chlupaté nohy (a ostatní taky)

Zdravím všechny slušně diskutující uživatele a chci se zeptat - existují ještě muži, kteří u partnerky tolerují zarostlé nohy? Samozřejmě se předpokládá, že když si neholí nohy,tak si neholí nikde nic :)
Je to přirozené od přírody a čili i vzrušivé,pokud je to čisté voňavé.....
freebird55
freebird55 Neaktívny pred 5 mesiacmi
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Ono najít ženu která se neholí je jako najít ženu před 35 lety která se holí. Pokud máš kožíšek, hrdě ho nos
Nemůžu mluvit za všechny, záleží na temperamentu a osobnosti dané ženy. Pokud se mi líbí výraz jejích očí a projev těla ( říká se neverbální....) neřeším zda má chlupatá prsa nebo knír, nebo je plešatá. Nebo má porost od paty k e krku. Není naopak nic horšího než pupínky ud vytrhaných chloupků okolo úst. Asi větší vliv mají pohledy jiných žen které komentují zájem ostatních mužů kteří to maskují výkřiky "pomoc bobr" a fascinováni zírají
i když stará diskuze-pořád aktuální téma....osobně se mě chloupky líbí nejenom když nakukují z krajkových kalhotek,ale i na lýtkách...nedej bože když jsou vidět pod paží*44* je to přirozenost-dříve se neholila žádná krom co měly breberky(údajně) a hold byznys výrobců žiletek a reklama dokáží divy.....i když občas je změna pěkné zpestření erotiky a sexu-ale přednost....dávám chloupkům*4*
vzhledem k tomu, že jsem si nejlepší léta užíval s chlupatými ženami, nemůžou mě zaJen moje bývalá kolegyně o 15 let starší, chodila v létě bez podprdy a při důvěrném pracovním náklonu jí bylo vidět silně chlupaté podpaží kromě hezkých koziček, pojala mě touha zjistit jak vypadá její rozkrok. Po asi roce snahy se mi jí podařilo vylákat na nudapláž a když jsem spatřil jejího huňatého bobra, skončila návštěva nudapláže v jejím bytě. Prostě chlupatá je super.
Ano, líbí se to hodně, ale nesmí to být chlup sem, chlup v tam... Musí to být porost...Škoda, že zakladatelka vlákna se nepodělí o své fotky.
Podle mě je to hrozně moc sexy a mrzí mě, že to v dnešní době neni více
U hezké ženy dokážu tolerovat mnohem víc než u nehezké. A když je hodně hezká, tak klidně i chlupaté nohy.
*3* tak to bych byla úplně v pr... pardon - úplně mimo mísu. Na druhou stranu - pokud si všímáte jen hezkých žen, tak mě byste zřejmě přehlédl a nohy by se vůbec neřešily.
Možná jsem to špatně napsal. Jde o to, že když má mladá atraktivní žena chlupaté podpaží, nohy a intimní partie, tak to lze brát trochu jako postoj proti mainstreamu. Chce provokovat, chce se odlišit, může si to dovolit. Její kráse to nijak zvlášť neuškodí a dokonce bude spousta chlapů, kterým se to líbí.
U starší, nebo méně atraktivní ženy se očekává nějaká údržba. To že o sebe bude pečovat, protože pokud chce chlapa zaujmout, tak nemůže mít chlupaté nohy. To je záležitost spíš pro "fajnšmekry" .
Díky za zlepšení nálady - u věty "...pokud chce chlapa zaujmout, tak nemůže mít chlupaté nohy" jsem se málem rozmála nahlas.
Napadlo Vás někdy, že žena může muže zaujmout i něčím jiným než vzhledem? Je to těžké, protože většina mužů líp vidí než myslí, ale jde to.
A napadlo Vás někdy, že pokud se žena neholí (a je jedno v jakém věku), tak v tom nemusí být vůbec žádná touha provokovat nebo odlišit se, nebo postoj proti mainstreamu. Třeba prostě jen odmítá celý život bojovat se svým tělem jako s nepřítelem.
Pokud se mnou chce někdo být, tak to určitě není kvůli hezkému tělu nebo atraktivnímu xichtíku. A to je fajn vědět *4*

Přeci to není o tom, zda se holit muset/nemuset. Řídit se "normami" z instagramu, kde špulej dvacítky zadky, vystavují pekáče buchet a špulí rty, je špatná iluze.
