Príspevok bol zmazaný užívateľom.
🤣🤣 No zajisté. Už jsem z tebe úplně mokrá jaký jsi neodolatelný muž na úrovni
Zase mluvíš z cesty, o se mě ti žádný spam nechodil. To ty jsi začal vypisovat, konediante jeden.
Nic ti odemne nechodilo. A nebo jinak ofoť a pošli do SZ.
Dokaž to vtipálku. A pak tady mel takové nesmysly
Krásně napsané. Naprosto souhlasím
Když někdo chce, aby mu psali pouze inteligentní 40 - 50 a napíšeš ty, tak je to taky SPAM, protože když nesplňuješ požadavky, je tvoje odpověď nevyžádaná.
Asi máš zavirovaný mozek, nebo osobnost kokotismem. Jako léčbu doporučuji jed na krysy, nebo 8 gramů olova dávkovaného do spánku/patra... (upravené)
Asi máš zavirovaný mozek, nebo osobnost kokotismem. Jako léčbu doporučuji jed na krysy, nebo 8 gramů olova dávkovaného do spánku/patra... (upravené)
Jo takhle 🤣🤣to myslíš moji rakci na tvoji zprávu ať si vylížu prdel . Bože ty jsi ale dement . Prvně píšeš na můj inzerát ze jsi mladší a jestli to nevadí. Následně nato ať si... Když jsrm ti neodpověděla. A já spamuji 🤔😃. Měl by jsi to předat svému právníkovy
právník je teď vytížen Peťanovým TO na všechny kdo mu říkají podle jeho minulé přezdívky
Tak to má jeho právník náročné 🤣🤣
Záleží koho oslovíš. A jaké jsou priority ve finále.
A hlavně jak se osloví že :) styl čau zamrdáš :D asi není to pravé ořechové ... :DDDDD
(upravené)
Neříkej, že tohle opravdu používáš? 

Hezký.
Tak hodně štěstí, třeba najdeš?
Tak hodně štěstí, třeba najdeš?
obecně vzato - vždycky je možné ještě něco ztratit:
i když je jedinec již na morálním dně, ještě pořád se může ponořit hlouběji do bláta a uvíznout tam bez možnosti se od toho dna odrazit.
i když je jedinec již na morálním dně, ještě pořád se může ponořit hlouběji do bláta a uvíznout tam bez možnosti se od toho dna odrazit.
Jenže to mnohým pořád nedochází, dle toho, jaké zprávy chodí.
Lze zaujmout už oslovením (ty vzácné výjimky zvládnou souvětí nebo několik vět, kdy se představí), lze zaujmout komentáři u blogů nebo ve fóru, stejně jako se lze vystupováním tamtéž zařadit do kategorie "šmarjá to je zoufalec, od toho rychle pryč".
A právě ti pak budou vykřikovat, že si ženské honí ego, když "všechny odmítají"
Lze zaujmout už oslovením (ty vzácné výjimky zvládnou souvětí nebo několik vět, kdy se představí), lze zaujmout komentáři u blogů nebo ve fóru, stejně jako se lze vystupováním tamtéž zařadit do kategorie "šmarjá to je zoufalec, od toho rychle pryč".
A právě ti pak budou vykřikovat, že si ženské honí ego, když "všechny odmítají"
Je to velmi jednoduché 
Jednoslovné vzkazy mohu úplně pominout. Když se dostaneme k celé větě, tak pokud dorazí do vzkazu cokoliv ve stylu "Je možné mít s Tebou sex" nebo "Dáme kafíčko a hopnem na to?" + jakákoliv varianta téhož, poděkuji v duchu pisateli za značnou úsporu času, neb je jasné, že na druhé straně zajímavý chlap fakt nebude.
Občas si říkám, že by mohli uspořit čas ještě víc a nepsat vůbec, tenhle typ vzkazů má jednoznačný výsledek...
I když - možná u fake červených by to mohlo fungovat, ze srandy si takového samce pěkně povodí a jen na schůzku nepřijdou?
