrac takze ked ma otocila bol som uz skoro tvrdy
Pisete mi o adresu niektori: je to vodna ulica, vystupis na zastavke vodna smerom do centra, vyjdes po schodoch hore a na tej istej strane ked pozries budovy horne poschodia je tam (alebo bol) vtedy transpareny "thai massage"
Pisete mi o adresu niektori: je to vodna ulica, vystupis na zastavke vodna smerom do centra, vyjdes po schodoch hore a na tej istej strane ked pozries budovy horne poschodia je tam (alebo bol) vtedy transpareny "thai massage"
Kde všade sa dá teraz v KE masáž s HE
Hm jasne chapem,, tak aj tak prijemny zažitok,, a jasne že profesionalne maserky / maseri beru aj taku spontannu erekciu ako niečo prirodzene, neriešia to asi,, kym ako pišeš "nieje nejaka dohoda či naznak k niečomu viac"..,,, hlavne že si človek užije tu masaža relax pri tom,, Dik ,,
🤣 ved to... vypravali sa v tej hatlanine medzi sebou, obcas smiech a tvarili ze po slovensky nic ale "ze mam spinave nohy" z kupaliska tak to vedela pekne povedat a ten druhy zaspal tak mozno z neho sa rehlili...
Ale odporucam - pekna recepcia, vyberies si typ masaze (ze "sportova = drsna" a relaxacna), daju ti ovonat tie oleje a vyberies a potom ides dnu, hudba, mozes si dat kafe, sprcha (ale na tu sme sa vysrali), zhodis vsetko, holy lahnes, zakryje ta tenkym uterakom 59 alebo 69 za 2xhodka (kamos platil tak nevim presne)
Ale odporucam - pekna recepcia, vyberies si typ masaze (ze "sportova = drsna" a relaxacna), daju ti ovonat tie oleje a vyberies a potom ides dnu, hudba, mozes si dat kafe, sprcha (ale na tu sme sa vysrali), zhodis vsetko, holy lahnes, zakryje ta tenkym uterakom 59 alebo 69 za 2xhodka (kamos platil tak nevim presne)
Noo tak niečo po slovensky asi len vedeli,, a ktovie z čoho sa rehotali, možno aj s tvojej erekcie ,,
no zvladol si to tak v pohode,,,, inač to ak človek /klient zaspi pri masaži je viac pozitivne, to je dôkaz že fakt je masaž na urovni a profesionalne robena,... je to vizitka maserky/ masera,, ak až tak pohodovo zrelaxuje mu klient na lôžku že pri tom zaspi,, teda kamoš si to asi fakt až neskutočne vychutnal tu masaž,,
tak fajn,,,

Ahojte. Viete mi poradit kam na masaz s happy endom? Alebo nejakym fajn hot maserom?
Fiha.
Nájde sa niečo také aj v Košiciach? :D
Nájde sa niečo také aj v Košiciach? :D
Vodna ulica oproti kupalisku rumanova 👍
Ahoj nemáš presnú adresu a názov? Ďakujem.
ma tu niekto skusenosti s thajskou masazou v Trencine ? Da sa narazit na maserku co ti spravi aj HE ?
Ano pri OC Max.......................
Tam ale nie sú thajky. Je to klasická tantra a nuru. Či sa mýlim ?
Ahoj bol som 2x na azijskej masáži, raz bol happy end a raz komplet cesta okolo sveta..
Ahoj,vieš poradiť masáž s hepiendom
Ak moze byt v BA, tu je tych salonov viacero…
Čauky, a v Žiline asi nie je nič také že?
Thajské masáže / Happy end
Thajské masáže / Happy end
osobne chodim do jedneho trojpobockoveho masazneho salonu v BA a 9 z 10 sa mi vzdy podari na konci happy end.