Otázka je, zda se chci/nechci holit. Zda je to příjemné sobě samé a partner je s tím ok. Pokud ano, pak je to všechno v pořádku.
R.
Rozumný názor a souhlasím s tebou.
Tragédie nebudeš spát těžko chápu do p..... 😋😘🌹
Je fajn, že se najdou i takové ženy. Škoda, že jich je pomálu. Rovněž mi to přijde více sexy než holátka... I když dříve mi přišlo divne zarostlé podpaží a nohy, nicmeně dnes mi to přijde mnohem vice sexy.
Přesně tak. Mám to úplně stejně.
Zdravím,ano toleruji,pokud se tak rozhodne,tak je to její volba a já to rozhodnutí toleruju. Nevidím na neholení nic špatného.
Jistě že ano. Netolerují přímo vyzaduji. Nejen nohy
Neoholena i oholena zena je pro me krasna, zalezi jak svou krasu sama vnima.
Jedině chlupatá. Není krásnější pohled než na kožíšek.
Souhlasím a ještě takhle postříkaný kožíšek, to je něco.
Nohy mi nevadí, zarostlou kundičku a chloupky v podpaží zbožňuji
Tak to jsem výjimka a jsem moc rád *24*
Hezky upravený bobřík je nade vše *2*
Možná je nechtějí jen kvůli oholení nebo bobříkovi, ale kvůli tomu, že praxi ničím nenahradíš ;-)
I ve dvaceti jsou nejspíš šikulky, ale co se týká zkušeností a přehledu, pár let navíc je přínosem :-)
To je fakt trapná blbost.
Zajímavosti i extremy jsou vzrusujici.
*22*
Oholene nohy i kikinka :-) Zarostle me nelaka :-)
Přiznám se, že chlupaté nohy, zejména u tmavých typů nějak nepreferuju, ale ani neodsuzuju. No a klín - upravený, učesaný bobřík *24*
Mě se líbí zrovna brunetky, a pokud má chloupky na předloktí, je to super, bohužel to jsou jen promile žen.
toleruju a nevadí mi. i když od nohou směrem výše to vypadá líp
Proč by ne. Vždyť chlapi se taky celý neholí
Mam rad jeme zarastenu lebo ked su moc velke tak to le clovek vypluva
Libi se mi to,kdyz jsou chlupy vsude...
Tak nějak je i to jedno, líbí se oholené i neholené nohy i jiné části těla.
Koho by to neodradilo?
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/zajimavosti/ochrana-pred-uchylem-chlupate-puncochy-pro-zeny.html
Já jsem názoru, že člověk bez chlupů je lepší.. Jak muž, tak žena ale zase. Pokud to ne vadí příteli ženy, proč někomu vnucovat nějáký názor. :)
Ano existují. Mám rád přírodní holky. Ochlupeni k nim prostě patří a je to znamka dospělosti.
Tak tohle mě nic bohužel neříká.
Když má žena trošku zarostlý klín,tak se nic neděje,ale ze bych vyžadoval aby zarůstala všude možně...to ne,není to můj šálek kávy.
Zdravím osobně si myslim že jo,ale nadšeni asi nebudou,možna při sexu :)
...a proto se vrací doba přírodních kundiček nejenom do jeskyně,ale i do 21 století...a holátka???tak do školky:-)- ono taky modním trendům se podléhá jen chvíli a pak nastupuje zdravý rozum.
Mít před sebou 2 identicky stejné ženy, jednu vyholenou a druhou opravdu hoooodně zarostlou, ani na vteřinu neváham a vemu tu s koziskem *15**15*
Není nic více ženského a erotického.....

To mohu, to je moje *114*
Existují milá příšerko.
Stejně jako milovníci jiných lahůdek.
Se zarostlými nohy nemám zkušenost. Zarostlý ženský klín je nádherný, při lízání chlupy krásně lechtají a pěkně sa dá skrze chlupy prohrabovat prsty při laskání poštěváčku i pysků. Přírodní podpaždí se mi také líbí, i když není téměř nikde vidět.
Lukáš
A proč by neexistovali?
Je to předci přirozené,že všem tak nějak roste ochlupaní. A pamatuji si z dětství jednu pani co měla tak chlupaté nohy,že to nezakryla ani punčochy. No a jak byli všichni chlapi okolo unešení.