Jednoslovné vzkazy mohu úplně pominout. Když se dostaneme k celé větě, tak pokud dorazí do vzkazu cokoliv ve stylu "Je možné mít s Tebou sex" nebo "Dáme kafíčko a hopnem na to?" + jakákoliv varianta téhož, poděkuji v duchu pisateli za značnou úsporu času, neb je jasné, že na druhé straně zajímavý chlap fakt nebude.
Občas si říkám, že by mohli uspořit čas ještě víc a nepsat vůbec, tenhle typ vzkazů má jednoznačný výsledek...
I když - možná u fake červených by to mohlo fungovat, ze srandy si takového samce pěkně povodí a jen na schůzku nepřijdou?
Verunko :) tak oni pánové oslovují (většina) tak že přemýšlí něčím jiným než mozkem v lebce že :) Podle toho ty vzkazy vypadají :))
ukázka že lze napsat něco na co se dá reflektovat a dát šanci :D
Člověk po přečtení tvého profilu má až pomalu obavu napsat nějaký vzkaz
natož tak poslat svého ptáka 
Musím ale mile konstatovat, že si můj zájem vydatně prohloubila 🙂 docela rád bych poznal tu ženu za klávesnicí
otázkou ovšem zůstává, zdali jsem hoden tvých psaných řádků
když je o tebe takový zájem
20:03
Takže pánové co zde fňukají že se s nimi nebaví ani židle ... zamyslete kde děláte chybu :)
Člověk po přečtení tvého profilu má až pomalu obavu napsat nějaký vzkaz
Takže pánové co zde fňukají že se s nimi nebaví ani židle ... zamyslete kde děláte chybu :)
Dobře ty ! Přemýšlím.... Počkej .... Omlouvám se, ale je to blbost. Ovšem musí se nechat, že tebe to uchvátilo a dala jsi dotyčnému šanci, jak milé. Ale třeba si uvědomit, že ne každé ženě by to mohlo imponovat... Kluci už tu jsou takhle zblblý , tak je tímhle blbni ještě víc :-)
Seznamování online je nekonečný kolotoč zklamání, frustrace, nasrání a je z něj dobrý co nejdříve vystoupit, pokud si chce člověk zachovat poslední zbytky zdravého rozumu. Spousta neuskutečněných schůzek, očekávání, ztraceného času, nervů. Když se s tím člověkem ve finále setkáte, tak to kolikrát není ono, ale zjistíte to až po dnech, týdnech promarněného času. Potom si člověk řekne, tak teda oukej, když už se to konečně povedlo, tak to nějak na sílu zkusím a je to zase špatně. Pro sebevědomí a psychiku obecně je tato forma seznamování, zvlášť pro člověka, který se jinak seznamovat neumí/nechce velký špatný.
A pak je tu takovy jako je Peti
Uplne stejny jako Peti. On je to totiz sam Peti
A ty jsi vlastně co ?
Ja jsem prece ten, jehoz jsi, i pres rychle prejmenovani, trapne kopiroval
Ty žvatláš nesmysly a nedokážeš odpovědět na jednoduchou otázku.
Víš alespoň jaký je rok ?
Víš alespoň jaký je rok ?
Bejt chlap tady je nezáviděníhodná pozice a upřímně obdivuju každýho, kdo to tu nevzdává a nefňuká.
Protože ženským tady stačí jen odmítat a selektovat, chlap si to musí vybojovat.
Ono je to tak i v reálu, ale tady mnohem patrnější, protože těch možností, jak zaujmout, je míň.
Nechtěla bych bejt chlap tady.
Ono je to tak i v reálu, ale tady mnohem patrnější, protože těch možností, jak zaujmout, je míň.
Nechtěla bych bejt chlap tady.
Některým ženským možná stačí odmítat a selektovat, ale některé naopak udělají ten první krok k navázání kontaktu samy.
Jenže takový MUŽ, co za oslovení stojí, na sebe musí nějak upoutat pozornost - buď svými názory, blogy, informacemi na profilu...