Osobně nepreferuji vyholení. Jednak je ochlupení znakem dospělosti a hlavně přirozenosti.
Ahoj, chlupatý nohy a ostatní části těla u ženy, jsou neskutečně rajcovní a vzrušující. 4ím je žena v rozkroku a v podpaží chlupatější, tím je to víc dráždivý
já jsem hodně zarostlá mezi nožkama v podpaží a někdy i nohy
a tak to má být-*114*není nad pěknou chlupatou...i když jednou za čas pro změnu i oholit*18*
Ahoj, nejdřív ti děkuji za zkouknutí mojeho profilu. Pokud se jedná o tvou otázku tak jednoznačně mohu říct, já jsem asi jeden z mála, který si myslí, že ať už muž nebo žena mají vypadat tak jak je příroda stvořila a pokud mají mít na těle chlupy a to všude, tak ať je mají. Vyholená ženská mi připadá jako děvčátko z mateřský školky. Ahoj Jarda
Hezký večer. Také se mi líbí zarostlé ženy. Je to vzrušující a takové živočišné.
Čauky, je mi 26.let, díky čemuž jsem nezažil éru "bobrů", max. když jsem lezl na svět...nic méně hezčí pohled než na zarostlý ženský klín tomu se nic nevyrovná!-škoda, že těchto holek/žen je tak málo, které by se dopustili zarůst. Já naštěstí měl vždy jakési štěstí, že ať bývalá přítelkyně či milenka/y byly vstřícné a na delší či kratší dobu se zarůst nechaly. Jak každý mluví o orálním sexu, tak dle mě se dá užít i tak, pač jako že by "z toho padaly chuchvalce se říct opravdu nedá..."!K nohám, pokud jsou chloupky odrostlejší, vůbec mi to nevadí...ba naopak, rád si s takovými nožkami hraju...mějte se...ps: do zarostlé dírky, zarostlý kmínek...
každému se líbí něco jiného, v dnešní době (dříve to bylo jinak) se stalo samozřejmostí vyholování určitých partií těla ženského a už i mužského ... osobně se mě nelíbí manekýnky a jiné přehnaně upravené ženy, které ztratily svou přirozenost. Nelíbí se mě ani ženy neupravené ... brrrr .Je to jako se zahradou, tu upravujeme také tak, aby se líbila .. Moje představa ženy: ČISTÁ, upravená a k tomu patří vyholení podpaží, vyholené nohy a kundička ? ... všechny jsou krásné,vyholené, s tvarovaným porostem, mírně upravené ... Milé dámy, kundička je přece Vaše a většinou máte svého zahradníka, tak se poraďte s ním.
Ugo - obdivovatel žen a kundiček.
ahoj. Mne sa síce chlpaté nohy nepáčia ale zato si "libujem" v poriadne zarastenom klíne a kľudne aj okolo ritného otvoru. Proste "bobr" ma rajcuje a pripadá mi omnoho viac sexy ako holátka, kde mám skoro problém aby som sa necítil pedofilom... Naviac ak si dámy holia prirodzenie, tak potom radšej depilácia laserom, nech nemajú strniská ako chlapi... Pozdravujem z Bratislavy.
Zdravím,asi se budete trošku divit,protože moji vrstevníci tohle nemají moc rádi,ale mě se hrozně mooc líbí,když tam dole holka něco má.Nohy mám sice radši,když má holé,ale rozkrok i podpaží mi vůbec nevadí.Akorát je veliká škoda,že vás přírodních je tak málo.Nemůžu si pomoct,ale když je holka celá holá,je jako by vylezla ze školky.Není to prostě žena s velkým Ž.
zajímavý téma a musím podoktknout, že velmi vzácné. Není nic krásnějšího, než-li když má ženská chlupatý nohy a samozřejmě je zcela přírodní, tedyneholená. Vypadá tak jako pořádná ženská a ne jen jako nějaký holátko ze školky. Ahoj Jarda
mě se to líbí kdy má žená krásný klín a myslím si že některým je to příjemné ... parkrat sem si holil přirození, ale ten strach při holení a pak ta bolest ... hodně nepříjemné :(
Tohle je dost zajímaví téma, když si představím, že borec v mém věku si už ani nemůže představit ženskou, jak vypadají nohy zarostlý, to pomalu ani nejde :-D to je něco pro můj mozek skoro nereálného, ne že bych to nemohl tolerovat nebo tak něco, ale ta mizivá šance, že bych to na živo skutečně mohl někdy někde vidět :-D(prostě já mám pomalu v hlavě fakt, že se ženy tam vůbec ochlupení nemají na nohách :-D) jinak chlupatá kundička tam neni problém, přes zimu se dole taky neholím(nikdo to po mě ani nidky nevyžadoval) :-D podpaží tam je to spíš otázka, jak se člověk potí...
Obcas zajdu na fora, jako je tohle, jen abych se ujistil, ze se Cesi stale nezmenili (a jsou stale stejne si spousta lidi libuje v urazeni ostatnich). K puvodni otazce: Me chlupy nijak zvlast nepritahuji, preferuji vse dohladka (i na sobe). Ale kdyby na tom partnerka trvala, tak bych se nebranil, jsou mnohem dulezitejsi veci, ve kterych clovek prijima kompromisy, tak proc zrovna z chlupu na tele delat takovou vedu? Ostatne je to jeji telo, ne moje.
Si nádherná žena, kdyby tak zarostlé byly všechny...
Chtěl bych zareagovat na tvojí otázku ohledně chlupů samozřejmě toleruji a jsem tohoto veliký příznivce moc se mi líbí když má žena všechno zarostlé ale to už je opravdu v dnešní době hodně těžké najít takže jsem rad aspoň za chlupatou kundičku a třisla protože je to strašně sexi když jí vykukují chlupy z kalhotek bylo by dobré kdyby se vrátila doba kdy se ženy v čechách neholili nebo jen minimálně sice mi je 37 ale cca před 15 lety byli mé všechny ženy zrostlé a nijak to nepřišlo nikomu divný jako v dnešní době. Jarda
Nějak se to tu zvrhlo, takže zpět k tématu. Abych odpověděl na úplně první příspěvek. Někteří přímo vyžadují přírodní nijak neupravené. Proč? Protože tak je to prostě nejlepší. Oholená žena rozhodně neni víc sexy, spíš méně, o hodně méně.
ahoj mě se líbí přírodní holky a je super i chlupaté podpží Jirka
Strašně mě bavíte ještě schází zralý -pár. Svojí debilitu se snažíte schovat urážkami druhých , tranzistore měl bys také změnit nick kamarádi ti poradí ,a na nudapláže chodí lidé z jiného důvodu a ne proč ty si myslíš. Jseš blbej jak to rádio. Vykuř kokonovi ocas aon ti za to vylíže prdel a protáhne ti jí zralý pár a keychal bude kolem vás poskakovat a tleskat radostí že utek z ústavu a ještě ho nechytli ,namalujte mu na podlahu čáru ,on jí strašně rád podlézá. A na požírání vašeho semene mu dejte lžíci a ne vidličku on je blbej jednou si stěžoval že mu vidličkou protéká ,jste chudáci máte starosti které my normální lidé nemáme.
Tohle když si někdo přečte, tak okamžitě pochopí, že jsi "úplně normální" člověk. :-)
no a po přečtení tvojich příspěvků také každý pozná žes debil
Nejen že toleruji, ale líbí se mi to.
Nechápu proč se tu někteří hádají, je to naprosto zbytečný a nic to nevyřeší. Každý má právo na svůj názor, každému se líbí něco jiného-a tak to má být.
Za sebe můžu říci, že se mi přírodní ženy (tedy chlupaté tam, kde jim chlupy narostly)líbí, vzrušují mě a nikdy jsem neměl problém ani s orálem, který miluju. I nevyholené podpaží mě nepobuřuje, naopak, obdivuju ženy, které v dnešní době dokážou být své. Díky vám ženy, že dokážete být takové-je vás málo, a o to víc jste vzácnější.
Tak pod tohle se můžu podepsat, sám bych to nenapsal líp.
Tak se přeci jen normální lidi probudili ,už jsem se obával že existují pouzetací negramoti typu kokona ,milan60, žirafa a jím podobní,
Já tě lituju,tolik lidí tě tady sere,že nejdeš radši do hospody na rum nebo vodku viděl bys hovno a měl pokoj.
To je normální debil ten sexnebi, jak může chodit na nudapláže to nechápu vždyť všechny ty vyholený co tam jsou by musel s jeho povahou kategoricky postřílet.