Jenže takový MUŽ, co za oslovení stojí, na sebe musí nějak upoutat pozornost - buď svými názory, blogy, informacemi na profilu...
Ty hele Peti, a co ti na to rika ten tvuj pravnik a jaky je stav toho tveho podnetu na me u UOOU?
A co tobě říká ten tvůj doktor ?
Nevim
jeste nejaky dotaz?
Neni problem byt chlap tady
, ale pro nektere je problem chovat se jako CHLAP
A pro tebe ?
Pro me ani prejmenovana trapna kopie neni problem ťuňťo
Ono to k tomu patří.
Ano, to souhlasim ze v idelanim svete to k sobe patri. Ale tady nejsme v idelanim svete a proto to druhe tady znacne casti muzskeho osazenstva chybi.
A to komu to chybi, se zena dozvi behem par vterin
A to komu to chybi, se zena dozvi behem par vterin
Osobně si myslím,že tu každý může najít to co chce,někdo se chce jen kouknout,někdo ukázat,někdo pokecat a někdo si najít kamarády nejen na sex.Je to možnost,ovšem ne povinnost osloveného reagovat na vzkaz a nebo komentář.Sama si vybírám s kým chci a nebo nechci komunikovat a když vidím jak se zde někteří jedinci stále dokola vyjadřují o místních ženách,chápu jejich neúspěšnost.Já jim říkám plačky.To je náš názor,ale myslím,že jsem tu za ty roky potkala nejen zoufalce,ale i pár fajn inteligentních lidí.Takže se je třeba zamyslet nad tím,když nemáte úspěch,jestli není chyba u Vás,co nabízíte když sami víte,že ženy jsou tu podprůměrné ?Foto přirození do vzkazu a k tomu zamrdáme ?To žádnou na záda nepoloží.
(upravené)
Už nikomu nepiš :-) , ony holky jednou napíší samy :-)
Ale dá, jen je to tady velice neefektivní vzhledem k časové náročnosti :)
😂😂😂 Dneska jedeš bomby 😂😂😂
Samá zoufalá to tady je 😉
Samá zoufalá to tady je 😉
Zkoušel jsem se tady seznámit asi 2 měsíce, nikam to nevedlo, žen je tady prostě málo, a chlapů až příliš mnoho. Z toho prameni všechny ostatní negativní věci se kterými se tady běžně setkáš. Taky mi nešlo do hlavy jak je možné že v realitě nemám problém navázat kontakt a tady je to téměř nemožné…
K pochopení zdejší patové situace ve které se neseznámí malém nikdo s nikým stačí jediná - dle zdejší populace zavržení hodná věc. A to založit ženský profil a chvíli sledovat “svět” z druhé strany.
Po 10 minutách ti bude jasné že za zdejší zlou situaci můžou muži. Hned další věci co tě po založení ženského profilu napadne je fakt, že v rámci škatulkování spadáš do stejné kategorie jako jedinci který se tě snaží sbalit všemožnými způsoby na tvém ženském profilu.
Pak již jenom krátké zamyšlení nad otázkou jestli se chceš postavit do pozice Don Quijote de la Mancha VS větrný mlýn a přesvědčovat někoho ze ty nejsi stejná žumpa jako ostatní… A voalá, jsi vyléčen ze své mylné představy o tom jak tady s někým pokecáš nebo někoho najdeš ;)
Posledním stádiem marné snahy je prezentovat se na zdejším fóru a doufat ze si tě někdo všimne, jo tohle z části funguje ale je to běh na dlouhou trať :D
K pochopení zdejší patové situace ve které se neseznámí malém nikdo s nikým stačí jediná - dle zdejší populace zavržení hodná věc. A to založit ženský profil a chvíli sledovat “svět” z druhé strany.
Po 10 minutách ti bude jasné že za zdejší zlou situaci můžou muži. Hned další věci co tě po založení ženského profilu napadne je fakt, že v rámci škatulkování spadáš do stejné kategorie jako jedinci který se tě snaží sbalit všemožnými způsoby na tvém ženském profilu.