To jako je opravdu figura tohle, co tady předvádí, normální kretén.
Ano, normální lidi tady jsou a ty si jdi zase raději lehnout. Slovo negramot zrovna od tebe zní legračně.
Některý opice mají ještě pro ozdobu a sexuální přitažlivost červený prdele což u některých žen se vyskytuje taky !
Dalbychu jseš velice obětavý co ty jseš ochoten všechno udělat pro toho kokona i nový nick si založit,
Tebe z toho kokona jednou klepne pepka:-)
Díky příspěvkům jistých nesnášenlivých uživatelů je tato diskuze degradovaná jen na vzájemné urážení se.
Takže pánové - máte se vyjadřovat k zadanému tématu, nikoli k napsaným názorům jiných uživatelů. Doporučila bych Vám oběma, abyste se sešli někde mezi čtyřma očima - pak mi bude jedno, co na sebe hulákáte. Nebo se můžete urážet přes vzkazy, ale neobtěžujte tím ostatní! Trochu se nad sebou zamyslete... Děkuji za pochopení.
Tak aby bylo jasno, tady je jeden z mnoha příkladů, jak se tento magor s nicky sexnebi,nic-moc, kurvy-ne chová k místním dámám, když s ním nesouhlasí-z diskuse lízání zadečků, citace z 16.8.11 , 3:57:23:
"tvůj příspěvek přesně ukázal co jste vy análníci zač jak jste hnusní mám dojem že se jedna štětka z E55 dostala k počítači neboj zašukal jsem si ale jako člověk a ne tak jak ty myslíš proto taky máme děti ale ty ty krávo hnusná přes prdel nezabřezneš a o mojí ženu se neotírej jseš ještě nějaká rozjetá díku tomu vašemu buzerantskému pochodu kolik z vás si tam posralo paty udělali jste po pochodu pořádný grupáč po tom vašem způsobu?a počkej až ti to kokon oznámkuje máš tam hrubek"
Takže milý sexnebi, když jsou pro tebe ostatní dámy krávy, tak je kráva i tvoje stará, když s tebou zabřezla, zvláště když žije s takovým volem.
debile tady na tento příspěvek jsi měl hledat co ona napsala mě jako první tzn. proč já jí odpovídal
Ty si to najít neumíš,co?
Tato s tebou vůbec nekomunikovala a jenom napsala svůj názor
Téma-lízání zarostlé.
Citace:
"tazirafa je nějaká divná no co to může být zač když se shodují v názorech s tím debilem 60milan četl jsem komentáře ke galeriím už dříve obou no názory debilů vy dvá co sem lezete chodte si na slovenský internet a naše hezká děvčata nekritizujte kdyby sis tak chtěla uříznout frajtra až si budeš holit tu kundu ty krávo pitomá"
Takže, když si neholí kundu ta tvoje KRÁVA PITOMÁ, neznamená to, že si jí nemohou holit ostatní.
Napsala svůj názor ale jak vulgárně a ty debile ty si urážej ty své kurvy z ulice které paseš
Když jsou pro tebe místní dámy krávy, tak je jistě kráva i tvoje stará, zvláště, když žije s takovým volem.
Jseš perfektní ještě napiš co ona napsala mě.
Chápu - neumíš. Tak ti pomohu. Tady je další z tvých inteligentních"příspěvků " vůči dámě, která si tě vůbec nevšímala z 17.06.2010 05:41:59 v diskusi -anální sex?
Cituji: "tedy vy jste idioti to musí být zážitky anální sex po souloži od hoven ty radíš sundat růžici od sprchy pro vypláchnutí střev to nevíš ty krávo pitomá že sebemenší tlak roztrhne a poškodí střevo nenávratně když to neskončí přímo přímo smrtí jak odhadneš u sprchy že tlak vody není silný? když jseš tak blbá a zvrhlá a děláš to tak si to dělěj ale nedoporučuj ostatním"
Je vidět cos za debila,vůbec nechápeš co ta ženská radila, ta její rada musela zvednout ze židle každého normálního člověka.Ty pitomče víš s jakou opatrností dávají klistýr sestry v nemocnici?A je to pouhý litr vody na dvakrát.A bez tlaku.Umej si tu držku a oči ,přečti si ještě jednou co napsala ona a co ty obhajuješ.
Z tvé tvorby, co jsi psal jako nic-moc. Zatím nepřekonatelná perla-citace z 30.6.2011, téma lízání zadečku:
„čtu tady jakého hnusu jste schopni to je jak v tom vtipu při orálním sexu kdy on jí líže píču jí povídá jen si prdni Maruš já to rád čuchám a když to nebude pouze prd tak i rád lížu . Ale ted vážně nedávno po vykonání potřeby neboli po vysrání se mi při utírání konečníku protrhl papír po hygieně konečníku a rukou jsem stále cítil na prstech stolici když mýdlo ani solvina nepomohla byl jsem nucen použít savo čím si myjete vy všichni konečník před vaším oblíbeném lízání prdelí doufám že se mi už papír neprotrhne ale co kdyby?at vím čím si mám umýt ruce a čím si myjete ty smradlavé držky?a čistíte zuby? také savem ? „
To si člověk řekne –hle!“Duševní gigant“
Tys ale debil když to psal nic-moc tak jsem to nemohl psát já,
Tak se za ty své "příspěvky" nestyď.:-)
Když už si chceš hrát pod nicky nic-moc, kurvy-ne na někoho jiného, tak musíš změnit způsob psaní. Ta tvá slohová a pravopisná hatmatilka je identifikovatelná na první pohled. Ale na to ti chybí inteligence.
Plně s tebou souhlasím o to se snažím pořád zrušit jeho anonymitu a zflákatmu tu držku ,za ty urážky mé manželky ,je to svině zbabělá.
Není problém. Napiš tady adresu ty dýchavičný chcípáku :-) Tvoje výhrůžky fyzickým násilím mě rozesmějí vždycky nejvíce.
to je dobrý nápad a ty nebo tvoji kumpáni z Chánova mi podpálí barák .
No vidíš jak snadno jsem tě odhalil co máš v plánu ty svině ,pochopitelně že ti tu držku chci zflákat.Adresu tady neudávej protože do Chánova nepojedu.Vidím že to s tebou bude problém přijde banda najatých.
nyc se neboj gadžo sedyme tady v Chanově u svych kompu. pridi na navštevu, pohostime tě krabicakem, natrhneme predel, budeš sťasny. brati mi pomožu :-)
No vidíš jak ti to jde, bez studování a hledání každého slova v pravidlech českého pravopisu,je to příspěvek napsaný přirozenou formou ,tobě vlastní konečně se ti v té tvojí blbej palici rozsvitilo a nemusíš se přetvařovat, že ty sis jí vypláchl od těch hoven ,jseš doopravdy velice zábavný .
to je marné ,já už jsem tu taky psala a to je pořád dokola i v jiných tématech se urážejí a nepíší k tomu k čemu mají, divím se, že na to nijak nereaguje admin, otravují s tím ostatní.
Tady se má diskutovat o chlupatých nohách.
Nepředpokládám, že by to bylo atraktivní, ale zajímalo mě, zda jsou snesitelné. Dovětek o tom, že má-li chlupaté nohy - neholí se nikde, jsem psala jen proto, aby bylo jasno. Jestli má někdo názor, že na nohách nezálží (při souloži přece musí stranou), hlavně ať nemá bobra, je to taky názor. Ale nebavte se tu jen o přirození, tohle téma tu bylo už několikrát...
když jsme se s manželkou poznali tak moda holení ještě nebyla měla i neholené nohy a v silonkách to bylo ohromně vzrušující dnes si je holí a nevadilo by mi kdyby ne. Když na koupališti lezly chloupky děvčatům z plavek tak jsem měl velký problém,dnes na nudapláži o vyholenou sotva zavadím pohledem ale pár rozumných se tam přeci jen ještě objeví.Líbí se mi zarostlý celý klín a ne jen pahorek a pysky vyholené.