Pak již jenom krátké zamyšlení nad otázkou jestli se chceš postavit do pozice Don Quijote de la Mancha VS větrný mlýn a přesvědčovat někoho ze ty nejsi stejná žumpa jako ostatní… A voalá, jsi vyléčen ze své mylné představy o tom jak tady s někým pokecáš nebo někoho najdeš ;)
Posledním stádiem marné snahy je prezentovat se na zdejším fóru a doufat ze si tě někdo všimne, jo tohle z části funguje ale je to běh na dlouhou trať :D
Nedivím :)
BTW když sem jednou za pár týdnu až měsíců zavítám, tak je tady vždy všude plno tvých komentářů, nechci se tě dotknout ale působí to zoufalým dojmem ;)
BTW když sem jednou za pár týdnu až měsíců zavítám, tak je tady vždy všude plno tvých komentářů, nechci se tě dotknout ale působí to zoufalým dojmem ;)
Dají se zde najít. Mám od tud již třetí
kamarádku /milenku .
kamarádku /milenku .
Co tě vede k takovému komentáři? Že jsi ty neúspěšný neznamená že i ostatní. ;)
No evidentne jsi. Co furt brecis,co si furt stehujes??? V každém tématu blijes ty svoje zvratky o tom jak jsou zeny nafrnene,arogantní a nechteji sex! A kdyz vidim to tve vyjadřování tak se jim vubec nedivim!!
Jak rikam,amatéři nejsou primárně seznamka,je to jen jejich sekce. A to ze to tady hlupaci jako ty nepochopili a mysli si ze kdyz tu ma zena profil-musi byt automaticky svolna k sexu,je jejich problem. Presne diky takovym zoufalcum to tady vypada jak to vypada a zeny se chovají jak se chovají . Zadny div!! Ale ty jsi neodolatelny alfasamec ktery mel tolik ženských ze ostatni zelenaji závisti (jak jsi se driv nekde natrasal),tak proc sem lezes kdyz je to tu tak na hovno?? Bez uz kurva do prdele PETI!!!
Jak rikam,amatéři nejsou primárně seznamka,je to jen jejich sekce. A to ze to tady hlupaci jako ty nepochopili a mysli si ze kdyz tu ma zena profil-musi byt automaticky svolna k sexu,je jejich problem. Presne diky takovym zoufalcum to tady vypada jak to vypada a zeny se chovají jak se chovají . Zadny div!! Ale ty jsi neodolatelny alfasamec ktery mel tolik ženských ze ostatni zelenaji závisti (jak jsi se driv nekde natrasal),tak proc sem lezes kdyz je to tu tak na hovno?? Bez uz kurva do prdele PETI!!!
Je uplne fuk kdo jsem! To je tvuj styl vid? Nemam argument-názvu druheho fejkem. Bez si vymrskat zizalku a neotravuj tady
Kazdy to vi 

Tvl ty jsi na tom hůř nez jsem si myslela
Tvl ty jsi na tom hůř nez jsem si myslela
Zrovna ty jsi ten případ proč to tu je jaké je. Psát do sz vyliz si prdel to vypovídá o mužské populaci tady
No kdyžtak v mobilu ne v pc. Každopádně žádný tam nemám s tobě nic o de mě nechodí.
😂😂😂😂 Děláš si prdel? Ty který jsi odpovídal na můj inzerát. Jestli nevadí že jsi mladší než chci. A já tě zasiram vzkazy 🤔🤣🤣
Tak urcite Peti
A pan hrdina že prý spam 😃. Jsi trapný a ubohý
To by mě zajímalo co. Že urážíš
pak taky někdo fňuká, že mu někdo říká Peti.