No vidíš dědku jak ti to sluší, když diskutuješ k tématu kterému rozumíš a nemontuješ se do témat kterým nerozumíš a kde nemáš co říci a pouze kecáš lidem do toho jak mají souložit. Jak vidíš, každému je to jedno jestli doma šukáš chlupatou opici. Budiš ti přáno. Užij si to :-)
Je vidět debile že vulgarita je tvé jediné téma a zbran ,prostě vulgaritou odpovíš na vše, ty nebo ty tvé partnerky si asi holíte i ty své lebky abyste nevypadali jak opice
Já chlupaté opice nemusím, ale tobě to upřímně přeji. Hezky si zašukej! :-)
debile já také žádnou opici nešukám , pro normálního zdravého člověka jsou zarostlá intimní místa lidského těla normální, sexy vzrušující. Pouze pár debilů to odsuzuje ,doporučuje ostatním úchylné zvrhlé praktiky sexu, dáváš tu svou debilitu moc na obdiv,
Proti gustu žádný dišputát. Přeji příjemné šukání chlupaté kundy a plnou držku chlupů. :-)
přečti si komentáře na galérkách jaké má komentáře nick milan60 a jak ho každý odsuzuje není to také tvůj nick ?máte stejný debilní názor
Milan60 je stejný netoletantní pitomec jako ty.
milan60 je debil jako ty vy se shodujete v názorech na zarostlé ženy jseš chudák
Tak mi to jistě dokážeš najít a citovat mě. Nebo ne? Chichi
Ty se shoduješ s nickem milan 60 já ne a dej pozor at nezakopneš ,nějak už z toho koktáš.
Překlepy neřeším. Jak říkám, šukej si tu chlupatou opici co máš doma, když tě to rajcuje a nekecej do sexu ostatním.
Profesore debilní tak ty překlepy neřeš ani u druhých ,největší a nejhorší překlep udělali tvoji rodiče že tě zplodili.
U tebe se nejedná o překlepy, ale o slabomyslnost a pologramotnost.
Pořád lepší plnou hubu chlupů čisté umyté píčalky ,než plnou hoven při análním sexu který ty provozuješ a doporučuješ píšeš partnerům jídelníček?
Toleruji oholené i neoholené nohy, ale oholenou píčalku netoleruji ,kdyby si jí manželka oholila tak bude zle , v sauně nebo na nuda mě pohled na oholené neláká je to dětské žena která si jí holí se připravuje o krásu dospělé zralé ženy , když jí má oholenou tak mě to ani nevzrušuje ,jak jsem již podotkl je to dětské čili tabu.Vulgární píspěvky o neoholených ženách nicků jako milan60 nebo kokon jasně ukazují co je to za debily .Přírodní je nejhezčí.
Zase si začínáš dědku pitomej! Pokud se do mě budeš strefovat, udělám tady z tebe opět takového blbce, že si to můžeš vytisknou a dát za rámeček. OK?
Ty debile z koho tady chceš udělat blbce? největšího jsi tady udělal ze sebe,piš slova celá, nejvíc tě nasralo to že se mnou někdo souhlasil,pedofile a hnusný análníku.
Téma chlupaté kundy mě nezajímá a z tebe dělat blbce není problém, protože jsi blbej jako tágo.
To mi pověz jak takový debil bez mozku místo něj hovna jako ty by chtěl udělat z někoho blba?
O to se snažíš usilovně sám a jde ti to dobře.
Debílku nevymotávej se z toho a odpověz.
Už se stalo a není můj problém, že to tvůj mozek nepobere.
jseš jednoduchý také ta odpověd podle toho vypadá už ani hrubky neopravuješ.
Tyj si tak blbej, že jsi nevzdělatelný. Darmo sviním perly házet.
V pohodě a z toho člověka s pedofilními sklony vystupujícímu pod nickem"kokon" si nic nedělej,svoji debilitou se tady sám umlátí.
Docela by mě zajímalo, jak jsi přišel na mé "pedofilní sklony"?? Jistě umíš hledat ve fóru stejně dobře jako magor sexnebi, takže očekávám, že tu svoji domněnku podpoříš nějakou citací.:-)
Nic bych si z něj nedělal kdyby neurážel mou manželku , zkurvenec jeden co jí má co motat do našeho sporu?to dokáže pouze takový debil
Když urážíš místní dámy a nazýváš je krávami (mám ti to připomenout citací?), tak je zřejmě kráva i tvá stará, zvláště když žije s takovým volem.:-)
Plně souhlasím,přesně tak to vidím i já.
Naprostá shoda.Sice je to věc názoru,a věčné diskuze,ale i já myslím,že dospělá žena by neměla tam dole vypadat jak holčička.
Děkuji Tobě i nicku aton potěšilo mě že přeci jen jsou ještě normální chlapi a že jste takto odpověděli i když se vystavujete riziku vulgarity od kokona.