Ten samý fnuká, že někdo píše rádoby vtipné komentáře, ale sám tady jich napsal hafo. Svět se zbláznil a Peti už asi taky

(upravené)
Ten samý fnuká, že někdo píše rádoby vtipné komentáře, ale sám tady jich napsal hafo. Svět se zbláznil a Peti už asi taky
Ale toho vola jsi nedementoval koukam
Taky mám takové zkušenosti. Píšu si s holkou či ženou úplně v pohodě. A po pár řádkách mi napíše pošli fotku a to ve stylu : pošli fotku péra a obličeje. Tím moje konverzace končí páč nebudu posílat fotku obličeje a nádobíčka nějakýmu honiči.
Takže suma sumárum zde najít ženu je nadlidský úkol.
A ano prostitutky (sex za peníze) není problém ale aspoň kdyby se chovaly normálně.
Takže suma sumárum zde najít ženu je nadlidský úkol.
A ano prostitutky (sex za peníze) není problém ale aspoň kdyby se chovaly normálně.
Peti, a s cim si to tu pletes ty osobne?
A ty ?
Vypadam ze si to tu s necim pletu?
Nejsem odborník na víru, ale dle mého laického názoru není modlitba fixovaná na konkrétní místo. Nebo příště až se bude moje babička modlit před spaním, tak ji mám vynadat, že domov není kostel? Já jen abych v tom měla jasno.
Oslnit zde ženu na základě prvního vzkazů, který se ztrácí v tom množství a pár fotek v profilu ,asi zde nereálné 🙂 no myslím žes to napsala výstižně, takové představy o zdejším dění máme totožné.
Jde i o paradox vyberu ci jak se to vlastne jmenuje. Proste kdyz mas moc moznoszi vyberu, tak si nevyberes nebo te to nedela ani stastnejsim. Proste furt vahas tak to nebo ono nebo jeste pockam na dalsi. Pak te neco zaujme tak treba i odpovis, pak te ale zaujme dalsi tak odpovis a zapomenes na ten prvni a ikdyz se treba nakonec chces k prvnimu jeste vratit a posoudit, tak uz to ani nenajdes. Kdyby zeny dostavali do treba 15 zprav, tak si vyberou snaz a budou i stastnejsi. Tak je to se vsim. Lidi se dnes v premire ptaji, jake maji moznosti. Zeptam se treba kamosky, kam by sla na jidlo a ona se pta na moznosti. Sama nevi. I v realite je dnes tohle problem natoz tady. A ano i podprumerna zena (kazdej dokaze sebe cca zhodnotit) zde ma nekonecne moznosti. Nabidka poptavka funguje vzdy. Zeny tu chteji (a ja se nedivim) originalni osloveni, reakce a to tu casto neni na jejich profilech na co reagovat. Byt originalni je tezky. No proste venku v realnem svete mas mnohem vyssi sanci na uspech. Ale zas je to vic o odvaze. Za klavesnici a s casem na reakci je to pohodlnejsi. Nicmene tomu asi odpovida i odmena. Za me je to tak, jak to ma byt a zena, ktera se tu skutecne chce seznamit nesmi byt naivni a musi umet filtrovat. Navic sama ma vetsi sanci v realnem svete, ale to chce i casto z jeji strany akci nebo reakci a to jsme zas u te odvahy. Kdyz k tomu jeste pripoctes fakt, ze nikdy nikdo nechce vlastne cekat a lidi obecne nechapou, ze sedet zadkem na vice zidlich nejde nebo jen kratce, tak tu mame logicky tuto situaci.
Ano. Paradox sem, paradox tam. Nebo možná stačí vzít v potaz fakt, že pokud jste hledali seznamku, tak jste někde odbočili špatně.
To, že v OBI stojí automat na nápoje, z toho ještě nedělá obchod s potravinami...
jestli to nebude tím že amatéři nejsou primárně seznamka
Nebo se Peti resi obnovovani mrtvych vlaken, pripadne se resi zakladani debilnich vlaken
A ty ?
Prosim, ukaz mi odkazem nejake mnou zalozene debilni vlakno a nebo mnou obnovene vlakno po xx letech smrti 
Dekuji a jsem zvedav na odpoved
Dekuji a jsem zvedav na odpoved

Ženy jsou zde nedostupné
Chceme se seznamovat 😁😁